Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Butterflies And Hurricane:Dodushe nije bash ljubavni blam , ali mi se odavno neshto nije desilo pa moram da iskuckam.![]()
I tako ja riba krenula danas na adu. Jedan od onih dana kad ceo svet izgleda savrsheno, divan dan, ja sva leprshava.... Zavalih se u jednu od onih lezaljki (koju sam okrenula suprotno nagibu plaze, ne bi li uhvatila malo sunca)...I tako prolazi vreme...ja lezim...uchim...uzivam...I taman (kao za baksuz) kada je maltene cela plaza bila puna ljudi, krenem da se vrpoljim na onoj jadnoj lezaljci...Situacija (citaj lezaljka) izmaknu kontroli ...I u sledecem momentu ja shvatih da sam se prevrnula, sa sve onako dignutim nogama u vis. I naravno uz propratni napad smeha, sakupim se sa sve onom lezaljkom, i vratim se u prvobitni polozaj, ovog puta mirna kao bubica. Stavih onu skriptu u krilo, i nastavih da uchim. Nije proshlo 5 minuta, meni djavo ne da mira, opet neshto krenem da se vrpoljim, vadim iz torbe...I....lezaljka na kojoj sam sedela (bila je na rasklapanje) jednostavno se skupi, i ja se nadjoh na podu opet. :shock: Ovog puta, mislim da su svi oko mene sve zajedno sa mnom popadali od smeha na plazi. I naravno posle 10 minuta smejanja. sakupih se opet sa onog kamenja na plazi, ovog puta sa vrlo velikom rezervom prema lezaljci...Mislim se u sebi...ne voli mene lezaljka...ne volim ja nju....
I da bi bedak bio veci..naravno nije se tu zavrshilo. Posle nekog vrremena ja i drugarica se pokupimo...krenemo kuci...I momentu izlazenja iz kola, shvatim da mi se neshto razvlachi izmedju pantalona i majice...Pogledam...i skontam da sam se ulepila u medjuvremenu u zvaku...I tako..Evo dodjoh kuci....i ne smem da se pomerim iz sobe...Pitam se shta sve moze da mi se desi do kraja veceri... :shock:![]()
Bas te izblamirala ta zvaka..