Opet ti proradio iritis?Ovo je kao pokušaj provokacije?Kako vas samo pronalaze, je l raspišu konkurs Il po preporuci od kumove švalerke vas regrutuju
prvi uslov, mozga bez
drugi, obraz đon, prošao si
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet ti proradio iritis?Ovo je kao pokušaj provokacije?Kako vas samo pronalaze, je l raspišu konkurs Il po preporuci od kumove švalerke vas regrutuju
prvi uslov, mozga bez
drugi, obraz đon, prošao si
![]()
Ćaci naučio novu rečOpet ti proradio iritis?
Trebalo bi da i ti poradiš na pravopisu.Ćaci naučio novu reč![]()
Ono kad si kao i predsednik stručan za sve, očekujem da uskoro operiše nekome kilu iliti hernijuTrebalo bi da i ti poradiš na pravopisu.
Jao dušo pa i ti daješ skroman doprinos Ćaci kulturi
Jackpot se deli po zasluzi a ne po pripadnostiJao dušo pa i ti daješ skroman doprinos Ćaci kulturimože to bolje, jače, za našu decu
![]()
A ne, nas naš precednik naučio da se dele samo prema pripadnostiJackpot se deli po zasluzi a ne po pripadnosti![]()
Mi smo odavno ustali ali ne znam šta čekaju ostaliUstao je akademski narod!![]()
Sada su poceli vrlo opasno da deluju, morace da se pridruze i ostale institucije.Mi smo odavno ustali ali ne znam šta čekaju ostalije l to po sistemu, uboli profesorku, nisu mene? Kako ne shvataju da će kad- tad svi doći na red
![]()
Bona, nisu to bosanciNaši ćaci bosanci se još nisu vratili kući!!!
Ili su dobili državljanstvo ili su na privremenom radu u SNS-u?
I svako skretanje začiniš emotikonima koji samo tebi znače. Patetičan način rasprave.Ono kad si kao i predsednik stručan za sve, očekujem da uskoro operiše nekome kilu iliti herniju![]()
Jedan jeste srbin, a druga dvojica nisu!Bona, nisu to bosancito su ti bona SRBI
Neka žena napala dekanku i policija je odvela.Očevici su rekli za N1 da su čuli kako je govorila da će baciti kiselinu na nju, a naveli su i da je napala nožem.
Ljudi su sklonili dekanku u kladionicu, a navode i da je povređena
https://n1info.rs/vesti/zena-nozem-napala-dekanku-nataliju-jovanovic-policija-je-odvela/
Izvini, ali po toj osnovi onda treba da se podigne čitava Srbija;
Profesori u Nišu poručili – napad na jednog je napad na sve nas, danas četiri protesta zbog napada na dekanku Nataliju Jovanović![]()
Zbog napada na dekanku Filozofskog fakulteta u Nišu Nataliju Jovanović za večeras su zakazani protesti u Beogradu, Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu. U Nišu je istim povodom održana konferencija za novinare na kojoj su profesori Filozofskog fakulteta poručili da je napad na jednog od njih, napad na sve. U Beogradu danas organizovan i protest “Spasimo Naučno-tehnološki park Beograd od otimačine”. Studenti u blokadi Pravnog fakulteta od danas organizuju Nedelju humanitarnih predstava.
Sa Trga Nikole Pašića u Beogradu građani su krenuli u protestnu šetnju pored redakcija tri prorežimska medija. Današnja protestna šetnja zvala se „Linija sramote“, a okupljeni su išli do redakcija Novosti, Kurira i Politike.
Znam to dobro bonaJedan jeste srbin, a druga dvojica nisu!
Nije svaki stanovnik RS-a srbin? Kakve su to gluposti?
Jok. Dvojica muslimana i srbin. Budala nema naciju.Znam to dobro bona
Ovi sto su srbi pomazu Vucica
A ovi sto nisu srbi su protiv Vucica
TREBA.Izvini, ali po toj osnovi onda treba da se podigne čitava Srbija;
https://www.sd.rs/vesti/drustvo/uha...baku-na-zemlju-na-limanskoj-pijaci-2025-03-31
Je li to nemoćna baka koju je krvnički napao muškarac, manje vrijedna od napadnute dekenke, koju je napala žena?
Čemu dvostruki aršini??
Zašto tako, braćo Srbi. Svi smo mi jedan narod.
vucic nije Srbin.Znam to dobro bona
Ovi sto su srbi pomazu Vucica
A ovi sto nisu srbi su protiv Vucica
БудалаштинеIzvini, ali po toj osnovi onda treba da se podigne čitava Srbija;
https://www.sd.rs/vesti/drustvo/uha...baku-na-zemlju-na-limanskoj-pijaci-2025-03-31
Je li to nemoćna baka koju je krvnički napao muškarac, manje vrijedna od napadnute dekenke, koju je napala žena?
Čemu dvostruki aršini??
Zašto tako, braćo Srbi. Svi smo mi jedan narod.
Budalastine.Znači novi mejdan?