bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
Bru, izdvajas dosta vremena za postove, sto je retko (i virtuelno a jos gore - i stvarno)
Hehe, da si rekla puno napora, da, ali puno vremena, hm to je relativno

Kucam veoma brzo na ustrb pravopisa, provere ima li reda u recenicama, puno reci je lose napisano jer dugmici sa tastature polako otkazuju, a i neki su sitni jer je tastatura na lap topu malko drugacija i manja, zbijenija....

I za to sam dobijao kritike, tipa da sam nepismen, ali mene u skoli ucili samo da pisem olovkom i rukom

Tako da otprilike se trudim da sto vise napisem i kazem za sto krace vreme.
Motiv lezi u tome da zelim da pomognem ljudima u takvom stanju, a i kada vidim da se neko trudi, a nailazi svuda na

Ljudi obicno nemaju para ili strucnjaka u svom mestu ili prosto bilo koga kome b se bar poverili za najbanalniju stvar bilo koje vrste. Prijatelji mogu zanemarivati nase potrebe i cesto imamo nelagodnost da im kazemo i strahujemo.
Obratiti se nekom preko foruma koga ne znas i ko te ne zna otvara citavu jednu dimenziju pomoci jer covek moze reci 100% sta mu je na dusi bilo kada bez obzira koliko je sati i brinuci pritom da li nekog smara ili mu oduzima vreme - on je rekao sta je imao, a taj glas polako putuje ka osobi koja ce na forumu to procitati....
Nekom je bas bitno da kaze sve sto ga tisti u 4 sata nocu kada svi spavaju i za 2 sata ce ustati da idu na posao....Kome se tada poveriti, kada te napadne osecaj neki, ne mzoe da se ceka...Zelis to da podelis, da izbacis iz sebe....
Bas sam takvu jendu temu i otvorio na pdf psihologija koja se zove "Ipovedaonica" a upravo za to i sluzi - recite i izbacite iz sebe sve sto imate, dobro ili lose, tako da se posle osecate "prazno" i spokojno....Ne istresajte to na porodicu, decka, devojku, zenu, muza, decu, kucnog ljubimca, svoje radnike itd itd....
Mnogo ljudi kritikuje ovakav sistem! Ali i ljudi koji kucaju ovo su zivi ljudi, ne kuca ovo bot umesto mene nego ja , sa svim greskama koje pravi jedno ljudsko bice.
Gledajuci napredak civilizacije, kako tehnoloski tako i naucni, trebamo da prihvatimo stvarnost.....Ali eto, neki i dalje ne veruju u ucenje na daljinu, otvaranje e-mail poste (najbolje je samo kad ti postar donese pismo direktno

Ljudi sa ovakvom tematikom osecaju veeeliki vapaj za pomoci i podrskom.....Neki i bez problema svojim ponasanjem pokazuju jasno da ce biti problema u buducnosti pa i njima pisem, bolje sad nego kad dobiju problem - imacu onda vise da pisem, ovako bolje spreciti......
Kad pogledam sta ljudi sve pisu preko facebook-a , pa oni statusi su jedna vid psihoterapije....Kazes nesto da bi svi videli i onda ti je lakse

ne citiraju ljudi tamo neke razne umotvorine, nego indirektno kazu - ovo mi se sada desava i tesko mi je, i nasao sam jedan citat koji Vam govori koliko mi je tesko sada i sta mi je potrebno...... A onda oni svi lajkovi za kojima osobe gotovo vape, su potvrda koja glasi - nisi lud/a , u pravu si , podrzavam te, tako je....
Nekad su ljudi to resavali preko kafenisanja, a sada preko interneta to ide sasvim brze.
A dobijao sam i kritike kako ljudima smeta da "pisem puno" .... Kao sa jedne strane bi hteo da cita o nekoj izuzetno slozenoj temi koja zahteva intelektualni napor, ali bas i nije sposoban, pa se onda javi frustracija, pa onda ja ispadnem kriv, jer zaboga ne pisem koncizno, da "imas leba bez motike" , da procitas iz 2 recenice a da imas osecaj da si procitao 2 knjige.... E pa ne moze to tako

To je kao da me na pdf bodybuilding gde inace pisem pitaju da im kazem kako da trce da dnevno istrci samo 1 krug ali da smrsa, a ne da trci po 10 onih krugova koje sam ja predlozio i da se hrani kako treba....
Takav sam i kad pricam....Ne pricam brzo ali pricam sa takvom zivopisnoscu da onaj koga zanima uziva a ja bih mogao da pricam 3 dana, i to mi nikada nije tesko.
U svakom slucaju hvala ti na komentaru.
Poslednja izmena: