"Najzanimljivija" sex situacija koju ste culi ili doziveli?

...
Šteta...delovao si kao neko sa kim bi bilo zanimljivo golicati se ali....pogrešila sam. Nastavi da nosiš te čarapice sa Miki Mausom....slažu ti se uz postove...Pozz

J-ga, sta da radim. Ne golicam se sa udatim zenama, onim koje to rade za pare, ako sam 'obecan', sa emotivnim/dusevnim olupinama i tako to.
Naravno, nikako iz istih razloga (ovo gore).

Inace, skidam ja tog Miki Mausa (kad nije gore naveden slucaj) ali Silja mi je uvek spreman za golicanje :wink:

J-ga, sta da radim. Ne golicam se sa udatim zenama, onim koje to rade za pare, ako sam 'obecan', sa emotivnim/dusevnim olupinama i tako to.
Naravno, nikako iz istih razloga (ovo gore).

Inace, skidam ja tog Miki Mausa (kad nije gore naveden slucaj) ali Silja mi je uvek spreman za golicanje :wink:

Sad sam u dilemi u koju od gore navedenih kategorija da se uvrstim....hm..
...udata....jok....
....za pare....noup...
....ne volim zauzete....
...emotivna/duševna olupina....nikako....
A i više volim Petronija.....od Šilje....mislim....ja sam Pile, on je pevac...i tako...ovo-ono....

Zivot je ko cevap. Ako se ne preokreces na vreme odma izgoris i niko te nece (osim uvek-gladan-dzeki).
(sto sam pametan)
Ti moz postanes Mecka Bozana a ja mogu da budem i Petronije. Pa da vis onda golicanje. Imas vi komsije (a tek komsike) da zavide.
Al' to ce ostavimo za kasnije, danas to nije moguce.

Cek, cek... ja negde procitah da si rekla da si se udala mlada ~20... kako sad "nope"?
Ili me jos drzi onaj dim od sinoc...

Navedite najzanimljiviju, najstrastveniju ili na slican nacin naj situaciju u sexu koju ste doziveli ili culi da je neko blizak vama uradio. Bez komentara tipa "meni je drug rekao da ima druga ciji je komsija..." :)

Da pocnem od sebe... najzanimljviije sto sam uradio je bila hetero trojka sa parom (dvaput), a sto sam cuo... pa znam dve devojke koje su imale sex sa trojicom tipova odjednom.

Zena se kresnula sa svalerom, on svrsio u nju a kod je dosla kuci muz navalio na nju i poceli oni da se kresu odma s vrata a on ce njoj: "Ala si se navlazila,bas se lozis na mene..." neznajuci da ga on kupa u svalerovoj spermi...FUUUUUUJ I zena to isprica svaleru i tako se on sa prijateljima ismeva njenom muzu.

Zena se kresnula sa svalerom, on svrsio u nju a kod je dosla kuci muz navalio na nju i poceli oni da se kresu odma s vrata a on ce njoj: "Ala si se navlazila,bas se lozis na mene..." neznajuci da ga on kupa u svalerovoj spermi...FUUUUUUJ I zena to isprica svaleru i tako se on sa prijateljima ismeva njenom muzu.

A sta da je doslo i do makro orgasmus oralis tj, "pazi kako lizes"?

Zivot je ko cevap. Ako se ne preokreces na vreme odma izgoris i niko te nece (osim uvek-gladan-dzeki).
(sto sam pametan)
Ti moz postanes Mecka Bozana a ja mogu da budem i Petronije. Pa da vis onda golicanje. Imas vi komsije (a tek komsike) da zavide.
Al' to ce ostavimo za kasnije, danas to nije moguce.

Cek, cek... ja negde procitah da si rekla da si se udala mlada ~20... kako sad "nope"?
Ili me jos drzi onaj dim od sinoc...

Izgleda da su tebi i pamet i padeži ostali negde u tom dimu...sinoć....
A što se udaje u 20-im tiče...to je izjavila Gošća....a ne ja....

Joj, čitala sam i ja tu priču.. nije ti to fer, nemoj sad svi da kopipejstujemo po jednu

A nije je modza pitao "Sta ti to belicasto curka iz mace??" :lol:

....moram prvo da napapirčim jedno tridesetak kandidata preko neta..... Možda organizujem i "grupno golicanje"....Hm....

Dear Miss CrazyChicken

I am applying for the post of One of a Kind Candidate, for you ongoing campagne, hoping that you will consider my application with utmost attention.
My application is motivated by my personal desire to start my personal career as a WWW Fucker, like Mr Dreamer was. Btw, he is my real idol, and I do practice masturbation excercises thinking of him on daily basis.

Being interested in the position, I am applying for the above post, convinced that my uncovered sexual skills in WWW F.ucking can meet and exceed your requirements.

Please do not hesitate to contact me at any time of your convinience.

Sincerely yours

CoffeInn

Back