Nakit

Da nastavim... :)

Najdraze srebrno prstenje :)

x6d92x.jpg

2nv3q86.jpg

2s8h9ps.jpg

2ngr2xh.jpg

vd3juf.jpg

hu0h7o.jpg

ab5w6b.jpg

4id2ll.jpg

Narukvice

2dkil2u.jpg

288rzo3.jpg

qwxf6s.jpg

2wdy73m.jpg

2z4hfkp.jpg

2zdyutt.jpg

2v97z7t.jpg

@Vazdusasta

Hvala, tvoje reci mi razgorevaju srce. :)

@Seherezada

Cudesna slucajnost. :)

Inace, godinama me pratila zla sreca uz filigranske narukvice.
Pre ove koju sada imam, izgubila sam tri u kratkom vremenskom periodu,
dve su bile bez kamencica a jedna s plavim.

Sadasnja je kupljena pre nekoliko godina u Rovinju i jos uvek uzivam u njenoj sofisticiranoj lepoti. :)

...sofisticiran nakit Dragonfly, odaje da imas svoj stil, vjerovatno prepoznatljiv... :ok:

...Ja nosim sve i svasta od nakita (ne volim samo zuto zlato)...zavisno od raspolozenja&gdje idem&godisnjeg doba (ljeti volim i sedef-skoljke ponekad...)...mada najvise volim drveni nakit...nekad se okitim kao jelka :mrgreen:, a nekad je to krajnje diskretno, obicno srebro i bijelo zlato nosim tako-"manje komade"...nesto kupim (dobijem), vecinu prepravim, nesto dodadam nesto oduzmem... :) (npr. lancic sa privjeskom X djelimicno od rajfeslusa i alkica sa hemijske olovke, a dio perili i ukrasa zavrsi i usiven na torbi... :lol: )
Ovo je jedan dio moje "svastare"... :)

Pogledajte prilog 173617Pogledajte prilog 173618Pogledajte prilog 173619Pogledajte prilog 173615Pogledajte prilog 173616

...sofisticiran nakit Dragonfly, odaje da imas svoj stil, vjerovatno prepoznatljiv... :ok:

...Ja nosim sve i svasta od nakita (ne volim samo zuto zlato)...zavisno od raspolozenja&gdje idem&godisnjeg doba (ljeti volim i sedef-skoljke ponekad...)...mada najvise volim drveni nakit...nekad se okitim kao jelka :mrgreen:, a nekad je to krajnje diskretno, obicno srebro i bijelo zlato nosim tako-"manje komade"...nesto kupim (dobijem), vecinu prepravim, nesto dodadam nesto oduzmem... :) (npr. lancic sa privjeskom X djelimicno od rajfeslusa i alkica sa hemijske olovke, a dio perili i ukrasa zavrsi i usiven na torbi... :lol: )
Ovo je jedan dio moje "svastare"... :)

Pogledajte prilog 173617Pogledajte prilog 173618Pogledajte prilog 173619Pogledajte prilog 173615Pogledajte prilog 173616
u, ovo mi se baš sviđa...

Evo mali delic mog kiceraja...kao sto je moguce videti volim shljashtizam..:mrgreen:..obozavam velike, landarajuce midjuse koje nisam uslikala (posebno kad nakovrdjam kosu), veliko prstenje raznih oblika, materiala..zlato ne volem..a nakit ne nosim vec duze vremena...stavih neki dan male mindjuse cisto da mi ne bi rupice na usima zarasle...:roll:
Zbog blica boje nisu skroz realne...

P.s. zanemarite one prljave plasticne "zakocice" koje drze mindjusu...ja to sve pobacam, kupim nove i menjam..posto dugo nisam nosila nisam ni dirala...:roll:

Back