Najveći fašistički skup u poslednjih 80 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Osim:

- katolika i protestanata
- Hrvata
- Bošnjaka
- Albanaca
- Slovenaca
- Bugara
- Ukrajinaca
- Poljaka, Čeha
- Nemaca, Austrijanaca, Švajcaraca
- Amerikanaca
- Britanaca
- Iraca
- Estonaca, Litvanaca i Letonaca
- Francuza
- Italijana
- Španaca i Portugalaca
- Skandinavaca
- Holanđana.....
Prema mojim istina neformalnim saznanjima sad je verovatno manje od 5 %.

To je jedna pjesma, a ne više pjesama i u toj pjesmi se nigdje ne spominju ustaše, niti veličanje ustaša. Pjesma je nastala u ratu, a u to doba svi mi smo za vas bili uje, ujaci, ustaše, a vi ste za nas bili četnici, a i govorili ste za sebe da ste četnici..
Ustaški je pozdrav, veličate ustaše. Tačka.

A dobro sad, to nikad ne znaš.
Vjerojatno znaš da Gibbonijeva pjesma "Mi smo prvaci", završava sa uzvikom Bog i Hrvati! Navodno je to bio pozdrav sličan onome Za dom.
A i otac muzikolog mu je bio Hrvatina. Vidi se to po nekim stihovima u Dalmatino poviješću pritruljena (rod puntarski resa na drači)
Bog i Hrvati datira puno prije i nije isto šta i ZDS.

Severinina poruka na dan Tompsonovog koncerta uzburkala Hrvatsku​

1706344808-PXL_260124_109153527-750x500.jpg

Sinoć je održan najveći koncert u istoriji Hrvatske, a u pitanju je nastup Marka Perkovića Tompsona.

Na koncert se slilo oko 450.000 ljudi, prema procenama organizatora, a čini se da se u celoj Hrvatskoj samo o tome priča.

Tompsonovi koncerti i pesme poznati su po isticanju ustaške ikonografije, veličanju NDH i akcije Oluja.

I dok je veliki broj građana jedva čekao da koncert počne, bilo je i onih koji su jedva čekali da jučerašnji dan prođe.

Među mnogobrojnim hrvatskim javnim ličnostima koji su iskazali svoje nezadovoljstvo zbog veličanja ovog pevača našla se i Severina. Ona je na svom Instagram profilu podelila jednostavnu poruku, koja je rekla mnogo:

1751787081-severina-tompson-602x1024.jpg

„Antifašizam je najveći koncept na svetu“, poručila je splitska pevačica.

https://nova.rs/zabava/showbiz/sta-severina-misli-o-tompsonovom-koncertu/

Jadnici se naslađuju a krkani su oni koji ga prozivaju jer voli svoje
Što bi rekao Ivana Cankara: ‘Majka, domovina, Bog
Ne znam, možda sam luda, ali nikada mi nije bila jasna ta paljevina na naciju, državu, zastavu... Šta znači tačno "volim domovinu"? 🤔 Nit' je domovina fiksna stvar, nit' je trajna, nit' je zemlja (parče planete) naša, nit' znaš svaki pedalj svoje trenutne države pa da ga voliš. A sigurno ima i ljudi u svom narodu i koje ne voliš. Pre 5000godina na ovim prostorima nije bilo ni Srba ni Hrvata ni bilo koga ko se danas loži da je to njihovo "vekovno ognjište". Ogromna iluzija koju ti sipaju odmalena u glavu i zbog koje si u stanju da mrziš i da ubijaš druge.
I plus ona budalaština, "ponosim se što sam Hrvat, Srbin, Burmanac...". Šta to tek znači? 🤔 Da jedan Vijetnamac treba da se stidi što nije Hrvat, Srbin..?

Severinina poruka na dan Tompsonovog koncerta uzburkala Hrvatsku​

1706344808-PXL_260124_109153527-750x500.jpg

Sinoć je održan najveći koncert u istoriji Hrvatske, a u pitanju je nastup Marka Perkovića Tompsona.

Na koncert se slilo oko 450.000 ljudi, prema procenama organizatora, a čini se da se u celoj Hrvatskoj samo o tome priča.

Tompsonovi koncerti i pesme poznati su po isticanju ustaške ikonografije, veličanju NDH i akcije Oluja.

I dok je veliki broj građana jedva čekao da koncert počne, bilo je i onih koji su jedva čekali da jučerašnji dan prođe.

Među mnogobrojnim hrvatskim javnim ličnostima koji su iskazali svoje nezadovoljstvo zbog veličanja ovog pevača našla se i Severina. Ona je na svom Instagram profilu podelila jednostavnu poruku, koja je rekla mnogo:

1751787081-severina-tompson-602x1024.jpg

„Antifašizam je najveći koncept na svetu“, poručila je splitska pevačica.

https://nova.rs/zabava/showbiz/sta-severina-misli-o-tompsonovom-koncertu/
Vidi kako danas kmeči a tako je lijepo pjevala Thompsona
Poslušaj :D

Najgori soj ljudi su izdajicoulizice...kao ona i njoj slični.

Poslednja izmena:

Back