Najveci dozivljeni blam !!!

Butterflies And Hurricane:
Dodushe nije bash ljubavni blam , ali mi se odavno neshto nije desilo pa moram da iskuckam. :lol:

I tako ja riba krenula danas na adu. Jedan od onih dana kad ceo svet izgleda savrsheno, divan dan, ja sva leprshava.... Zavalih se u jednu od onih lezaljki (koju sam okrenula suprotno nagibu plaze, ne bi li uhvatila malo sunca)...I tako prolazi vreme...ja lezim...uchim...uzivam...I taman (kao za baksuz) kada je maltene cela plaza bila puna ljudi, krenem da se vrpoljim na onoj jadnoj lezaljci...Situacija (citaj lezaljka) izmaknu kontroli ...I u sledecem momentu ja shvatih da sam se prevrnula, sa sve onako dignutim nogama u vis. I naravno uz propratni napad smeha, sakupim se sa sve onom lezaljkom, i vratim se u prvobitni polozaj, ovog puta mirna kao bubica. Stavih onu skriptu u krilo, i nastavih da uchim. Nije proshlo 5 minuta, meni djavo ne da mira, opet neshto krenem da se vrpoljim, vadim iz torbe...I....lezaljka na kojoj sam sedela (bila je na rasklapanje) jednostavno se skupi, i ja se nadjoh na podu opet. :shock: Ovog puta, mislim da su svi oko mene sve zajedno sa mnom popadali od smeha na plazi. I naravno posle 10 minuta smejanja. sakupih se opet sa onog kamenja na plazi, ovog puta sa vrlo velikom rezervom prema lezaljci...Mislim se u sebi...ne voli mene lezaljka...ne volim ja nju....
I da bi bedak bio veci..naravno nije se tu zavrshilo. Posle nekog vrremena ja i drugarica se pokupimo...krenemo kuci...I momentu izlazenja iz kola, shvatim da mi se neshto razvlachi izmedju pantalona i majice...Pogledam...i skontam da sam se ulepila u medjuvremenu u zvaku...I tako..Evo dodjoh kuci....i ne smem da se pomerim iz sobe...Pitam se shta sve moze da mi se desi do kraja veceri... :shock: :lol:

Bas te izblamirala ta zvaka..

Dodushe nije bash ljubavni blam , ali mi se odavno neshto nije desilo pa moram da iskuckam. :lol:

I tako ja riba krenula danas na adu. Jedan od onih dana kad ceo svet izgleda savrsheno, divan dan, ja sva leprshava.... Zavalih se u jednu od onih lezaljki (koju sam okrenula suprotno nagibu plaze, ne bi li uhvatila malo sunca)...I tako prolazi vreme...ja lezim...uchim...uzivam...I taman (kao za baksuz) kada je maltene cela plaza bila puna ljudi, krenem da se vrpoljim na onoj jadnoj lezaljci...Situacija (citaj lezaljka) izmaknu kontroli ...I u sledecem momentu ja shvatih da sam se prevrnula, sa sve onako dignutim nogama u vis. I naravno uz propratni napad smeha, sakupim se sa sve onom lezaljkom, i vratim se u prvobitni polozaj, ovog puta mirna kao bubica. Stavih onu skriptu u krilo, i nastavih da uchim. Nije proshlo 5 minuta, meni djavo ne da mira, opet neshto krenem da se vrpoljim, vadim iz torbe...I....lezaljka na kojoj sam sedela (bila je na rasklapanje) jednostavno se skupi, i ja se nadjoh na podu opet. :shock: Ovog puta, mislim da su svi oko mene sve zajedno sa mnom popadali od smeha na plazi. I naravno posle 10 minuta smejanja. sakupih se opet sa onog kamenja na plazi, ovog puta sa vrlo velikom rezervom prema lezaljci...Mislim se u sebi...ne voli mene lezaljka...ne volim ja nju....
I da bi bedak bio veci..naravno nije se tu zavrshilo. Posle nekog vrremena ja i drugarica se pokupimo...krenemo kuci...I momentu izlazenja iz kola, shvatim da mi se neshto razvlachi izmedju pantalona i majice...Pogledam...i skontam da sam se ulepila u medjuvremenu u zvaku...I tako..Evo dodjoh kuci....i ne smem da se pomerim iz sobe...Pitam se shta sve moze da mi se desi do kraja veceri... :shock: :lol:
pa kako zavrsi taj dan,.daj nam reci!

Ribo,
prvo morash da vezhbash u kadi, pa onda na Adi.
P.S.
Nisi izgovorila 3 charobne rechi tvojoj lezhaljci.

ma najbitnije je da si ti uchila:)

nas dvoje.. veliki krevet.. lepa atmosfera.. super muzika.. svetlo .. svece..
pocnemo tu nesto da se mazimo, ljubimo, palimo... kako to vec ide..
on lezi.. go.. ja u donjem (i gornjem) rublju.. kao erotika..
i tako malo.. trljanja.. malo pipkanja, dirkanja.. siskanja ;)
i taman nekako ja zapocela oral, kad covek
viknu, skoci, ja se prepado'..
krv na sve strane..
posle tri sekunde sam shvatila sta se desilo..
hm.. on je shvatio odmah...
probusila sam mu jaje fisbajnom od brusa...
jaaaao sto me bilo sramota..
i sad je.. al' 'ajd :)
sve u svemu.. nista tragicno nije bilo..
osim blama i malo krvi :)
kasnije smo nastavili k'o da nista nije ni bilo...

Cruella:
nas dvoje.. veliki krevet.. lepa atmosfera.. super muzika.. svetlo .. svece..
pocnemo tu nesto da se mazimo, ljubimo, palimo... kako to vec ide..
on lezi.. go.. ja u donjem (i gornjem) rublju.. kao erotika..
i tako malo.. trljanja.. malo pipkanja, dirkanja.. siskanja ;)
i taman nekako ja zapocela oral, kad covek
viknu, skoci, ja se prepado'..
krv na sve strane..
posle tri sekunde sam shvatila sta se desilo..
hm.. on je shvatio odmah...
probusila sam mu jaje fisbajnom od brusa...
jaaaao sto me bilo sramota..
i sad je.. al' 'ajd :)
sve u svemu.. nista tragicno nije bilo..
osim blama i malo krvi :)
kasnije smo nastavili k'o da nista nije ni bilo...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Uopshte ne mogu da se setim nekog blama, a verovatno ih je bilo ... elem ... ja ovo shto sam uradila, a podsetila me Cruella, ne dozivljavam kao blam. Moj ex dechko i ja smo imali obichaj da brijemo i shishamo jedno drugog. On je mene chesto brijao i nikad me nije posekao, dok sam ja njega jednom mesechno shishala i sad smeta ****, pomerim ga levo-desno, gore-dole .. i zakachim ga makazama po sred srede, i malko kozice otkinem. Joj kako mi je bilo zao i koliko sam se ziva pojela. Tu se krv nekako teshko i zaustavlja, a nismo mogli nekoliko dana ni da se kreshemo. Sve u svemu ja to ne rachunam kao blam, ali ako Cruella naziva onu svoju nezgodu blamom, onda ajde neka i ovo moje bude isto.

svoje imam ali ne mogu da ih se setim(pokusavam da ih potisnem...)

Ali imam jedan koji sam cula vrlo zanimljiv... OBAVEZNO PROCITAJTE

Zena krenula sa posla kuci i pokvario joj se auto ona krenula pesice i uz put naidje na kafanicu ispred koje je pisala tabla (u fazonu porcija pasulja...-nesto dzabe) a ona ga odavno nije jela i svratila i pojela par porcija... na putu do kuce prdela ko luda... dolazi kuci i muz kaze ima iznenadjenje za nju. Vezao joj oci maramom i stavio je da sedne za sto, a u medjuvremenu mu zazvonio telefon i on otisao u drugu prostoriju da obavi razgovor... a za to vreme njoj se mnogo prdelo i to je radila cas na desnu stranu cas na levu stranu...
Razmahala se ona rukama da otera smrad i vraca se muz iz sobe i skida joj maramu sa ociju . Srecan rodjendan pozeleo joj je muz sa njihovih 12 prijatelja koji su sedeli za stolom... UZAS :-D :-D :-D

Nikad ne veruju kad napises ili kazes nesto iskreno!Tako se setam ja sa deckom i prolazi moj svaler i lepo se javimo jedno drugom. A decko me pita "Ko ti je ovaj?" i ja iskreno odgovorim: "Svaler". On se samo nasmejao i rekao "ma da, vazi"!!! Naravoucenije, uvek govorite istinu!

BITCH!!!Ja bi te usrao od batina!

Ovo i nije neki blam, vec kao mali biser koji je upropastio dobar seks.... :P
Moj decko i ja, stojimo kod njega u sobi, ljubimo se, sve po redu, skidamo se i bacamo stvari na pod... (a dole je parket, pa se malo i cuje kad padnu stvari), skinem ti ja brus, bacim i nema zvuka... :|
Pogledamo dole, a on se zakacio mom decu na k*ti...
Umrla sam od smeha i od seksanja nije bilo nista... :D

prisustvovala sam sceni:
izlazi dežurni hirurg iz svoje sobe za odmor u kojoj je u trenucima predaha (stvarno nije bilo posla) kao odmarao, odnosno vodio neobaveznu (možda čak i usko stručnu) konverzaciju sa jednom medicinskom sestrom. Ulazi u ambulantu gde je bilo poviše njegovih kolega (ne i pacijenata) i jedan mu kaže, e obriši karmin pošto je dotični dežurni stvarno imao nešto na licu. Međutim, tip momentalno spušta ruku na šlic i pita gde bre, nisam ništa video.
.

Back