Najveća podvala.

E, al' ovo je druga najveća podvala, a to je da se žene lože na novac i da im je "u braku bitan taj materijalni momenat", ali tako tako tipična za priču.

Muškarci se mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo više lože na novac i moć od žena i pri tom vrlo jasno podvlačim na svoju moć nego što je ženama zaista stalo do te iste njihove moći.

Joj moram da kazem...
Muz moje dobre prijateljice ima drugu i blablabla
I njegov komentar
Slusaj sad
I pored svega sto se sada desava
Sve tvoje prijateljice bi dale sve na svetu da su na tvom mestu...
Decko je inace privatnik....lovaran sto se kaze
Doduse to mu je drugo zanimanje
Prvo mu je drkadzija...

A sad je to posao..pa ocete i pare za to :lol:ja sam ispljuvo muskarce na milion tema a treca tera samo jednu te istu pricu..ako njoj pije vodu neka..ali barem jedan post da vidim njen da kaze nesto realno..ne mora protiv.
Veruj mi June, da si ih ispljuvao na jednom mestu to mom oštrom oku ne bi promaklo. A ovo što je Treća napisala je više nego realno, samo što ti najverovatnije nisi imao potrebe da o tome razmišljaš do sada.

Joj moram da kazem...
Muz moje dobre prijateljice ima drugu i blablabla
I njegov komentar
Slusaj sad
I pored svega sto se sada desava
Sve tvoje prijateljice bi dale sve na svetu da su na tvom mestu...
Decko je inace privatnik....lovaran sto se kaze
Doduse to mu je drugo zanimanje
Prvo mu je drkadzija...
A sad zamisli kako je njemu u stvari dobro :whistling:

Veruj mi June, da si ih ispljuvao na jednom mestu to mom oštrom oku ne bi promaklo. A ovo što je Treća napisala je više nego realno, samo što ti najverovatnije nisi imao potrebe da o tome razmišljaš do sada.

:lol:do sada..treca realna..necu nikad razmisljati o sujetnim zenama koje se bez razloga bore ne znajuci ni same za sta..cudo da nisi pratila njene postove od pocetka..ja bar imam licnog iskustva

Poslednja izmena:
a šo se ona ne razvede...?? zbog dece...aha....
Pa da.

Ako misliš da je do novca, da i do novca je.

Tata ima pare za decu, ona nema. Šta je tu nejasno? Misim, može ona njemu da ostavi decu ali onda je droljetina najveća a i brate mnogo bi mu bilo i decu da dobije :whistling:

A može i da povede decu sa sobom, iznajmi stan i gurne ih u neizvesnu budućnost... i sebe i njih. Sa svojom platom od 250 evra onako..... tipično ženskom. Šta je sad nejasno?

I naravno da se razvede, koja se usudi.

Dakle ovako. Mislim da je priča oko braka najveća muška podvala i svaka vam čast. Majstorski to radite, već vekovima.
Brak je institucija koja više prija muškarcima. To je dokazano. Žena je ta koja se vezuje za kuću i decu. Petljanje muškaraca po kući je minimalno u odnosu na žene i osim u retkim slučajevima žena nosi sav teret ili barem 80% tereta.
Muškarac radi. Radio je i pre braka. I žena radi.
On ima pravo na utakmice i odmore, a ona...
Deca odah kod mame idu kada im nešto treba, retko je da idu radije ocu. Zašto? Zato što je ona od početka više uz njih.
Ali nije to tema. Dakle, muškarci od majki prelaze na žene. A kao, neka ih je upecala, naterala da se ožene. Zašto bi neka razumna žena sebe stavljala u okove, a oni jadni beže i bivaju okovani? A kakvi su okovi? Samo što ne smeju ( ne bi trebalo) da krešu sa strane. E neverstva obrazlažu tim upecavanjem i uvlačenjem u tzv. okove. Žene se vekovima pecaju kao šarani na te priče.
Prava istina je da muškarci svojom propagandom uvlače žene u brak, a onda kukanjem daju sebi pokriće za varanja u braku. Odlično smišljeno i sprovedeno u delo. Svaka čast.
Dragi muškarci, priznajte da sam u pravu. Nije vama u braku uopšte loše. Samo volite da glumite Kalimera. ;)

Tebe je - cenim - iznervirao muž...

Tol'ko si pristrasna da mi se gorenavedeno neminovno nameće kao zaključak...
Na svaku rečenicu imam kontraargument, al' me mrzi da pišem...

Postoji ženidba, postoji i razvod...

Poslednja izmena:
:lol:do sada..treca realna..necu nikad razmisljati o sujetnim zenama koje se bez razloga bore ne znajuci ni same za sta..cudo da nisi pratila njene postove od pocetka..ja bar imam licnog iskustva
Pratim ja..... ne sekiraj se, Treća rado kontrira budalaštinama, a ja tebe nešto nisam videla da napadaš VelikogGodzilu :lol: i TP na temamma za retardirane dečake. A nisam ti ni tražila da ih napadaš, čini mi se?

Ja samo kažem da je ova tema 100% na mestu. I svaki put kad mi neko servira tu priču kako sve žene pate za tim da se udaju setim se ovoga i povraća mi se.

I treba bre već jednom da se razbije ta priča kako žene umiru za brakom i kako bi sve da izrode gomilu dece svojim čovecima a oni se siroti premišljaju. Mislim, ovo drugo je verovatno istina :lol: ali ovo prvo mi baš opasno smrdi.

Samo, ne sme takva propaganda da se pusti jer će biti da podrivamo Porodicu, o Svetu Porodicu sa istim prezimenom, sandučetom za pisma i kerom u dvorištu.

Vidi moonjo...
Ja sam joj prijateljica i nikada joj ne bih postavila takvo pitanje.
Ne znam cak odakle ljudima pravo da zapitkuju takve stvari ili ne daj boze da ih savetuju...
Ono sto je dobro za tebe ne mora da bude dobro i za drugoga i obrnuto...
Hteo je da kaže kako se takve žene ne razvode jer imaju para kod muža pa su im draže pare od njihove lične sreće. To je hteo, ako nije može da me opovrgne.

I treba bre već jednom da se razbije ta priča kako žene umiru za brakom i kako bi sve da izrode gomilu dece svojim čovecima a oni se siroti premišljaju. Mislim, ovo drugo je verovatno istina :lol: ali ovo prvo mi baš opasno smrdi.

Samo, ne sme takva propaganda da se pusti jer će biti da podrivamo Porodicu, o Svetu Porodicu sa istim prezimenom, sandučetom za pisma i kerom u dvorištu.

Tako je to u zemlji Srbiji...u XXI veku...:lol:

Pa da.

Ako misliš da je do novca, da i do novca je.

Tata ima pare za decu, ona nema. Šta je tu nejasno? Misim, može ona njemu da ostavi decu ali onda je droljetina najveća a i brate mnogo bi mu bilo i decu da dobije :whistling:

A može i da povede decu sa sobom, iznajmi stan i gurne ih u neizvesnu budućnost... i sebe i njih. Sa svojom platom od 250 evra onako..... tipično ženskom. Šta je sad nejasno?

I naravno da se razvede, koja se usudi.

Tek sada videla...
Nesto..to je super mega giga plata
Eto ja danas u nasem selu, srela prijateljicu blago reci potresenu,
upravo bila u banci...
Dobila platu 11000
A sad neka Moonja pita
A s'o ne promeni pos'o?:mrgreen:

Skoro sam sa kolegom pricala o musko zenskim odnosima pa se potegla prica o zenidbama udaji i tako tome...
Kaze on meni
Ja bih se zenio ali znas kako je..nema se gde, nije mi siguran ni posao a i plata...losa bre
A ja mu kazem
Pa beda ovde i odrzava brakove...
Da svako ima svoj stan ili dobru platu da moze iznajmljivanje stana da priusti bez da gladuje...
Ma ko bi koga vise trpeo...svi bi se razvodili...

Pazi ti nje...:lol: Jel si sigurna da si verbalno superiorna...? Nešto to nisam primetio...

Ima ko jeste primetio.

A Nešto, ne vredi da se raspravljaš sa njima. Oni to nikada neće priznati.

Svima koji misle da sam isfrustrirana, sujetna ili šta već, kažem da nisam. Uopšte nemam loše mišljenje o muškarcima, ali činenice su činjenice. Već sam se ogradila prema onim muškarcima koji vole svoje žene i ne kukaju zbog braka (ni pre venčanja ni tokom braka) i žene koje imaju takve muževe su srećne, ali takvih muškaraca je malo. I to je istina. Mene samo zanima zašto insistirate na kukanju da nećete u brak, oni koji kukaju, a dobro vam je.

Pratim ja..... ne sekiraj se, Treća rado kontrira budalaštinama, a ja tebe nešto nisam videla da napadaš VelikogGodzilu :lol: i TP na temamma za retardirane dečake. A nisam ti ni tražila da ih napadaš, čini mi se?
Ja samo kažem da je ova tema 100% na mestu. I svaki put kad mi neko servira tu priču kako sve žene pate za tim da se udaju setim se ovoga i povraća mi se.

Pa to je isto kad bi se pravili blesavi za sponzoruse..raspadanje brakova itd..zene se po difoltu osecaju podcinjenim i imaju potrebu za dokazivanjam..sta bih ti rekao za napad na muskarce..dovoljno sam str8 pa ne razmisljam u pravcu pojedinih sa ovog foruma i tome da li pisu iz licnog iskustva..retko ko je ozbiljan..a ima ih sa kojima se slazem.

Skoro sam sa kolegom pricala o musko zenskim odnosima pa se potegla prica o zenidbama udaji i tako tome...
Kaze on meni
Ja bih se zenio ali znas kako je..nema se gde, nije mi siguran ni posao a i plata...losa bre
A ja mu kazem
Pa beda ovde i odrzava brakove...
Da svako ima svoj stan ili dobru platu da moze iznajmljivanje stana da priusti bez da gladuje...
Ma ko bi koga vise trpeo...svi bi se razvodili...
Upravo. Nije mu ni nerealno gledište, ali bre uvek će muško od toga praviti problem. Ne znam, ja bar nisam primetila da je devojka rekla kako se ne udaje zato što joj je bedna plata... pa brine za budućnost koju nije još ni zamislila čestito..... meni sve to miriši na izgovore, ili na način da se otrese onog očajničkog odgovora - ne ženim se jer nemam s kim..... neće me, nije da me neće nego nemam para i te fore.....

Dakle ovako. Mislim da je priča oko braka najveća muška podvala i svaka vam čast. Majstorski to radite, već vekovima.
Brak je institucija koja više prija muškarcima. To je dokazano. Žena je ta koja se vezuje za kuću i decu. Petljanje muškaraca po kući je minimalno u odnosu na žene i osim u retkim slučajevima žena nosi sav teret ili barem 80% tereta.
Muškarac radi. Radio je i pre braka. I žena radi.
On ima pravo na utakmice i odmore, a ona...
Deca odah kod mame idu kada im nešto treba, retko je da idu radije ocu. Zašto? Zato što je ona od početka više uz njih.
Ali nije to tema. Dakle, muškarci od majki prelaze na žene. A kao, neka ih je upecala, naterala da se ožene. Zašto bi neka razumna žena sebe stavljala u okove, a oni jadni beže i bivaju okovani? A kakvi su okovi? Samo što ne smeju ( ne bi trebalo) da krešu sa strane. E neverstva obrazlažu tim upecavanjem i uvlačenjem u tzv. okove. Žene se vekovima pecaju kao šarani na te priče.
Prava istina je da muškarci svojom propagandom uvlače žene u brak, a onda kukanjem daju sebi pokriće za varanja u braku. Odlično smišljeno i sprovedeno u delo. Svaka čast.
Dragi muškarci, priznajte da sam u pravu. Nije vama u braku uopšte loše. Samo volite da glumite Kalimera. ;)

Klasichna Gebelsovska manipulacija i zamena teza u pokushaju da se dzelat prikaze kao zrtva.Zena se vezuje za kutju vishe jer je ona u svakom braku po defaultu shef.Ona vuche sve konce i odluchuje i voli to a on direktno ili indirektno moze samo da se slozi i klimne glavom a da nekako ne ispadne da je shonja.Pravo na utakmice?Kakvo je to pravo?Jedino tujrke na Balkanu fudbal dozivljavaju kao frustraciju,na civiliZIranom zapadu kojem kao fool te iste tjurke streme i ugledaju se,zene sve vishe VOLE fudbal kao i mushkarci.Ako ti smeta odesh u drugu sobu a svako ima pravo sam da odredi shta ce da radi u svoje slobodno vreme.Da zenama u braku toliko ne valja ne bi sve ili vetjina jurile da se udaju.Deca su prirodno kao mala vishe okrenuta majci ne jer su vishe sa njom nego jer su bila deo njenog tela.Ne mozesh mushkarce da krivish shto nemaju pichqu pa ne mogu da ih rode.

Šteta što te mrzi, ja se naoštrila :lol: da iskoristim svoju verbalnu superiornost :lol:

Pa ja i nisam sigurna :rumenko: rekli mi na nekoj drugoj temi :rumenko:

:D

neka žena - predpostavljam
solidarne ste, to stoji
: )
još će te nas i ubediti da su se muškarci odrekli poligamije, zbog uživanja u čarima jedne žene, dobrovoljno - bez teledirigovanja sa strane : )
i da je brak čisto muška tvorevina, u kojoj vi nemate nikakvog uticaja
šta reći, osim : ako ste se tol'ko svestile - nemoj te se udavat : )

Back