*Dragonfly*
Aktivan član
- Poruka
- 1.185
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

@Seherezada
Cudesna slucajnost.![]()

Ja sam juce dobila mnogo lep privezak sa kristalima![]()

, a nekad je to krajnje diskretno, obicno srebro i bijelo zlato nosim tako-"manje komade"...nesto kupim (dobijem), vecinu prepravim, nesto dodadam nesto oduzmem...
(npr. lancic sa privjeskom X djelimicno od rajfeslusa i alkica sa hemijske olovke, a dio perili i ukrasa zavrsi i usiven na torbi...
)
Lepo Egreta,i ti imas prepoznatiljiv stil![]()

u, ovo mi se baš sviđa......sofisticiran nakit Dragonfly, odaje da imas svoj stil, vjerovatno prepoznatljiv...
...Ja nosim sve i svasta od nakita (ne volim samo zuto zlato)...zavisno od raspolozenja&gdje idem&godisnjeg doba (ljeti volim i sedef-skoljke ponekad...)...mada najvise volim drveni nakit...nekad se okitim kao jelka, a nekad je to krajnje diskretno, obicno srebro i bijelo zlato nosim tako-"manje komade"...nesto kupim (dobijem), vecinu prepravim, nesto dodadam nesto oduzmem...
(npr. lancic sa privjeskom X djelimicno od rajfeslusa i alkica sa hemijske olovke, a dio perili i ukrasa zavrsi i usiven na torbi...
)
Ovo je jedan dio moje "svastare"...
Pogledajte prilog 173617Pogledajte prilog 173618Pogledajte prilog 173619Pogledajte prilog 173615Pogledajte prilog 173616
..obozavam velike, landarajuce midjuse koje nisam uslikala (posebno kad nakovrdjam kosu), veliko prstenje raznih oblika, materiala..zlato ne volem..a nakit ne nosim vec duze vremena...stavih neki dan male mindjuse cisto da mi ne bi rupice na usima zarasle...