Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 98.883
Ti slabo čitaš latinicu?? Sve ti lijepo piše..
шта пише, ајде да видимо твој неписмени превод са латинице - онако правнички !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti slabo čitaš latinicu?? Sve ti lijepo piše..
Osim:
- katolika i protestanata
- Hrvata
- Bošnjaka
- Albanaca
- Slovenaca
- Bugara
- Ukrajinaca
- Poljaka, Čeha
- Nemaca, Austrijanaca, Švajcaraca
- Amerikanaca
- Britanaca
- Iraca
- Estonaca, Litvanaca i Letonaca
- Francuza
- Italijana
- Španaca i Portugalaca
- Skandinavaca
- Holanđana.....
шта пише, ајде да видимо твој неписмени превод са латинице - онако правнички !!!
Lijepo ti piše mišljenje Ustavnog suda da ustaški pozdrav ZDS nije u skladu sa Ustavom RH.шта пише, ајде да видимо твој неписмени превод са латинице - онако правнички !!!
PUČKA pravobraniteljica Tena Šimonović Einwalter reagirala je na događanja oko koncerta Marka Perkovića Thompsona održanog jučer na zagrebačkom Hipodromu, upozorivši na zabrinjavajuće ponašanje dijela građana i izostanak jasne osude ustaških simbola od strane institucija i političkih dužnosnika.
Iako ističe da je sam koncert protekao bez većih incidenata zahvaljujući organizaciji i odgovornosti većine posjetitelja, pravobraniteljica upozorava na ozbiljan problem – pjevanje ustaških pjesama i uzvikivanje pozdrava "Za dom spremni", i to usred bijelog dana, u samom središtu Zagreba, dan prije koncerta.
Zabrinjavajući izostanak reakcija nadležnih
"Takvo ponašanje ne može i ne smije biti prihvatljivo, a još je problematičnije što nije uslijedila jasna osuda od strane visokih dužnosnika i organizatora", navodi pravobraniteljica, istaknuvši da se time šalje poruka da je glorifikacija ustaštva dopuštena i dio društveno prihvatljivog ponašanja.
Lijepo ti piše mišljenje Ustavnog suda da ustaški pozdrav ZDS nije u skladu sa Ustavom RH.
Vi svesno idete na takve skupove. I ovo nije prvi ni poslednji put. Da je koncert na hipodromu napravio recimo Giboni, ne bi došlo ni 30.000 ljudi, ali zato kad je u pitanju onaj pavijan Tupson eto 400.000 napaljenika...PUČKA pravobraniteljica Tena Šimonović Einwalter reagirala je na događanja oko koncerta Marka Perkovića Thompsona održanog jučer na zagrebačkom Hipodromu, upozorivši na zabrinjavajuće ponašanje dijela građana i izostanak jasne osude ustaških simbola od strane institucija i političkih dužnosnika.
Iako ističe da je sam koncert protekao bez većih incidenata zahvaljujući organizaciji i odgovornosti većine posjetitelja, pravobraniteljica upozorava na ozbiljan problem – pjevanje ustaških pjesama i uzvikivanje pozdrava "Za dom spremni", i to usred bijelog dana, u samom središtu Zagreba, dan prije koncerta.
Zabrinjavajući izostanak reakcija nadležnih
"Takvo ponašanje ne može i ne smije biti prihvatljivo, a još je problematičnije što nije uslijedila jasna osuda od strane visokih dužnosnika i organizatora", navodi pravobraniteljica, istaknuvši da se time šalje poruka da je glorifikacija ustaštva dopuštena i dio društveno prihvatljivog ponašanja.
Na tom spisku se gnušam samo Hrvata, Šiptara i Britanaca, ali ih ne mrzim. Bošnjake i Ukrajince žalim. Njemce cjenim kao narod ali ne volim njihovu politiku na Balkanu. Prema Amerima kao narodu sam neutralan, ali ne volim američku politiku na Balkanu. Prema Poljacima, Česima, Italijanima, Špancima, Portugalcima i Ircima kao narodima imam simpatije. Prema ostalima sa spiska sam neutralan. Poljaci su najjači likovi, upoznao sam i nekoliko. Jedan mi je bio pajdaš svojevremeno u CG, zajedno smo izlazili po kafanama i klubovima, jurili ribe itd.Osim:
- katolika i protestanata
- Hrvata
- Bošnjaka
- Albanaca
- Slovenaca
- Bugara
- Ukrajinaca
- Poljaka, Čeha
- Nemaca, Austrijanaca, Švajcaraca
- Amerikanaca
- Britanaca
- Iraca
- Estonaca, Litvanaca i Letonaca
- Francuza
- Italijana
- Španaca i Portugalaca
- Skandinavaca
- Holanđana.....
Tačno.Priča se na zidiću da rukometaši u srbijanskim klubovima dobivaju otkaze jer su bili na koncertu MPT-a.
Istina ili Štef izmišlja nepostojeću priču?
Važi......Na tom spisku se gnušam samo Hrvata, Šiptara i Britanaca, ali ih ne mrzim. Bošnjake i Ukrajince žalim. Njemce cjenim kao narod ali ne volim njihovu politiku na Balkanu. Prema Amerima kao narodu sam neutralan, ali ne volim američku politiku na Balkanu. Prema Poljacima, Česima, Italijanima, Špancima, Portugalcima i Ircima kao narodima imam simpatije. Prema ostalima sa spiska sam neutralan. Poljaci su najjači likovi, upoznao sam i nekoliko. Jedan mi je bio pajdaš svojevremeno u CG, zajedno smo izlazili po kafanama i klubovima, jurili ribe itd.
Mi nemamo velikog vođu da o svemu odlučuje, kažnjava i dijeli pomilovanja.Шта сад стим.
Где су санкције ?
Јел ти мислиш, да је власт била у првим редовима, зато што може против закона који не може да се примењује !
Ало, правниче, не капираш ти то уопште
Ko to ide nesvjesno na koncert?Vi svesno idete na takve skupove. I ovo nije prvi ni poslednji put. Da je koncert na hipodromu napravio recimo Giboni, ne bi došlo ni 30.000 ljudi, ali zato kad je u pitanju onaj pavijan Tupson eto 400.000 napaljenika...
A dobro sad, to nikad ne znaš.Ko to ide nesvjesno na koncert?
Giboni ni ne pomišlja na koncert ovakvog tipa.
Znači fašizam.Tačno.
Koje pjesme veličaju ustaštvo!Bitno je i zbog cega bi ga zabranio.
Kic i sund nisu za zabranu...o ukusima se ne raspravlja.Neka slusa ko voli.
Ali pjesme koje velicaju ustastvo i te kako jesu za zabranu.
Ви имате Plen Ki Muna.Mi nemamo velikog vođu da o svemu odlučuje, kažnjava i dijeli pomilovanja.
Širenje Evanđelja nije zločin. Zbog katolika krščanstvo je najveća religija svijeta.Šta buniš se što nabrajam mas zločine, genocide i umobolnosti koje su radili razni katolici kroz istoriju?
Katolicka crkva je ubjedljivo najveca zlocinacka organizacija u istoriji covjecanstvaJesu to oni katolici koji su spalili i objesili milione svojih ljudi u inkviziciji tokom 16-om i 17-om pod izgovorom da istrebljuju vještice, vještce i druge sluge nečastivog?
Postavljate isto pitanje, kao da se pravite glupi. Pesma čavoglave ti počinje sa ustaškim pozdravom. I ne, nije to nikakav stari hrvatski pozdrav, to možete da okačite mačku o rep.Koje pjesme veličaju ustaštvo!
Od 12-og vjeka do danas katolička crkva je širom svjeta direktno ili indirektno pobila preko 100 miliona ljudi. Znao sam precizniju brojku, ali ne mogu sad naći.Katolicka crkva je ubjedljivo najveca zlocinacka organizacija u istoriji covjecanstva
Niko im nije ni blizu
Zašto se gnušaš Britanaca?Na tom spisku se gnušam samo Hrvata, Šiptara i Britanaca, ali ih ne mrzim. Bošnjake i Ukrajince žalim. Njemce cjenim kao narod ali ne volim njihovu politiku na Balkanu. Prema Amerima kao narodu sam neutralan, ali ne volim američku politiku na Balkanu. Prema Poljacima, Česima, Italijanima, Špancima, Portugalcima i Ircima kao narodima imam simpatije. Prema ostalima sa spiska sam neutralan. Poljaci su najjači likovi, upoznao sam i nekoliko. Jedan mi je bio pajdaš svojevremeno u CG, zajedno smo izlazili po kafanama i klubovima, jurili ribe itd.
To je jedna pjesma, a ne više pjesama i u toj pjesmi se nigdje ne spominju ustaše, niti veličanje ustaša. Pjesma je nastala u ratu, a u to doba svi mi smo za vas bili uje, ujaci, ustaše, a vi ste za nas bili četnici, a i govorili ste za sebe da ste četnici..Postavljate isto pitanje, kao da se pravite glupi. Pesma čavoglave ti počinje sa ustaškim pozdravom. I ne, nije to nikakav stari hrvatski pozdrav, to možete da okačite mačku o rep.