Patrijota_sa_mozgom
Primećen član
- Poruka
- 562
Hrvatska nas za sada ne interesuje. Jednog dana ce morati knin da vrate. To je samo pitanje vremena. Seselj je to rekao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Procenjuje se da će Marko Perković Tompson samo od prodaje karata - koje koštaju od 30 do 60 evra, zaraditi 20 miliona evra.
Prodaju se i majice - 19.000 majica je pušteno u prodaju po ceni od 37 evra, što znači da je samo na njima zaradio 700.000 evra.
(Blic)
Uzalud, neće se nitko javiti na to. Svi će okrenuti glavu i nastaviti po starom. Europa i svijet su pred ratom. Europa mora pumpati nacionalizam radi pripreme na obranu. Obranu bilo koje države neće voditi ni humanisti, ni očalinci, ni umjetnici, ni pjesnici, već huligani, navijači i ekstremisti. Uz to, Europa i svijet skreću prema desno i nikoga nije briga što to tamo pjeva neki njima potpuno nevažni apologet ustaštva. Niti Europu to zanima, niti je njihov problem. Jedini koje to svrbi su Srbi i, iz nekog razloga, Bošnjaci, kako tvrde ovdje na forumu, a opet tu istu Europu apsolutno nije briga što misli Srbija, jer je, iz njihove perspektive, Srbija okrenula glavu od Europske unije. Tako stvari stoje.Neverovatno je da Evropska unija i dalje ćuti dok se u srcu jedne članice EU na hiljade ljudi pozdravlja fašističkim pozdravom "Za dom spremni", što je pandan "Hajl Hitler".
Tokom koncerta Marka Perkovića Tompsona pušten je govor Franje Tuđmana, a pesma "Oluja" počinje i završava upravo njegovim rečima. U istom trenutku na nebu iznad Hrvatske dronovima je bila ispisana reč "Oluja" – kao jasna poruka šta i koga slave.
Tompson je svoj zloglasni hit "Boj na Čavoglave" otvorio povikom: "Za dom…", na šta je Hipodrom odgovorio u glas: "Spremni". Dovoljno da se pošalje slika o tome šta se zaista promoviše: ekstremizam, netolerancija i mržnja prema srpskom narodu...link
Dronove je iznajmila i njima upravljala srpska firma.
Kako bi smanjio, kada među Srbima ima obožavatelja Thompsona?Ako ce ovaj koncert smanjiti samo jednog srpskog turistu na hrvatskoj obali hvala Perkovicu.
DomoljUpčad voli NDH, ali ne i njene granice
More bi bilo talijansko
Mada sam uvjeren da je većina njih na ovom šovinističkom koncertu došla izbosne, Ercegovine i sa sjevera
Tomson je običan kriminalac i profiter koji na konto tzv. domoljublja urlanjem zarađuje milione.
Voda 5 Eura, Pivo 7, a prazna čaša 2.
Ko je glup nek plaća.
“Mi smo oslobodili Evropu od fašizma, ali nam Evropa to nikada neće oprostiti"Neverovatno je da Evropska unija i dalje ćuti dok se u srcu jedne članice EU na hiljade ljudi pozdravlja fašističkim pozdravom "Za dom spremni", što je pandan "Hajl Hitler".
Tokom koncerta Marka Perkovića Tompsona pušten je govor Franje Tuđmana, a pesma "Oluja" počinje i završava upravo njegovim rečima. U istom trenutku na nebu iznad Hrvatske dronovima je bila ispisana reč "Oluja" – kao jasna poruka šta i koga slave.
Tompson je svoj zloglasni hit "Boj na Čavoglave" otvorio povikom: "Za dom…", na šta je Hipodrom odgovorio u glas: "Spremni". Dovoljno da se pošalje slika o tome šta se zaista promoviše: ekstremizam, netolerancija i mržnja prema srpskom narodu...link
Pa mozda ce tom jednom nesta kliknuti i on kaze necu u Hrvatsku na more.Kako bi smanjio, kada među Srbima ima obožavatelja Thompsona?
Evo, sve trčimo pa zapinjemo.Hrvatska nas za sada ne interesuje. Jednog dana ce morati knin da vrate. To je samo pitanje vremena. Seselj je to rekao.
Zvucnici su krivi za ono sto izlazi iz njih.Inače, na ovom koncertu je ozvučenje radila firma koja radi ozvučenje i SNS mitinzima. Ne znam zašto sam ovo napisala![]()
Asimilacija u Hrvate u tijeku. Processing, procesing...
Kaže jedan Srbin na internetu, baš me briga što viče zds, meni su njegove pjesme super i na to se ne obazirem, jer nisam nacionalist.Pa mozda ce tom jednom nesta kliknuti i on kaze necu u Hrvatsku na more.
Čim nisi pročitao kako piše, znači da nisi fašist. Kako se kaže, što na umu, to na drumu.ja ladno procitao "fetisticki skup" i rekoh nina zari i pali po ljisu![]()
.Hrvatska: Povećane kazne za ustaški pozdrav ‘Za dom spremni’
U najteže prekršaje uključeno je javno izgovaranje ustaškog pozdrava “Za dom spremni” i širenje lažnih vijesti.
https://balkans.aljazeera.net/news/...tska-povecene-kazne-za-ustaski-pozdrav-za-dom
Gle, koliko ustaša na Thompsonovom koncertu!
Čekamo i blokadere da se izjasneNeverovatno je da Evropska unija i dalje ćuti
Све је то платио динамо загреб.Koliko je Thompson zaradio na vodi i drugom piću, zna li se što? Imam slutnju da je i od toga dogovorio zub.