Najveći fašistički skup u poslednjih 80 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
EU nije ni glupa ni slepa...ona je samo EU....sječaš se ...nakon genocida i etničkog čiščenje nad alavitima i kršćanima u siriji doletjela je gđa berbok da se rukuje sa ISIL koljačem u damasku....zašto bi vrat srpskog dijeteta bio vrijedniji od alavitskog ili kršćanskog ili šiitsko dječjeg vrata u siriji
Ne piše se "dijeteta", nego "djeteta", ali je u jednini "dijete". :kafa:

ajmooo voloviiii :cepanje: :lol: :maramica:
Guglajući naiđoh na članak sa slikom... Upoznajte Goliju i...Tihog. U prvi mah sam se zbunio, glede ovoga.."tihog". Da, kad čovjek ne gleda sliku u cjelini..🤓

hraniliste-golija.jpg

slabo je to...a da se draži podigne spomenik u beogradu kao majci domovini u volgogradu a da se joža iseli u kumrovec...šta kažeš...nije moguće...pa zato i jeste tu gdje jeste...ni hebat ni kući vodit....hrvati su za srbe moralna patriotska vertikala o kojoj srbi samo mogu maštati u svojim mokrim snovima.
Jeste slabo,nas treba neko da okupira pa da se trgnemo....
toliko smo bogati da podižemo spomenike.....
Ima još slavnih ličnosti kome treba podići spomenik.....
Krenuo bi od slovenskih bogova :)

sada je srbija na koljenima još ovakva dva koncerta u razmaku od mjesec dana i ide se na rasrbljavanje srbije...gledajući objektivno drugosrbijanci autošovinisti plus muslimanska manjina u srbiji čini cca 50%...znači sljedeći koncert perkovića je na ušću dunava u beogradu...milijun ljudi bi izašlo...
Ma, iigi u kuyac, što si me nasmijao. Umalo sam se strovalio sa sjedalice. :hahaha: :rotf: :hahaha:

ŽESTOK ISTUP GRADONAČELNICE SUPETRA: 'Užasno me sram što pjesme o veličanju ustaštva, klanju, ubijanju i paljenju večeras odjekuju ulicama glavnog grada kao poruka'

komunistički gojenci su ti hdzovci...brkaš pojmove
HDZovci su udbaškoKNOJevska dojenčad ...a SDPovci komunistički gojenci...predsjednik i premijer nisu bili na koncertu sa 500 000 Hr.naroda........a Slovenski i Crnogorski političari došli.....ajd otkrilo se ko je za Hr a ko je nikad nije želio.

Back