Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.631
Vidi desnica u zraku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne piše se "dijeteta", nego "djeteta", ali je u jednini "dijete".EU nije ni glupa ni slepa...ona je samo EU....sječaš se ...nakon genocida i etničkog čiščenje nad alavitima i kršćanima u siriji doletjela je gđa berbok da se rukuje sa ISIL koljačem u damasku....zašto bi vrat srpskog dijeteta bio vrijedniji od alavitskog ili kršćanskog ili šiitsko dječjeg vrata u siriji
komunistički gojenci su ti hdzovci...brkaš pojmoveKomunistička gojenica...nebitna.
Evo europljani bili na koncertu
Naprotiv,ja pišem o njima.Doduše,vi ste prvaci u tome,pa je logično što pišem o vama.Nemaš ti pojma, jer da imaš, ne bi pisao sablažnjive i duboko nenormalne komentare i negirao zločine i žrtve zločina.
Je li to već učitano s jučerašnjeg koncerta ili je to neka starija snimka?Vidi desnica u zraku
Kme, kme... genocid u Srebrenici. Kme, kme....Naprotiv,ja pišem o njima.Doduše,vi ste prvaci u tome,pa je logično što pišem o vama.
od sinoć.Je li to već učitano s jučerašnjeg koncerta ili je to neka starija snimka?![]()
Bome su ažurni. Aj možda pogledam, da vidim iz "prve ruke" kako je bilo. Iz znanstvenih pobuda, dakako.od sinoć.
Jeste slabo,nas treba neko da okupira pa da se trgnemo....slabo je to...a da se draži podigne spomenik u beogradu kao majci domovini u volgogradu a da se joža iseli u kumrovec...šta kažeš...nije moguće...pa zato i jeste tu gdje jeste...ni hebat ni kući vodit....hrvati su za srbe moralna patriotska vertikala o kojoj srbi samo mogu maštati u svojim mokrim snovima.
Nije ga bilo.Pisao sam ti već i zašto.Kme, kme... genocid u Srebrenici. Kme, kme....
Inače sičam se tamo početka 2000-tih ovo je bio samo takav hit u svakom kafiću, disku, klubu..je bi se čaše razbijaleJe li to već učitano s jučerašnjeg koncerta ili je to neka starija snimka?![]()
pa kada možeš ti što ne bi i on..to je i tako srpska navika...iako ni hrvati nisu imuni na to...90tih su prodavali srbiji naftu da ovi pune tenkove i rokaju po vukovaru...Irelevantno.
Vodja ti radi za ustaše, LOL![]()
Ma, iigi u kuyac, što si me nasmijao. Umalo sam se strovalio sa sjedalice.sada je srbija na koljenima još ovakva dva koncerta u razmaku od mjesec dana i ide se na rasrbljavanje srbije...gledajući objektivno drugosrbijanci autošovinisti plus muslimanska manjina u srbiji čini cca 50%...znači sljedeći koncert perkovića je na ušću dunava u beogradu...milijun ljudi bi izašlo...
HDZovci su udbaškoKNOJevska dojenčad ...a SDPovci komunistički gojenci...predsjednik i premijer nisu bili na koncertu sa 500 000 Hr.naroda........a Slovenski i Crnogorski političari došli.....ajd otkrilo se ko je za Hr a ko je nikad nije želio.ŽESTOK ISTUP GRADONAČELNICE SUPETRA: 'Užasno me sram što pjesme o veličanju ustaštva, klanju, ubijanju i paljenju večeras odjekuju ulicama glavnog grada kao poruka'
komunistički gojenci su ti hdzovci...brkaš pojmove
da vas okupira...ne bi se ni tada trgnuli...kuna ili dinar za vas isti kuhac....Jeste slabo,nas treba neko da okupira pa da se trgnemo....
toliko smo bogati da podižemo spomenike.....
Ima još slavnih ličnosti kome treba podići spomenik.....
Krenuo bi od slovenskih bogova![]()
kme, kme.... negiraš genocid, munjaro... kme, kme...Nije ga bilo.Pisao sam ti već i zašto.
Nego,kako se na vašem jeziku kaže : Kukala ti majka neznalice jedna?
Varaš se varaš...samo evrida vas okupira...ne bi se ni tada trgnuli...kuna ili dinar za vas isti kuhac....
A Baja ne moze da napuni mesnu zajednicu.Procenjuje se da će Marko Perković Tompson samo od prodaje karata - koje koštaju od 30 do 60 evra, zaraditi 20 miliona evra.
Prodaju se i majice - 19.000 majica je pušteno u prodaju po ceni od 37 evra, što znači da je samo na njima zaradio 700.000 evra.
(Blic)
Baja je duplo golo...nema iza sebe podršku države...gdje bi ti mogao u srbiji da pjevaš protiv komunista...pa ovi iz SNS se usrali kad je trebalo glasati draži za spomenik u beogradu..Baja Mali Knindza nikada nece imati ovoliko posecene teme na krizarici![]()