Nakon bankarske krize slijedi smrt NATO-a

eeeee brat hrvat kako si to lepo rekao a i sam si bio za nato da dodju na jadran pa eto i ti ces malo za nato da poturis ledja ;):whistling:

Nisam bio za NATO. Ali tko mene i pita za takvo što.
Referenduma nije bilo niti će ga biti :thumbdown:

Inače nisam ni za kakva vojna udruživanja i nisam
ni za kakvo ratovanje, pogotovo za tuđe interese.

A što se može, kriza pogađa najniži sloj t.j. obične građane i seljake.
Bogati se uvijek za sebe pobrinu, pa tako i NATO

Nisam bio za NATO. Ali tko mene i pita za takvo što.
Referenduma nije bilo niti će ga biti :thumbdown:

Inače nisam ni za kakva vojna udruživanja i nisam
ni za kakvo ratovanje, pogotovo za tuđe interese.

A što se može, kriza pogađa najniži sloj t.j. obične građane i seljake.
Bogati se uvijek za sebe pobrinu, pa tako i NATO

to je tacno bilo sta lose pogadja radnicku klasu nema veze na kojoj strani sveta, sto se tice natoa tako itreba europi u prvom i drugom sveteskom ratu europa je bila nesposobna da se sama drani od austriskog cara franje i i opet austriskog drzavljanina zvani hitlet nego su zvali ameriku da im pomogne pa eto danas amerika ne ceka pohziv za pomoc nego sama dolazi i kao pomaze da bi mogla da izvrsava svoje ambicije.:(:confused::thumbdown:

eeeee brat hrvat kako si to lepo rekao a i sam si bio za nato da dodju na jadran pa eto i ti ces malo za nato da poturis ledja ;):whistling:

i ledja, i donji deo ledja!

nato ovde kod nas je zauvek zavrsio. ne vidim sta moze nato da uradi pa da zadobije poverenje, odanost i lojalnost srbije i srpskih krajeva.
isto tako mislim i da je nato dao bivsim saradnicima nemaca u WWII na ovim prostorima sve, pa i ono sto nikad nisu imali, ali poverenje, odanost i lojalnost tih trabanata nikada nece imati, cim se pojavi drugi neki siledzija okrenuce curak.

Back