Kuckandra
Primećen član
- Poruka
- 527
Pa kako cu ja da ka.ram ribu, Darvine?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Piletji mozgu... Dok su tebe trpali, prdnula si i umrla od blama! Bre!Kuckandra:Pa kako cu ja da ka.ram ribu, Darvine?![]()
![]()
![]()
Nemoj tu sad da se pravis naivna!!!!

Moz da me povuces za kitu, ti utripovani moderatoru u pokusaju (ili stagod, zabole me), nisam mator na forumu, al ja sam svoje blamove vec ispricao. A jel ti tvojih 4-5000 postica daje pravo da kenjas ko foka? Ko sta radi, ti trazis samo neki razlog za proseravanje! Zaobidji me, ionako mi ides na glijerastamann:A ti si mator na forumu do mojega. Ae tishina..
Bilo je bolno ali zato duhovito i nadasve blamantno!
Ne mogu da se setim vise ni jednog sve sam potisnula
pa sam se setila kad su kod mene na nbgd vladali neki sitni copori od po 10ak 'malih' kucica i ja tako setam i krene na stanicu a zamnom taj coporcic ide i laje ko sumanut.
A ja ko gospodar zveri.......
Jedva sam ih se otarasila. 8) Samo su ovi bili krvolocni nisu bili inspirisani ljubavlju

Konkretno nisam ja u pitanju...

Sa rastom je stvar izgladjena, a ti mnogo gledas zikinu dinastijumario80:2pike, nemoj da se srdish toliko... Rasta je ok lik, vidjam ga skoro svaki drugi - treci dan u krajuMnogo fin mladic. Covek pokushava nekakav pozitivan haos da odrzhi pod kontrolom
![]()
@Nevencica, a sta bi rekla kada bi bila i vaijanta tvoje priche ali sa sahtom punih govanjaKonkretno nisam ja u pitanju...
@Kuchkandrprd...
Imash krive noge pa skreces temu![]()
Jel to ono sa: "Ovo je prozor moje spavace sobe a ovo je nasa skepticka jama!" 
Zadrzao je u vazduhu...