Najveći fašistički skup u poslednjih 80 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel'..Grome..što je onomad izjavio....Njegova Svetost Patrijarh Srpski..Porfirije...Zagreb i ja se volimo javno..
Znači li to da je PP bio na..događanju...vrlo moguće.

Nepalci....Hrvatska do Nepala i Filipina..:klap::gace:

Pogledajte prilog 1752584

Porfirije je od mlacenja omladine srpske pobegao u Hercegovinu, eno ga obelezava ustanak Nevesinjska puska...
A da je Papoljubac...
Jeste...

...

Ustaski Vudstok...
Premda im je zvuk radila SNS firma...zato se Vucic i neoglasava...

Dok Tadic lepo kaze:

Борис Тадић: Концерт Марка Перковића Томпсона у Загребу представља велику срамоту за Хрватску, али и за ЕУ. Језиво је да се организују концерти који величају фашистичке хорде и убијање припадника једног народа - у овом случају српског
http://www.nspm.rs/hronika/boris-ta...ika-jednog-naroda-u-ovom-slucaju-srpskog.html

...
  • https://www.danas.rs/svet/region/sta-vucic-misli-o-tompsonovom-koncertu-u-zagrebu/
  • Šta Vučić misli o Tompsonovom koncertu u Zagrebu? 1
    Aleksandar Vučić: Foto Beta/Dragan Karadarević
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da je koncert Marka Perkovića Tompsona, u Zagrebu, „najveći koncert u svetu, koncert podrške neonacističkim vrednostima, ustaškim vrednostima“.

„I cela Evropa će da ćuti“, rekao je Vučić, na ceremoniji otvaranja deonica Preljina-Požega, na autoputu Miloš Veliki.

Na novinarsko pitanje da komentariše primedbe Srbiji iz Hrvatske, on je rekao da su „Hrvati eksperti za demokratiju, oduvek je tako, i 1941. su bili eksperti za demokratiju, svaki put su nam držali predavanje o demokratiji“.

Koncert Perkovića biće danas održan.

To je sve bila organizirana predstava da se stvori i podigne nacionalni naboj kod imigranata. :mrgreen:

Ако тај набој набије вампирске зубе, хоће ли да те прекоље зубима неки пургер, јер ти је ДНК као и ових Срба у РСрпској.

Ко ће први бити поједен??... :kafa:

Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da je koncert Marka Perkovića Tompsona, u Zagrebu, „najveći koncert u svetu, koncert podrške neonacističkim vrednostima, ustaškim vrednostima“.

„I cela Evropa će da ćuti“, rekao je Vučić, na ceremoniji otvaranja deonica Preljina-Požega, na autoputu Miloš Veliki.

Na novinarsko pitanje da komentariše primedbe Srbiji iz Hrvatske, on je rekao da su „Hrvati eksperti za demokratiju, oduvek je tako, i 1941. su bili eksperti za demokratiju, svaki put su nam držali predavanje o demokratiji“.

Koncert Perkovića biće danas održan.

Što im je poslao SNS firmu za ozvucenje?
Da se ustase bolje cuju?

Naravno trebao je i njemu ovaj spin...posto mu se sistem ljulja...pa mu kolega Plenkovic opet...izasao u susret...

...

Mi svake godine organiziramo veliki višednevni međunarodni Ultra Europe festival. Nemoj da te zastraši ovo veliko U. To je slučajnost, vjeruj mi! :mrgreen:

e37094ba8a7229afbdcb.png
Ma kakvo zastrašivanje. Ja u JNA 90./91. Vinkovci (a šetali smo i okolo, kad su prilike bile odgovarajuće) imo drugara simpatizera Ante Pardžika (sećaš se njega?). Stalno smo se zezali kad se sretnemo. On mene pita, kako je, ja kažem, "Onako, poČetnički...", a ti, pitam ja, on "U, na čelu dobro je" (pošto postao desetar)

Ma kakvo zastrašivanje. Ja u JNA 90./91. Vinkovci (a šetali smo i okolo, kad su prilike bile odgovarajuće) imo drugara simpatizera Ante Pardžika (sećaš se njega?). Stalno smo se zezali kad se sretnemo. On mene pita, kako je, ja kažem, "Onako, poČetnički...", a ti, pitam ja, on "U, na čelu dobro je" (pošto postao desetar)
Pričao mi je jedan moj profesor da je za vrijeme rata jedna njegova jedinica zapela na jednoj čuki u okolici Dubrovnika. Moraš čuvat položaj, ne smiješ mrdnuti nikamo, na drugoj strani su početnici, a nestalo hrane. Ljudi ogladnili, teško je, sati prolaze... Kad vidjeli ovi na suprotnoj čuki, neprijatelji, da Hrvati nešto šuškaju, vrpolje se, neki vrag se događa. Viću oni sa svoje strane da što im je, što se događa, a ovi pokunjeno da su ostali bez hrane. I ništa. Komunikacija zamrla, prolaze minute, kad čuje se paljba sa srpske strane. Naši se sklonili da spase glavu, kada ono počele im konzerve padati po glavama. I tako su se spasili. Nevjerojatno je kakvih sve užasnih, a evo ponekad i dobrih priča ima u ratu. :mrgreen:

Back