Режим А. Вучића намерно изазива међунационалне Тензије

јанпи

Elita
Poruka
19.970
Posle iskazanog jedinstva Srba i Bošnjaka u borbi protiv izdajničkog i zločinačkog režima Aleksandra Vučića, ovo predstavlja čin odmazde prema Bošnjacima i ponovni pokušaj izazivanja podela i sukoba između naša dva naroda.

NO PASSARAN, HULJO!

Следећи Потез Студената-треба буде Блокада Гробљанксе Установе(како год се она назива),јер ово ЗЛОДЕЛО је Печат Удбе.
Проклета комунистичка ГОУВНА И даље несметано раде ка СВАЂИ,РАЗДОРИМА,НЕТРПЕЉИВОСТИ!

НО ПАСАРАН!

Прочитајте ИЗЛАГАЊЕ једног Великог Господина...чији је преминули Отац ,како и ОН сам,много старији Београђанин него што ико од НАС Срба може то замисли:

Posle iskazanog jedinstva Srba i Bošnjaka u borbi protiv izdajničkog i zločinačkog režima Aleksandra Vučića, ovo predstavlja čin odmazde prema Bošnjacima i ponovni pokušaj izazivanja podela i sukoba između naša dva naroda.
Прво, осуђујем свако скрнављење гробова без обзира чији су. Такве ствари могу чинити само болесни људи.

Међутим, приметио сам ту реченицу коју сам издвојио изнад а нарочито ''јединство Срба и Бошњак у борби против издајничког и злочиначког режима Вучића'' што, свакако, морам да прокоментаришем.

''Борба'' против било којег режима би морала да се води на изборима тако што ће се гласати за кандидата којем се највише верује.

То ''јединство'' Срба и Бошњака које си ти споменуо је једино, чини ми се, могуће када власт у Србији треба рушити на улици. Зашто било какво јединство Срба и Бошњака не постоји, примера ради, у БиХ где управо Бошњаци уз помоћ Запада већ више од 20 година покушавају да одузму Републици Српској све њене надлежности и да је једноставно утопе у унитарну БиХ?

Дакле, маните се таквог јединства које се огледа у рушењу власти по сваку цену без обзира што се ради о власти човека којег са пуним правом сматрам нарцисоидним психопатом. Једино нормално решење су избори.

NO PASSARAN, HULJO!

Следећи Потез Студената-треба буде Блокада Гробљанксе Установе(како год се она назива),јер ово ЗЛОДЕЛО је Печат Удбе.
Проклета комунистичка ГОУВНА И даље несметано раде ка СВАЂИ,РАЗДОРИМА,НЕТРПЕЉИВОСТИ!

НО ПАСАРАН!

Прочитајте ИЗЛАГАЊЕ једног Великог Господина...чији је преминули Отац ,како и ОН сам,много старији Београђанин него што ико од НАС Срба може то замисли:

To je oduvek bio deo njegove politike kontrolisi podelompodeli pa vladaj.
Koliko nam je poznato to mu je bio deo treninga u Brajtonu
kada su ga Englezi poslali kao agenta spavaca u RS.
:D
https://en.wikipedia.org/wiki/Aleksandar_Vučić

Back