Najvulgarnije stvari koje devojke rade po BG klubovima

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
Najvulgarnije stvari koje devojke rade po BG klubovima - 24sata.rs
http://www.24sata.rs/najvulgarnije-stvari-koje-devojke-rade-po-bg-klubovima/9100
Sent from Maxthon Cloud Browser

Najvulgarnije stvari koje devojke rade po BG klubovima

15.10.2016. 12:03 AUTOR: IL
618 1 0 2 Share Share
Mislite da su devojke po klubovima počele da nose previše šminke i preduboke dekoltee? I deluju vam vulgarno, kažete? Onda bolje da ne gledate ove fotke.
Ovo nije seksi
Sevaju i tange i brus, Foto: Gdeizaci.com
Pa, da krenemo od oblačenja - BG klaberke izgleda ne prave razliku između toga šta je seksi, a šta vulgarno. Na primer: seksi je mala crna haljina u koju je utegnuto vitko telo, ali je vulgarno kad ta mala crna seksi haljina više liči na najlon čarapu koja ne ostavlja ništa mašti i pritom ima toliko dubok dekolte da se grudi prelivaju preko nje (čak i ako su one čvrste, silikonske).

Gore od toga bilo bi da izađeš gola...

Ovo nije seksi
Je l' se ovo računa kao pola haljine?, Foto: Gdeizaci.com
...Mada, čini se da su se neke devojke opasno približile tome sa svojim modnim kreacijama koje ne bi mogle da prođu ni kao pola haljine.

A ako mislite da samo starlete i devojke lakog morala vole da "sevnu" grudima i guzom - bolje pogledajte Nightlife.24sata.rs galerije sa onih "kul mesta".

Sa takvom tendencijom među klaberkama, i go-go plesačice moraju da se bore za pažnju, pa su svakim novim nastupom sve bliže tome da zaplešu omotane koncem, a možda i bez njega. Ali - ipak je to "kostim" za scenski nastup.

Klaberke
Seksi plesačice, Foto: Marko Popović
No, još nešto su klaberke u ovom bizarnom takmičenju za mušku pažnju (ili bar pažnju fotografa) preuzele od go-go plesačica - "prljavi ples", koji u njihovom zanosu na momente postaje još prljaviji, poput simulacije seksa u javnosti...

Klaberke u akciji
Možda misli da nije niko video, Foto: M. Popović
...sa odabranim ili nasumičnim partnerom...

Da, znamo da ste već navikli da cice na densfloru razmenjuju nežnosti, čak strastvene poljupce, ali neke vole da odu i korak dalje, lepo se ispipaju i izližu s drugaricom pred gomilom zbunjenih likova i sutradan se verovatno mole da im roditelji ne vide fotke.

Solo "pipkanje" za fotografisanje nije ništa privlačnije, čak je možda malo i jadnije.

Za šankom se tek dešavaju "strašne stvari", padaju tu različiti izazovi i nepristojne ponude i nevaljale igrice. Mada ne sumnjamo da se na ovu foru najlakše zaradi besplatno piće.

Ovo nije seksi

Sad vam srednji prst ne deluje toliko nepristojno, zar ne?

Klaberke
Srednji prste ljute rokerke, Foto: Marko Popović
.....................
Fotke pogledati na linku dok ih ne postavim. Ovo sve blagocestive devojke!

Sent from my SM-T815 using Tapatalk

Najvulgarn_marko popović srednji prst_450x0.jpeg

Najvulgarn_vulgarno 214252-markopopovicphotographys-53_450x0.jpeg

Najvulgarn_vulgarne 140707-dragstor-38gdeizaci_450x0.jpeg

Najvulgarn_vulgarno 179087-fensi-kafana-14 gdeizaci_450x0.jpeg

Sent from my SM-T815 using Tapatalk

Redovno te moderne devojke zavrse pod stolom i onda krece pushing

Pa to bas i nije tacno...Mogu da popiju vise nego ti i ja zajedno a da izgledaju samo malo pripito...
To sto se cesto prave da su pijanije nego sto jesu, cesta je slika...
Neke od njih, ali to je recimo 5-10% je stvarno lako napiti.

Savremena klupska i kafanska slika je nesto drugacija, mora da se doda kafanska.
Klupska je obicno vise okrenuta dogovoru i automobilu, a kafanska je vise WC...
U klubu se dogovara za akciju u kolima ili u kolima pa kuci ili samo kuci....
A u kafani je vrlo cesta situacija seks u WC , zadignes minjak i veslaj, 3, 5, 10 min maksimum, vise nece da trpi od toga, a i nezgodno je, pobunice se ostale zbog zauzimanja WC.
Cesto imaju po vise mladica na vece, cesto ostanu beli tragovi svrsavanja po minicu, bluzi pozadi, nekad bude i po kosi...ne primeti, ali to redje...
Do tri se smatra da je ok....Tj nije dajka....
Ono sto ce vam svaka koja je u kafani prodavati je da je iznenadjena sto se to desava u njihovoj blizini...
To su one koje se uigravaju, dok jos nisu zagorele previse, ili nisu jos presle na nepristojne ponude...

Ali to se vremenom sve kristalise, znaci vecina prihvati za pice, za voznju , za 100e za pushenje (visa cena jer to je ipak izlazak i kafana i klub i nije kao u skolskom dvoristu da moze i za 600 din ili cak i za 500, a osnovnoskolka ili nizi razredi srednje skole)...

Ali te devojke nisu to one osmislile....
To su osmislile ove starije sto su po forumima i ovde drze neki nivo duzine od 23cm i vise ili mora da im se kao ugadja jer su dame, a daleko od dame...
Ta zenska deca u periodu od 11 godina pocinju da probaju sminku i onda od starijih devojki vide i kako se koristi seksualnost i to kopiraju...

98% roditelja ne zna da devojke cesto potrose sve sto im daju , koliko god im dali i onda ne ostane ni za taksi, pa pristanu da popushe ili i da se poseksaju , da bi dobile voznju, to je recimo 10% od posetiteljki nekog mladjeg kluba spremno da uradi, samo treba da znas vreme kad pocinje lovka na prevoz...

Ja ne znam sta je vama vulgarno....
Morate imati u vidu da mnoge zene prave face sablazenja na nesto sto same rade ili rade i mnogo gore stvari, ali sebi to objasnjavaju da su popile.
Pri tome se namerno zagreju sa 3 unuceta pre izlaska...
Ovo pricam za studentkinje 2,3 godine....ne za brucose...
One koje rade a tih su godina, slicno je....
A starije vec imaju neke drugacije sablone, nalik okorelim tutkama u 40tim, znaci bukvalno vazi pravilo bataljonke...
To vam je ono , bila sam nevina, onda sam bila sa njih sto , onda sam bila bataljonka, a onda sam bila sa njih jos sto i opet sam postala nevina...

Srednjoskolke obicno obozavaju felaciju na izlasku jer im je to najjeftiniji kompromis izmedju imala sam decka na izlasku (to je moderna psiholoska igra, da na svakom izlasku mora neko da ih startuje, ******i i opipa a bezazlen vrhunac kontrausluge je da mu odrade felacio).
Zasto je potreba skoro svake srednjoskolke i mladje studentkinje da budu startovane na svakom izlasku?
Moja procena je rivalitet.
A kako se stvorio taj rivalitet, to vec gledajte vi...
Isto je , BG ili provincija...isti je taj detalj...

Kad prodjete prvi utisak vulgarnosti onda pocnete da razlikujete njihovu seksualnu stranu od njihove ostale licnosti...
To je nekako najbezbolniji pristup zenama, odvojiti njenu mozzarelu od njenog uma....
Nikakve veze nema izmedju ta dva.
Ako ima, onda je primarna mozzarelin zahtev i potreba, a ostalo se povinuje...npr neka je i pristojna i radna i inteligentna, ali ako joj je prvi ili prva dva frajera bio bradat, grub, neotesan, ona ce uvek teziti takvim i prilagoditi svoj izbor u emotivnom zivotu , nekom kompromisu izmedju svoje karijere i svog seksualnog razvoja , putanje razvoja...

Vecina devojaka po klubovima je nadrndana, samoziva ali ima izuzetno malo samopouzdanje (kao osnovu, a ovako na oko imaju kao ogromno samopouzdanje po bezobrazluku i po tvrdoglavosti...ali to je samo privid)

- - - - - - - - - -

Zasto bi me ovo pogadjalo? Zasto bi ovo trebalo da pogadja bilo kog normalnog muskarca? Pod normalnim mislim na muskarce koji ne jure ovaj tip zena.

Ovo mi bas i nije jasan komentar...
Tacno je da dobar deo devojaka ne izlazi stalno, ali preliva se to na njih u onim detaljima koje one same ne primecuju....

Back