Najveći fašistički skup u poslednjih 80 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A tko određuje koliko je nešto brutalno?
Ti ili su u ovom slučaju Rusi rekli: "e pa mi nismo toliko brutalno kolonizirali kao Španjolci ili Portugalci"?
U južnoj Americi npr. više nema Inka. Njihovi ostaci su pokatoličeni, izgubili su svoj jezik i vremenom su se izmješali sa Špancima. Po Sibiru ima starosjedilaca koji nemaju ni kap ruske krvi, čuvaju svoj jezik i izvorno vjerovanje (šamanizam) i niko ih ne dira.

U južnoj Americi npr. više nema Inka. Njihovi ostaci su pokatoličeno, izgubili su svoj jezik i vremenom se izmješali sa Špancima. Po Sibiru ima starosjedilaca koji nemaju ni kap ruske krvi, čuvaju svoj jezik i izvorno vjerovanje (šamanizam) i niko ih ne dira.
Niko ih ne dira? Jesi li svjestan da većina novoregrutiranih za agresiju u Ukrajini dolazi iz tih pokrajina?
Zašto? Jer su neobrazovani, siromašni i jer kasnije ih nitko ništa neće pitati.
Misliš li da ti starosjedioci tamo ne bi rađe imali vlast u svojim rukama?
Ako misliš, naivan si i pristran, kao što se vidi i iz aviona.

U južnoj Americi npr. više nema Inka. Njihovi ostaci su pokatoličeni, izgubili su svoj jezik i vremenom su se izmješali sa Špancima. Po Sibiru ima starosjedilaca koji nemaju ni kap ruske krvi, čuvaju svoj jezik i izvorno vjerovanje (šamanizam) i niko ih ne dira.
Jer žive po tundrama i ledarama na minus 50 gde ni RuZZi neće da žive, a ne zbog neke ruZke šIrOkE pOwErSlAvNe DuŠe.

Odlično, najzad si pokazao svoje pravo patetično lice.
Španci i Portugalci pod patronatom Jezuita
More da nije bilo Evropljana, jeli bi gloginje. Da im budu zahvalni što su ih izvukli iz kamenog doba i kanibalizma.

Ovo isto važi za bilo koju južnjačku ili istočnjačku zemlju.

I Japan, Kina te Koreja bi bez transfera evropskog/američkog novca i tehnološkog znanja bili na nivou Bangladeša ili Mjanmara u svakom pogledu.

Isto tako i Rusija da Petar Prvi nije u Holandiji i Engleskoj kao slepi putnik ukrao tehnologiju i znanje.

I meni puca ona stvar za njima, ali sam naveo primjer u kome se vidi da su katolici bili brutalniji kolonizatori od protestanata. Osim u Indiji ta razlika je bila i na drugom mjestima tj. kontinentima.
Ti nisi netko tko može određivati koliko je koji kolonizator bio brutalan.
Uostalom, poanta tvojeg skretanja s teme je ta da dokažeš da su katolici najbrutalniji, a nisi dokazao ništa i samo nastavljaš skretati s teme..
Ako te muči to toliko, otvori temu na podforumu "istorija", iako ne vjerujem da budeš jer bi te i tamo pokopali za 5 sekundi.

Moji "sugrađani" su digli pobunu, protjerali sve sugrađane koji su bili neistomišljenici, odbili sve prijedloge inozemne zajednice, i onda bi ih ja trebao žaliti?

Žalim jedino zbog individualnih zločina počinjenih u toj akciji, ali srećom isti su već osuđeni i procesuirani.
Nad tim što sam izgubio "sugrađane" koji su protjerivali, ubijali i da sad ne nabrajam sve, ne žalim, nemam doista nad čime žaliti osim slaviti dan pobjede :D
Po tome šta slavite se vidi kakvi ste.A loši ste.I istorija vam je loša.Mnogo vam je loša istorija.

Ti nisi netko tko može određivati koliko je koji kolonizator bio brutalan.
Uostalom, poanta tvojeg skretanja s teme je ta da dokažeš da su katolici najbrutalniji, a nisi dokazao ništa i samo nastavljaš skretati s teme..
Ako te muči to toliko, otvori temu na podforumu "istorija", iako ne vjerujem da budeš jer bi te i tamo pokopali za 5 sekundi.
Katoličanstvo i protestantizam su blagoslov ljudskog roda i planete Zemlje.

Ovo kažem kao neko ko uopšte nije religiozan niti pripada ijednoj verskoj zajednici.

More da nije bilo Evropljana, jeli bi gloginje. Da im budu zahvalni što su ih izvukli iz kamenog doba i kanibalizma.
Maje, Inke i Asteci su bili razvijene civilizacije. Ni oni a oni koji su živili u kamenom dobu poput amazonskih plemena nisu zvali Špance i Portugalce da im dođu i da ih ponište. Realno gledano pravih starosjedilaca u LA ima malo danas, mahom tamo žive ljudi mješane rase koji ne bi nastali da nije bilo kolonizacije.

Po tome šta slavite se vidi kakvi ste.A loši ste.I istorija vam je loša.Mnogo vam je loša istorija.
Super, znaš koliko me boli ona stvar kako ti i na koji način na nešto gledaš..
Tvoje mišljenje mi je bitno jednako kao i wc papir koji bacim u školjku nakon velike nužde.

A o našoj povjesti znaš isto koliko i o Oluji i svemu što je istoj prethodilo, znači ništa.

Maje, Inke i Asteci su bili razvijene civilizacije. Ni oni a oni koji su živili u kamenom dobu poput amazonskih plemena nisu zvali Špance i Portugalce da im dođu i da ih ponište. Realno gledano pravih starosjedilaca u LA ima malo danas, mahom tamo žive ljudi mješane rase koji ne bi nastali da nije bilo kolonizacije.
Vidio bi te kako to govoriš dok se paralelno okrečeš na ražnju nakon što su ti isčupali srce i/ili odrezali glavu :D

Super, znaš koliko me boli ona stvar kako ti i na koji način na nešto gledaš..
Tvoje mišljenje mi je bitno jednako kao i wc papir koji bacim u školjku nakon velike nužde.

A o našoj povjesti znaš isto koliko i o Oluji i svemu što je istoj prethodilo, znači ništa.
Znam da te ne zanima po onome što pišeš ovde.Takođe sam upoznat sa činjenicom da Hrvati nemaju ni trunku stida ni srama za sve ono što im dedovi učiniše u ww2.
A o vašoj(a ti si Hrvat?! ) istoriji znam dosta jer svako sa dva grama mozga i pristupom internetu može na brdo mesta da vidi vaše "radove" iz ww2.I jezivi su.Toliko su jezivi da bih ja na tvom mestu ćutao kada su ovakve teme u pitanju.

Урсула Фон Дер Фајзер, има велике планове са Усташама.

То она прича јер је западно васпитавана да буде лицемерна.

Ја мислим да је презадовољна.

Само да усмери све те очњаке и хрватско проклетство супротно од ЕУ, тј. према Балкану ... :kafa:
Nisi ni razumio što sam postavio. :hahaha:

Znam da te ne zanima po onome što pišeš ovde.Takođe sam upoznat sa činjenicom da Hrvati nemaju ni trunku stida ni srama za sve ono što im dedovi učiniše u ww2.
A o vašoj(a ti si Hrvat?! ) istoriji znam dosta jer svako sa dva grama mozga i pristupom internetu može na brdo mesta da vidi vaše "radove" iz ww2.I jezivi su.Toliko su jezivi da bih ja na tvom mestu ćutao kada su ovakve teme u pitanju.
Ova tema nema veze s onim što je rađeno u ww2.
Osim tih par stotina kretena koji su došli s ustaškim obilježjem, i toga što su isti na "Za dom" (inače starohrvatski pozdrav), odgovorili sa "spremni" (što je ustaški pozdrav), nije bilo niti jednog jedinog incidenta, i eto nadam se da će ti kreteni dobiti fino po džepu.

To što vi u svemu vidite povampirene ustaše, to je vaš vlastiti problem.
S druge strane, slavite osuđene ratne zločince i čak i tu na forumu pišete da su isti junaci i heroji, dok paralelno moderatori to dopuštaju.
To dovoljno govori o vama i vašem mentalnom sklopu, i dovoljno govori i zapadu, zato i imate "osjećaj" da vas nitko ne ferma ni pola posto, što zapravo onda i ispadne da nije osjećaj nego istina.
Prvo počistite svoje dvorište, onda gledajte u tuđe..

Back