salko dinamitas Iskusan Poruka 6.550 30.04.2025. u 16:00 - Koje trikove koristite da iznervirate zenu #76 Umri_muski: Prica ide , ona prevari njega, on sazna, saceka 6 meseci i onda smisli pricu.... Ali po svim zenskim zakonima, on je dziber koji je nezreo Kliknite za proširenje... Naravno da jeste,zasto bi cekao 6 mjeseci ,iz kog razloga ?
Umri_muski: Prica ide , ona prevari njega, on sazna, saceka 6 meseci i onda smisli pricu.... Ali po svim zenskim zakonima, on je dziber koji je nezreo Kliknite za proširenje... Naravno da jeste,zasto bi cekao 6 mjeseci ,iz kog razloga ?
lapsi Iskusan Poruka 6.136 30.04.2025. u 17:29 - Koje trikove koristite da iznervirate zenu #77 salko dinamitas: Kad sve zavrsimo onda smo vam dosadni i ostavite nas. Kliknite za proširenje... Čim vas upoznamo...crta! A ti mi djeluješ dosadan i u odnosu sa samim sobom!
salko dinamitas: Kad sve zavrsimo onda smo vam dosadni i ostavite nas. Kliknite za proširenje... Čim vas upoznamo...crta! A ti mi djeluješ dosadan i u odnosu sa samim sobom!
salko dinamitas Iskusan Poruka 6.550 01.05.2025. u 20:58 - Koje trikove koristite da iznervirate zenu #78 lapsi: Čim vas upoznamo...crta! A ti mi djeluješ dosadan i u odnosu sa samim sobom! Kliknite za proširenje... Ti si u odnosu,sama sa sobom ,gdje prodjem zenama spontano curi niz noge, ostavljaju vlazan trag po cesti.
lapsi: Čim vas upoznamo...crta! A ti mi djeluješ dosadan i u odnosu sa samim sobom! Kliknite za proširenje... Ti si u odnosu,sama sa sobom ,gdje prodjem zenama spontano curi niz noge, ostavljaju vlazan trag po cesti.
lapsi Iskusan Poruka 6.136 01.05.2025. u 21:00 - Koje trikove koristite da iznervirate zenu #79 salko dinamitas: Ti si u odnosu,sama sa sobom ,gdje prodjem zenama spontano curi niz noge, ostavljaju vlazan trag po cesti. Kliknite za proširenje... To su bili puževi Salko.
salko dinamitas: Ti si u odnosu,sama sa sobom ,gdje prodjem zenama spontano curi niz noge, ostavljaju vlazan trag po cesti. Kliknite za proširenje... To su bili puževi Salko.
salko dinamitas Iskusan Poruka 6.550 01.05.2025. u 21:01 - Koje trikove koristite da iznervirate zenu #80 lapsi: To su bili puževi Salko. Kliknite za proširenje... Htjeo sam ispod da napisem kao puzevi oni bez kucice ,pa tako nekako bas.
lapsi: To su bili puževi Salko. Kliknite za proširenje... Htjeo sam ispod da napisem kao puzevi oni bez kucice ,pa tako nekako bas.
Lovac Luka ulovio vuka Iskusan Moderator Poruka 6.917 05.05.2025. u 01:43 - Koje trikove koristite da iznervirate zenu #81 lapsi: Čim vas upoznamo...crta! A ti mi djeluješ dosadan i u odnosu sa samim sobom! Kliknite za proširenje... Zbog crte se ide u zatvor Znaci tako, upoznas decka i odma ajd da smrcemo?
lapsi: Čim vas upoznamo...crta! A ti mi djeluješ dosadan i u odnosu sa samim sobom! Kliknite za proširenje... Zbog crte se ide u zatvor Znaci tako, upoznas decka i odma ajd da smrcemo?