Najveći fašistički skup u poslednjih 80 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako ne snima takve pjesme,ako ne uzvikuje ustaske pozdrave,ako ne slavi protjerivanje Srba,ako ne glorifikuje ustaske zlocince,ako ne nosi majice sa natpisima nekakvog teroriste koji je robijao,ako ne koristi ustasku ikonografiju...itd.
Dakle,ako se ponasa kao normalan i civilizovan covjek.
Čekaj samo malo, pa vi slavite svoje "heroje" jer ih je, pazi ovo, samo Zapad osudio.
Zašto ste onda licemjerni i osuđujete naše "heroje" koje je isto samo Zapad osudio?
Dvostruki standardi ili samo sljepoća na sve srpske nedaće, kao i inače? :hahaha:

Ja nisam za to da Srbe, ili bilo koji drugi narod proglašavaš genocidnim jer je to apsolutno debilno.
Ko se to sprema za rat protiv Srba, propustio sam Vučićev govor pa ne znam
Da, zanimljivo je da na forumu gde se nešto piše sede nepismeni ljudi. To su oni koji ne znaju da iz pročitanog shvate smisao, čak i kada se pravi da ne razume i dalje je nepismen.

citat, nije moje

Izrasla je potpuno nova generacija mladih koja ne zna što je fašizam a što je antifašizam, + zadojenost vjerom. Za sve je kriv neprijatelj Hrvatske Tuđman i njegov HDZ.
Ako ne znaš što je bilo:
1. Potpuno su poseljačili Hrvatsku
2. Uvođenje vjeronauka u škole (ispiranje djeci mozgova glupostima)
3. Poništavanje antifašizma i veličanje fašizma i nacizma
4. Falsificiranje povijesti u školskim udžbenicima
4. Uvođenje dvojnog državljansta
5. Najmanje 200.000 lažnih branitelja iz Hrvatske, plus lažni branitelji iz Hercegovine (+šatoraši)
6. Od kad je HDZ-a nestalo je 1.000.000 građana Hrvatske (popis 1991.= 4.8 milijuna, 2021. = 3.8 milijuna)
7. Potpuno uništenje industrije 90-tih (300.000 ljudi na burzu, a još 300.000 u prijevremenu mirovinu)
8. Stvaranje 200 bogatih (pljačkom) obitelji, a osiromašenje večine građana
9. Prvi put smo doživjeli da penzioneri kopaju po kontejnerima
10. Krađa već projektiranog autoputa do Durovnika, i skretanje istog u Hecegovinu
11. 2x više Hrvata živi u Bosni nego u Hercegovini, a 90% novca iz Hrvatske ide u Hercegovinu
12. Toleriranje fašističkih pozdrava i pjesama
13. Davanje penzije ustašama (iz 2. svj. rata)
14. Uvođenje crkve u vojsku i policiju (popovi, hodočašća, itd.)
15. Zakoni Vatikana su IZNAD zakona republike Hrvatske
16. Itd. itd. itd....

ти си правно неписмен, као и остали рвати на овом форуму.

ово је приопћење, мањег ранга од мишљења, дакле необавезујуће

диспозиција без санкција ! СРАЊЕ ОДРЕДБА !!! ФОлИРАНЦИЈА власти итд...но-но ЕУ форе

увек сте такви били размажени, без кажњавања ни од Хитлера, ни од Броза ни од Урсуле !!!
Opet piješ???

Ustavni sud nije dio sudske vlasti, a isto tako ni zakonodavne.
pravno stajalište.JPG

Uglavnom sve ti tu piše, nije Ustavni sud grupa građana.
U odnosu na pozdrav 'Za dom, spremni', Ustavni sud je u nekoliko svojih odluka izrazio jasno stajalište da je riječ o ustaškom pozdravu Nezavisne Države Hrvatske te da taj pozdrav nije u skladu s Ustavom Republike Hrvatske",

Poslednja izmena:
citat, nije moje

Izrasla je potpuno nova generacija mladih koja ne zna što je fašizam a što je antifašizam, + zadojenost vjerom. Za sve je kriv neprijatelj Hrvatske Tuđman i njegov HDZ.
Ako ne znaš što je bilo:
1. Potpuno su poseljačili Hrvatsku
2. Uvođenje vjeronauka u škole (ispiranje djeci mozgova glupostima)
3. Poništavanje antifašizma i veličanje fašizma i nacizma
4. Falsificiranje povijesti u školskim udžbenicima
4. Uvođenje dvojnog državljansta
5. Najmanje 200.000 lažnih branitelja iz Hrvatske, plus lažni branitelji iz Hercegovine (+šatoraši)
6. Od kad je HDZ-a nestalo je 1.000.000 građana Hrvatske (popis 1991.= 4.8 milijuna, 2021. = 3.8 milijuna)
7. Potpuno uništenje industrije 90-tih (300.000 ljudi na burzu, a još 300.000 u prijevremenu mirovinu)
8. Stvaranje 200 bogatih (pljačkom) obitelji, a osiromašenje večine građana
9. Prvi put smo doživjeli da penzioneri kopaju po kontejnerima
10. Krađa već projektiranog autoputa do Durovnika, i skretanje istog u Hecegovinu
11. 2x više Hrvata živi u Bosni nego u Hercegovini, a 90% novca iz Hrvatske ide u Hercegovinu
12. Toleriranje fašističkih pozdrava i pjesama
13. Davanje penzije ustašama (iz 2. svj. rata)
14. Uvođenje crkve u vojsku i policiju (popovi, hodočašća, itd.)
15. Zakoni Vatikana su IZNAD zakona republike Hrvatske
16. Itd. itd. itd....
Opet plasiraš Srbima yugoudbokomunističke laži...nije lako živjeti bez države
Čitaj ...pomaźe...istina oslobađa

1. OBITELJ, VJERA, DOMOVINA, LJUBAV
2. DOSLJEDNOST
3. MRŽNJA I PODMETANJA
4. ISKLJUČIVOST
5. MEMENTO MORI
6. HAJKE I PREVRTLJIVOST
7. ZABRANJENO VOĆE
8. DIŠPET

https://share.google/sDYjItfSU12KbCrXw

i pročitaj prvi komentar ispod teksta

------------------------------------------------------------------

Poslednja izmena:
Grdoban ti je fino napisao, kad naučiš pravopis, onda se vrati i govori kako je netko polupismen.
Dok ne naučiš da se to ne piše odvojeno, javi se :mrgreen:
Šta se piše odvojeno trolčino?
A ako ti @GrdobanS uzor onda si ga i ti ugasio. Njega je ostavila žena i zato je frustriran i mrzi cjeli svjet, ubjedljivo najveći mračnjak i najbizarniji tip na Krsti.

Haha, dobra fora..
Evo i tebi jedna, kako to da je vaše čisto ako su vam kontejneri i smeće nasred ulica?
Pa pisali smo dugo na tu temu.Nismo izvršili genocid,nemamo jađe,nismo izvršili etničko čišćenje.Nama dosta.
A ove što prevrću kontejnere niste dobro naučili,šaljite im novu Blokadnu kuharicu,ova ne daje rezultate.

Da, zanimljivo je da na forumu gde se nešto piše sede nepismeni ljudi. To su oni koji ne znaju da iz pročitanog shvate smisao, čak i kada se pravi da ne razume i dalje je nepismen.
Izuzetno sam pismen, dramatično natprosječno. Shvatio sam ja tvoje duboke misli: Hrvati su genocidan narod kolektivne odgovornosti.
Samo nemam pojma kakve to ima veze sa mnom, Srbinom, zašto to pišeš meni? Nađi nekog ustašu pa se zabavljajte.

Ja nisam spao na to da mrzim sve živo
Osim:

- katolika i protestanata
- Hrvata
- Bošnjaka
- Albanaca
- Slovenaca
- Bugara
- Ukrajinaca
- Poljaka, Čeha
- Nemaca, Austrijanaca, Švajcaraca
- Amerikanaca