Najvulgarnije stvari koje devojke rade po BG klubovima

jedna je bila jedno 195 visoka, dinarski tip, nosata, tanka usta, ramena ko ormar i naočare a druga za dve glave niža

To je neka crnogorka....
Ima ih dosta po BG sa lez orjentacijom, ne gadja ih niko kamenjem kao u CG.

- - - - - - - - - -

pa pljuju ih jer mogu da smuvaju samo neki krs

Kako razlikujes krs od ne krsa?
Ja nikako ne mogu to da razlikujem.

neam pojma šta rade, nisam nikad bio na splavovima ni po bege klubovima

Pazi kad nisam ni ja, izlazio sam u mladim danima po drugim nasim vecim gradovima, ali u BG-u nikada... ebo te prika prodje nam zivot kao seljaniji po ovim nasim vukojebinama :lol:... a moze covek i na to da se navuce, na to prangijanje, eto kad bacim pogled na fotku iz provoda ove poslednje crnokose kobile kapiram da to i ne bi bilo lose iskustvo, dapace... :lol: "O kontre", sto bi rekao Delboj... :lol: Mislim da bi me tako neka neizivljena klaberka izvukla iz krize kad bih nekim slucajem postao njihova ciljna grupa. :lol:

Ne vredi, mogu one jos ovoliko plastike da uguraju u dupeta i sisetine, kad ih vidis iz njih jos goveda ricu. I to ona ista goveda od kojih su pobegle sa Pesterskih, Rudnickih i Zlatiborskih Pickovaca.
Htele su one i u svojim Pickovcima da izbacuju sise i dupeta ali dzaba jer tamo nema ko da ih vidi. Samo rumeni seljacici ili babo a kad ih vidi babo odmah sedam dana muze krava za kaznu.
Ovako, kad babo proda prasad i skupi pare za kartu za Beograd, odmah, pre prve posete nesrecnom fakultetu trceci da se blajvi karina nekom menadzeru nekog beogradskog splava. Cisto da joj osigura fotku na Gdeizaci ili Beogradnocu a kad joj izadje fotka tamo onda dobija titulu glavne drolje. A gde ces lepsi epitet za devojku u Beogradu nego "glavna drolja". Odmah joj skace cena kod osedelih, zadriglis, sprcenih biznismena. A ako je ugleda neki mocan, neki Siptar, Crnogorac ili Svaba, onda njenoj sreci nema kraja. Onda joj onaj fakultet i ne treba. Njeno zanimanje ce biti pisanje knjiga i blogova sa tematikom "kako sam uspela u zivotu" i "kako sam mu zavrtala jajca".

U Japanu se zatvori deo grada i ljudi pijani leze po ulicama.

Englezi se napijaju kao cepovi,ne znaju sta rade,da vidite to divljanje.Oba pola.

Ameri su raspojasani do koske.

Ovo sto se vidi u Srbiji je nista.

Razumela bih da smeta muskima koji ne mogu da dodju do devojaka ovakvih.(Znam,"niko ih ne bi takao laserom" ali uzivo ide druga prica.)
Razumela bih da se bune jer postoje i momci poput ovih devojaka samo nisu na slikama - zasto?

Nista ovo nije jezivo,novo,drugacije.Svako moze da nadje sta zeli.

Otvorite temu o finim devojkama iz komsiluka,koje su uobicajeno tu - nema.
Zasto?
Nisu atraktivne.

Koga zanima atraktivna devojka taj ne moze da ocekuje sad ne znam sta.
Sam biras sta ti prija.
Ili ne.

Da vidite koliko su ultra vulgarni muski u klubu,sta rade momci - to ne videh u novinama nikad.

Zasto?
A ima i te kako.

Back