Napad na sudiju u slučaju predmeta ispitivanja poslovne sposobnosti A Vučića

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Не може он да поднесе у било чије име, док му то лице не изда пуномоћје
znaci prozorljivi sns starci, vi znate da advokat nije imao punomocje
Ја сам већ писао ко може да поднесе такав предлог а то су само блиски сродници, супружник или центар за социјални рад.
i? hocete da vam kazemo ko je, da bi mu slomili vilicu, ili samo zavrnuli ruku?
Не постоји термин суткиња у српском језику.Постоје само судије.
ma, mora da je kuharica, znas vec hrvatska je kriva za moje croatizme

inace pisem italic kada nije srpski pravopisno, kao npr kada vas zezam za NEMACETE STRUJE

tu epizodu sam vec zaboravio, podseti me
Једно куче по имену Дона страдало је на протестима, неко га је згазио, па је једна студенткиња носила Дону код ветеринара, куче је угинуло, ...Не могу више да пишем расплакаћу се.

После тога, неко је напао ту студенткињу или јој се нешто десило, па су блокадери истицали како душмани немају респекта према студенткињи која је носила Дону.

Много тужна прича.

i? hocete da vam kazemo ko je, da bi mu slomili vilicu, ili samo zavrnuli ruku?

ma, mora da je kuharica, znas vec hrvatska je kriva za moje croatizme

inace pisem italic kada nije srpski pravopisno, kao npr kada vas zezam za NEMACETE STRUJE
Суткиња, судијица и слични изрази не постоје у српском језику и законодавству.Постоји Закон о судијама, који прописује да постоје само судије, а не суткиње и слично.

Срби имају народни израз за судије женског пола, судиница, не знам зашто толико волите те извештачене изразе попут суткиње.

Срби имају народни израз за судије женског пола, судиница, не знам зашто толико волите те извештачене изразе попут суткиње.
zbog hrvatskog, rekoh ti, blokadnu kuharicu smo preucili, pitaj kezuala ako meni ne verujes

Skrolati ulevo

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...eljen-slucaj-poslovne-sposobnosti-Vucica.html

Zašto bi to neko uradio baš nakon što je sudiji Mini Mitić dodeljen ovaj predmet?

Čemu građani da se nadaju?

Građani da se probude i shvate s kim imaju posla i u kakvoj zemlji žive, i da počnu da nose sredstva za samoodbranu, pa kada im priđe neki orangutan da im preti tako - onda da mu očitaju lekciju.

Građani da se probude i shvate s kim imaju posla i u kakvoj zemlji žive, i da počnu da nose sredstva za samoodbranu, pa kada im priđe neki orangutan da im preti tako - onda da mu očitaju lekciju.
najboje kao ti kad shvate u kakvoj zemlji zive onda pobegnu iz zemlje hahahaha
( nije pozitivno propagirati na forumu bezanje iz zemlje , medju nama ) ;)

a onda u toj drugoj zemlji opet nose sredstva za samoodbranu , i krenu da treniraju boks :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Žalbe uputiti Piculi u Brisel.

:rtfm:
- Vi ste izjavili da ne prihvatate da je sve bolje od Vučića i da oni koji bi hteli da menjaju vlast moraju prvo da imaju neke vrednosti za koje se zalažu. Koju ideologiju Vi vidite na ovim blokadama i ulicama? Slobodan Antonić je rekao da su ovi mediji (N1 i Nova S) toliko uvezali antirežimsko i autošovinističko da ih je nemoguće rasplesti. Vidite li i Vi to?

Profesor Čedomir Antić:
hahahahahahaahahaha

ceda citira slobu :hahaha:

jos smesniji od cede si ti koji ovu debilanu boldujes jer ako zelis da nesto pametno kod antonica procitas imas na hiljade stranica....n1 je problem drzave :hahaha:

n1 koji najvise radi u korist vucica bas kao studio b u vreme milosevica koji kontrolisano okuplja gradjanski drugosrbijanski otpad na jedno mesto da se da lazna slika o medijima.

Prvo ja sam daleko od starca. Drugo punomoćje mu sigurno nisu dali ni srodnici ni centar za socijalni rad. Tako da on nije ovlašćen da podnese takav zahtjev. Treće i ja i Sava smo pravnici. Što je u krajnjoj liniji nebitno. Lepo i jasno u zakonu piše ko je ovlašćen za podnošenje zahteva.

ali kako i na bazi cega vi to tvrdite? i da li ste to tvrdili pre nego sto je zavrnuta ruka sudinici, ili tek posle, da bi snishodili nasilju, i uticaju na nju?
Da ponovim. On nema pravo da podnese takav predlog. Nevezano za sud i napad na sudiju. Jeste Vučićevići roditelji i žena su mu dali punomoć.

Back