tu epizodu sam vec zaboravio, podseti meДа ли је то девојка која је носила повређено куче Дону?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tu epizodu sam vec zaboravio, podseti meДа ли је то девојка која је носила повређено куче Дону?
znaci prozorljivi sns starci, vi znate da advokat nije imao punomocjeНе може он да поднесе у било чије име, док му то лице не изда пуномоћје
i? hocete da vam kazemo ko je, da bi mu slomili vilicu, ili samo zavrnuli ruku?Ја сам већ писао ко може да поднесе такав предлог а то су само блиски сродници, супружник или центар за социјални рад.
ma, mora da je kuharica, znas vec hrvatska je kriva za moje croatizmeНе постоји термин суткиња у српском језику.Постоје само судије.
Једно куче по имену Дона страдало је на протестима, неко га је згазио, па је једна студенткиња носила Дону код ветеринара, куче је угинуло, ...Не могу више да пишем расплакаћу се.tu epizodu sam vec zaboravio, podseti me
Суткиња, судијица и слични изрази не постоје у српском језику и законодавству.Постоји Закон о судијама, који прописује да постоје само судије, а не суткиње и слично.znaci prozorljivi sns starci, vi znate da advokat nije imao punomocje
i? hocete da vam kazemo ko je, da bi mu slomili vilicu, ili samo zavrnuli ruku?
ma, mora da je kuharica, znas vec hrvatska je kriva za moje croatizme
inace pisem italic kada nije srpski pravopisno, kao npr kada vas zezam za NEMACETE STRUJE
zbog hrvatskog, rekoh ti, blokadnu kuharicu smo preucili, pitaj kezuala ako meni ne verujesСрби имају народни израз за судије женског пола, судиница, не знам зашто толико волите те извештачене изразе попут суткиње.
Skrolati ulevo
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...eljen-slucaj-poslovne-sposobnosti-Vucica.html
Zašto bi to neko uradio baš nakon što je sudiji Mini Mitić dodeljen ovaj predmet?
Čemu građani da se nadaju?
nije bilo nikakvog napada , opt "informer" stajl prezentacija oozicijeSkrolati ulevo
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...eljen-slucaj-poslovne-sposobnosti-Vucica.html
Zašto bi to neko uradio baš nakon što je sudiji Mini Mitić dodeljen ovaj predmet?
ova zvuci ko petaparacki novel , prekinuli su je u tovarenju krpica u kofer pred put u FrancuskuKoliko nam je poznato nezavisno psihijatrijsko veštačenje
Vucicevog mentalnog stanja uveliko postoji.
Skrolati ulevo
najboje kao ti kad shvate u kakvoj zemlji zive onda pobegnu iz zemlje hahahahaGrađani da se probude i shvate s kim imaju posla i u kakvoj zemlji žive, i da počnu da nose sredstva za samoodbranu, pa kada im priđe neki orangutan da im preti tako - onda da mu očitaju lekciju.
najboje kao ti kad shvate u kakvoj zemlji zive onda pobegnu iz zemlje hahahaha
( nije pozitivno propagirati na forumu bezanje iz zemlje , medju nama )
a onda u toj drugoj zemlji opet nose sredstva za samoodbranu , i krenu da treniraju boks![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam toliko ambiciozan. Samo prodicu, ali za tebe je i to apstrakcija.
hahahahahahaahahahaŽalbe uputiti Piculi u Brisel.
- Vi ste izjavili da ne prihvatate da je sve bolje od Vučića i da oni koji bi hteli da menjaju vlast moraju prvo da imaju neke vrednosti za koje se zalažu. Koju ideologiju Vi vidite na ovim blokadama i ulicama? Slobodan Antonić je rekao da su ovi mediji (N1 i Nova S) toliko uvezali antirežimsko i autošovinističko da ih je nemoguće rasplesti. Vidite li i Vi to?
Profesor Čedomir Antić:
Prvo ja sam daleko od starca. Drugo punomoćje mu sigurno nisu dali ni srodnici ni centar za socijalni rad. Tako da on nije ovlašćen da podnese takav zahtjev. Treće i ja i Sava smo pravnici. Što je u krajnjoj liniji nebitno. Lepo i jasno u zakonu piše ko je ovlašćen za podnošenje zahteva.znaci prozorljivi sns starci, vi znate da advokat nije imao punomocje
ali kako i na bazi cega vi to tvrdite? i da li ste to tvrdili pre nego sto je zavrnuta ruka sudinici, ili tek posle, da bi snishodili nasilju, i uticaju na nju?Drugo punomoćje mu sigurno nisu dali ni srodnici ni centar za socijalni rad.
Da ponovim. On nema pravo da podnese takav predlog. Nevezano za sud i napad na sudiju. Jeste Vučićevići roditelji i žena su mu dali punomoć.ali kako i na bazi cega vi to tvrdite? i da li ste to tvrdili pre nego sto je zavrnuta ruka sudinici, ili tek posle, da bi snishodili nasilju, i uticaju na nju?