kanarinka
Elita
- Poruka
- 16.443
E sto mrzim kad se ljudi sami pozivaju u goste.![]()
![]()
Taki gosti su najbolji!Donesem ti svezeg paradajza iz babine baste i mlade prasetine,ti iznesi pivce i super!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sto mrzim kad se ljudi sami pozivaju u goste.![]()
![]()
Taki gosti su najbolji!Donesem ti svezeg paradajza iz babine baste i mlade prasetine,ti iznesi pivce i super!
'eeeebi ga, Pivo, može nam se, pa jel' ti lepo reče maločas : Srbi smo ?!?E sto mrzim kad se ljudi sami pozivaju u goste.![]()
![]()
'eeeebi ga, Pivo, može nam se, pa jel' ti lepo reče maločas : Srbi smo ?!?![]()
Koliko sam ja upucen, to jedino moze kad je slava....tu se ne poziva u goste, tu moze i kurta i murta da ti bane na gajbu. A inace, ne otvaram nikom ko se nije najavio.![]()
Pusti ti to, Pivo, kada ti dođu položajnici, iz Haškog tužilaštva, na Božić, džabe si zamandaljivao vrata, puštao bradu, skidao one tetovaže ...Koliko sam ja upucen, to jedino moze kad je slava....tu se ne poziva u goste, tu moze i kurta i murta da ti bane na gajbu. A inace, ne otvaram nikom ko se nije najavio.![]()
Al si se ti posvabio!Ccccc!Nisi ti uzeo samo drzavljanstvo,posto si svaba!U Srbi se gosti nenajavljuju,druzba nam jedino ostala!
A za tvoju informaciju,ja imam troje dece,meni dosta!
A baksuz ne otvara nezvanom gostu!A isalu neshvatas!Jadno!
Pusti ti to, Pivo, kada ti dođu položajnici, iz Haškog tužilaštva, na Božić, džabe si zamandaljivao vrata, puštao bradu, skidao one tetovaže ...![]()
... a tek i ja, kada povedem svu decu u posetu kod čika - Piva, ima ceo Švarcvald da odjekuje od dečijih zvonkih glasića : " Selo moje, lepše od Pariza ... "Al si se ti posvabio!Ccccc!Nisi ti uzeo samo drzavljanstvo,posto si svaba!U Srbi se gosti nenajavljuju,druzba nam jedino ostala!
A za tvoju informaciju,ja imam troje dece,meni dosta!
A baksuz ne otvara nezvanom gostu!A isalu neshvatas!Jadno!
... a tek i ja, kada povedem svu decu u posetu kod čika - Piva, ima ceo Švarcvald da odjekuje od dečijih zvonkih glasića : " Selo moje, lepše od Pariza ... "![]()
... a tek i ja, kada povedem svu decu u posetu kod čika - Piva, ima ceo Švarcvald da odjekuje od dečijih zvonkih glasića : " Selo moje, lepše od Pariza ... "![]()
Naravno da nema veze, pa nisu naša deca tunjava i unjkava, sve to kad razdragano pusti glas i Alpe će da se tresu ...Samo sto je Schwarzwald par stotina kilometara udaljeno od cika Piva, ali nema veze.![]()
hmmmm ... pa, jeste, ali nisam mogao da se setim neke, onako, prigodne pesme, a bilo mi je malo bzvz da predložim : " Prokleta je Amerika taaaaa ... "U bre,geografija ti jaca strana!![]()
hmmmm ... pa, jeste, ali nisam mogao da se setim neke, onako, prigodne pesme, a bilo mi je malo bzvz da predložim : " Prokleta je Amerika taaaaa ... "![]()
Kad budem imala malo više vremena nastaviću(mora nešto i da se radi u ovoj kancelariji), ali koliko znam zadravstvena zaštita je besplatna,osnovno školovanje obavezno, a srednja škola takođe besplatna. Da se nije nešto promenilo?
Kad budem imala malo više vremena nastaviću(mora nešto i da se radi u ovoj kancelariji), ali koliko znam zadravstvena zaštita je besplatna,osnovno školovanje obavezno, a srednja škola takođe besplatna. Da se nije nešto promenilo?
Aha...samo mogli bi i o rasporedu...negde ih (=dece) ima po desetak u porodici a negde ni jedno....uostalom, batali me planete....radi se o tome da mi, Srbi, izumiremo....j*be mi se za planetu, da ti kazem iskreno. I pusti te mitologije o tome kako nas je previse na planeti, blablabla....suplja prica prodana naivcinama kroz medije, i naravno zbog interesa.![]()
Znam ja da ti mene ne cujes, ali i ja volim da zabavljam samog sebe, pa pisem svasta
![]()
Aha...samo mogli bi i o rasporedu...negde ih (=dece) ima po desetak u porodici a negde ni jedno....uostalom, batali me planete....radi se o tome da mi, Srbi, izumiremo....j*be mi se za planetu, da ti kazem iskreno. I pusti te mitologije o tome kako nas je previse na planeti, blablabla....suplja prica prodana naivcinama kroz medije, i naravno zbog interesa.![]()
NAzalost,jedno dete u porodici je postalo nesto poput prestiza,mode..Sta znam..Zaista jasno a sve nas je manje![]()
Mene vala zabole i za srpstvo i za planetu kad je odluka o rađanju dece u pitanju.
Neću ih rađati ni srpstvu ni planeti, nego sebi, iz svoje želje, čak mislim da onome ko ih rađa ili ne rađa iz ovih razloga fali neka daska, što u glavi, što u srcu....čuj daska, cela drvna industrija.
Koji to MI,Srbi?Ja sam srpkinja,ali ti nisi od 93 cini mi se!
Batali kvazi nacionalizam,druzi se sa svabama,a nas preostale srbe pusti da izumremo kako mi hocemo!
Jel? A u kakvom kontekstu se onda svaki put tuži ta tužbalica o izumiranju?Nigde nisam tvrdio da to treba da bude motiv i razlog da se deca prave tj. radjaju.![]()