Najveći fašistički skup u poslednjih 80 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Marko Perkovic Thompson je bivsi konobar sa kojim se su sprdali prije raspada Jugoslavije, koji se dobro obogatio zahvaljujuci ogranicenim umovima u Hrvatskoj, a pokrao je 90% pjesama koje navodi kao " svoje".

Nacionalizam, nekada, danas, u buducnosti samo alibi za kriminal, sam patriotizam je glup i iracionalan posto covjek voli bilo koju sredinu gdje se osjeca lijepo i ugodno.
Ljubav prema zivotnom okruzenju se ne pokazuje verbalno, zagrtanjem zastavama , nego odgovornim odnosom prema okolisu, odgovornim odnosom prema mladjim narastajima, usmjeravajuci iste prema pozitivnim zivotnim ciljevima, kulturom itd.
Juznoslovenska plemena su uspjela, ne samo Hrvati nego citav ovaj Ex Ju prostor da se vrate iz ondasnjeg 20tog u 16 vijek, i sto vise unazadjuju ovaj prostor sve ih je manje, a svaki fasizam kao alibi za kriminal stvara antifasizam!

Procenjuje se da će Marko Perković Tompson samo od prodaje karata - koje koštaju od 30 do 60 evra, zaraditi 20 miliona evra.
Prodaju se i majice - 19.000 majica je pušteno u prodaju po ceni od 37 evra, što znači da je samo na njima zaradio 700.000 evra.
(Blic)

Pola od toga ako ne i vise ide redom:

- Katolickoj Crkvi u Hrvatskoj (oni su mu menadzeri)
- Gradu Zagrebu
- Obezbedjenjima, redarima...
- Na kockarske dugove i rekete...tj mafiji...
- SNS firmi za ozvucenje i specijalne efekte
- Treba videti i koja firma je radila drone show...vrlo moguce da je i to firma iz Srbije...jer je taj drone show vec bio na proslavama Dana Republike Srpske i proslavi Drzavnosti Srbije 2024. godine...
- Nepalcima statistima...

Itd itd...

...

Uzalud, neće se nitko javiti na to. Svi će okrenuti glavu i nastaviti po starom. Europa i svijet su pred ratom. Europa mora pumpati nacionalizam radi pripreme na obranu. Obranu bilo koje države neće voditi ni humanisti, ni očalinci, ni umjetnici, ni pjesnici, već huligani, navijači i ekstremisti. Uz to, Europa i svijet skreću prema desno i nikoga nije briga što to tamo pjeva neki njima potpuno nevažni apologet ustaštva. Niti Europu to zanima, niti je njihov problem. Jedini koje to svrbi su Srbi i, iz nekog razloga, Bošnjaci, kako tvrde ovdje na forumu, a opet tu istu Europu apsolutno nije briga što misli Srbija, jer je, iz njihove perspektive, Srbija okrenula glavu od Europske unije. Tako stvari stoje.
Obranu od koga? Ko to napada EU?

:ceka:

Neverovatno je da Evropska unija i dalje ćuti dok se u srcu jedne članice EU na hiljade ljudi pozdravlja fašističkim pozdravom "Za dom spremni", što je pandan "Hajl Hitler".
Tokom koncerta Marka Perkovića Tompsona pušten je govor Franje Tuđmana, a pesma "Oluja" počinje i završava upravo njegovim rečima. U istom trenutku na nebu iznad Hrvatske dronovima je bila ispisana reč "Oluja" – kao jasna poruka šta i koga slave.

Tompson je svoj zloglasni hit "Boj na Čavoglave" otvorio povikom: "Za dom…", na šta je Hipodrom odgovorio u glas: "Spremni". Dovoljno da se pošalje slika o tome šta se zaista promoviše: ekstremizam, netolerancija i mržnja prema srpskom narodu...link

Скип...

DomoljUpčad voli NDH, ali ne i njene granice
More bi bilo talijansko :D
Mada sam uvjeren da je većina njih na ovom šovinističkom koncertu došla izbosne, Ercegovine i sa sjevera
Tomson je običan kriminalac i profiter koji na konto tzv. domoljublja urlanjem zarađuje milione.
Voda 5 Eura, Pivo 7, a prazna čaša 2.
Ko je glup nek plaća.

А Шта ако ожедне и опет буду гладни српске крви.?

Хоће ли отићи у РСрпску.?

- Gradu Zagrebu
-
- Nepalcima statistima...

Itd itd...

...
Jel'..Grome..što je onomad izjavio....Njegova Svetost Patrijarh Srpski..Porfirije...Zagreb i ja se volimo javno..
Znači li to da je PP bio na..događanju...vrlo moguće.

Nepalci....Hrvatska do Nepala i Filipina..:klap::gace:

thompson-nepalci11 (1).jpg

Ljudi mante se ćorava posla, dokle više da razglabamo o tom koncertu?
Super je to, bilo, pa prošlo. Al ajd d' vidim Rvate da svake godine organizuju festival? Oće, to oće. A mi? Cepamo bajo, samo tako, svake godine.
Gej Gucha 2009 GT Turbo

Mi svake godine organiziramo veliki višednevni međunarodni Ultra Europe festival. Nemoj da te zastraši ovo veliko U. To je slučajnost, vjeruj mi! :mrgreen:

e37094ba8a7229afbdcb.png

Back