Napadnuta devojka zbog majice u centru Beograda!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šiptari znaju šta rade i ne zanose se "tolerancijom" i sličnim glupostima . Kosovo su praktično očistili od Srba . Jednostavna stvar - ili će Kosovo biti šiptarsko ili srpsko , zajedničko ne može .

Tako je i sa pederima i lezbejkama , ili će Beograd biti njihov ili normalnih i zdravih ljudi . Zajedno da se živi - ne može .

Репка и теби!

konačno imaju dokaz da su ugroženi kao manjna!
zanimljivo:think:

vidis, nisam razmisljao na taj nacin
i pored toga sto sam gore napisao, ne treba zaboraviti na agresivni i pokvareni karakter takozvanih NVO za zastitu ljudskih prava, a pogotovo ovih LGBT, kojima trebaju ove stvari da bi nakupili jos love
u svakom slucaju, obicni ljudi (bili oni homoseksualci ili ne) su sve ugrozeniji

Ne ljudi koji vode ljubav sa istim polom nisu bolesni..

Ne uopšte nisu :mrgreen:

Niti ubijaju niti kolju niti siluju jeli JEL TI PERCEPCIJA TOLIKO da hoces vodjenje ljubavi i ubistvo da poistovetish..

Homoseksualizam kao pojava je po društvo opasnija nego prosto ubistvo ili silovanje , jer tiho razara njegove temelje dok ne bude prekasno .

Ne ljudi koji vode ljubav sa istim polom nisu bolesni...toliko o tvojoj logici...just epic fail :manikir:
Niti ubijaju niti kolju niti siluju jeli JEL TI PERCEPCIJA TOLIKO POREMECENA da hoces vodjenje ljubavi i ubistvo da poistovetish...:lol: mislim jesi ti iz laze pushten...onako informativno...

Jedini si ti bolesnik u celoj prichi jer bi hteo da ih ponizish chak i povredish I TO SAMO ZATO SHTO nisu istog seksualnog opredeljenja kao ti.
cemu javno isticanje seksualnog opredeljenja?

Šiptari znaju šta rade i ne zanose se "tolerancijom" i sličnim glupostima . Kosovo su praktično očistili od Srba . Jednostavna stvar - ili će Kosovo biti šiptarsko ili srpsko , zajedničko ne može .

Tako je i sa pederima i lezbejkama , ili će Beograd biti njihov ili normalnih i zdravih ljudi . Zajedno da se živi - ne može .

po chemu si ti normalan i zdrav????
sve tvoje izjave odishu mrzhnjom prema drugim nacionalnostima,mrzhnjom prema drugachijima od tebe,i ti sebe nazivash zdravim??

mene izuzetno zabrinjava maloletnik sa nozem u sitnim nocnim satima.
sta trazi sa hladnim oruzjem, zasto ga nosi sa sobom, i da li je njemu u stvari svejedno u cije telo ce da zarije ostricu?
okidac moze da bude pogresan pogled, smeh veselog drustvanceta, dodir slucajnog prolaznika ramenom dok su se mimoilazili.
mene brine mali izvitopereni psihopata koji seta ulicama ovog grada..taj psiho ce mozda da naleti na vase dete i izbosce i njega.
zasto? ne svidja mu se kako ga gleda..ima pogresnu frizuru...nece biti gej ali imace pogresan sal, pogresnog omrazenog mu kluba..mozda. i umrece zbog male zveri, mislite o tome drugari nocas pred spavanje, i o tome sta podrzavate :)

Poslednja izmena:

Страшно како је болесно... која глупача да у земљи којој је пуна она ствар фегета она носи мајицу и тиме намерно провоцира људе... мада опет мислим да је све ово исценирано !

Мислим да држава што пре треба да забрани ношење одеће са ЛГБТ и сличним обележјем... Ако су у Пољској могли да забране мајице са ликом латинских комунистичких револуционара онда у Србији могу да се забране фететске мајице...

mene izuzetno zabrinjava maloletnik sa nozem u sitnim nocnim satima, sta trazi sa hladnim oruzjem, zasto ga nosi sa sobom, i da li je njemu u stvari svejedno u cije telo ce da zarije ostricu, okidac moze da bude pogresan pogled, smeh veselog drustvanceta, dodir slucajnog prolaznika ramenom dok su se mimoilazili.
mene brine mali izvitopereni psihopata koji seta ulicama ovog grada..taj psiho ce mozda da naleti na vase dete i izbosce i njega, zasto ne svidja mu se kako ga gleda..

nije prvi ni poslednji put, neki kinez je pre neku godinu vitlao macetom centrom grada i povredio nekoliko slucajnih prolaznika

Ne ljudi koji vode ljubav sa istim polom nisu bolesni...toliko o tvojoj logici...just epic fail :manikir:
Niti ubijaju niti kolju niti siluju jeli JEL TI PERCEPCIJA TOLIKO POREMECENA da hoces vodjenje ljubavi i ubistvo da poistovetish...:lol: mislim jesi ti iz laze pushten...onako informativno...

Jedini si ti bolesnik u celoj prichi jer bi hteo da ih ponizish chak i povredish I TO SAMO ZATO SHTO nisu istog seksualnog opredeljenja kao ti.

Ne postoje seksualna opredeljenja.

To ti pričam. I šiptari i srbski nazionalisti se brane i kad ih niko ne napada. ;) I idu samo na slabije.

vidis, nisam razmisljao na taj nacin
i pored toga sto sam gore napisao, ne treba zaboraviti na agresivni i pokvareni karakter takozvanih NVO za zastitu ljudskih prava, a pogotovo ovih LGBT, kojima trebaju ove stvari da bi nakupili jos love
u svakom slucaju, obicni ljudi (bili oni homoseksualci ili ne) su sve ugrozeniji

pa s onim tvojim prethodnim postom mogu da se složim.
nasilja ima i sveprisutno je, ali se uvek posebno naglašava kad se izvrši nad romima, pederima..
jer je pretpostavka da je takvo nasilje nastupilo isključivo zbog netolerancije.
a da li je baš uvek tako?

Страшно како је болесно... која глупача да у земљи којој је пуна она ствар фегета она носи мајицу и тиме намерно провоцира људе... мада опет мислим да је све ово исценирано !

Мислим да држава што пре треба да забрани ношење одеће са ЛГБТ и сличним обележјем... Ако су у Пољској могли да забране мајице са ликом латинских комунистичких револуционара онда у Србији могу да се забране фететске мајице...

Не би ме чудило ни да је плаћена за то.

mene izuzetno zabrinjava maloletnik sa nozem u sitnim nocnim satima, sta trazi sa hladnim oruzjem, zasto ga nosi sa sobom, i da li je njemu u stvari svejedno u cije telo ce da zarije ostricu, okidac moze da bude pogresan pogled, smeh veselog drustvanceta, dodir slucajnog prolaznika ramenom dok su se mimoilazili.
mene brine mali izvitopereni psihopata koji seta ulicama ovog grada..taj psiho ce mozda da naleti na vase dete i izbosce i njega, zasto ne svidja mu se kako ga gleda..

Pa danas svaki treci tinejdzer nosi skakavca ispod jakne jer puno je nasilja a treba se braniti :mrgreen: mnogi koje znam nemaju veze ni sa navijacima,obrazom i slicnim grupama vec jednostavno nikad se ne zna sta te ceka iza ulice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back