Najveća podvala.

Upravo. Nije mu ni nerealno gledište, ali bre uvek će muško od toga praviti problem. Ne znam, ja bar nisam primetila da je devojka rekla kako se ne udaje zato što joj je bedna plata... pa brine za budućnost koju nije još ni zamislila čestito..... meni sve to miriši na izgovore, ili na način da se otrese onog očajničkog odgovora - ne ženim se jer nemam s kim..... neće me, nije da me neće nego nemam para i te fore.....

Ma ok
Nisam ja htela da banalizujem
Ono sto je decko rekao je sasvim ok sa jedne strane
Nego sam ja htela da kazem nesto drugo
Da imamo bolji standard
Niko nikoga ne bi trpeo
Prica se tice direktno zene
Jer obicno je ona ta sto ce reci
A gde cu i kud cu i kome cu...

Derer, ne smeta mi fudbal. To sam navela pošto je prvenstvo, pa mi palo na pamet. Volim muškarce koji prate sport i nikada svom mužu neću žvakati zbog sporta. To je za mene seksi.
Što se dece tiče, nisu vezana za mamu zbog trudnoće, već brige oko deteta. Svako ko je bio u porodicama sa malom decom može da posvedoči koliko su majke sa decom, a koliko očevi. Opet, postoje izuzeci, pa se očevi više brinu ili čak jednako. Ipak, na žalost to nije čest slučaj. Očevi su uvek tu, ali je majka ta koja je glavna u brizi.
A konce žena vuče zato što joj muž dozvoljava, pošto mu tako prija. Što neko reče, muškarci su deca. Da ne parafraziram. Imate na temi taj odgovor.

Zena se vezuje za kutju vishe jer je ona u svakom braku po defaultu shef.
Zamenio si uzrok i posledicu.
Da zenama u braku toliko ne valja ne bi sve ili vetjina jurile da se udaju.
Opet si zamenio uzrok i posledicu. Baš zbog ovakvih priča, kako je "žena u braku šef" i kako je udaja nešto najbolje što može da joj se desi, prirodan tok stvari (a muškarcu jadnom robija), sve i srljaju u brak. Da im sa 30 godina ne bi neka baba rekla da su usedelice. Da, i dan-danas.

Kažeš da žene ne bi srljale u brak da im je u njemu tako loše. Imaš li ti neki bolji argument za to zašto je ženama objektivno tako dobro u braku? Uporedi to sa devojačkim životom pod tatinim krovom.

Muskarci u brak podsvesno ulaze iz samoljublja...i u njemu se osecaju komotno i vlasnicki..danas kada se mnogo toga promenilo i kada brak kao institucija sve vise gubi na znacaju i ide ka tome da nestane..osecaju se ugrozeno i za to optuzuju zene

Muskarci u brak podsvesno ulaze iz samoljublja...i u njemu se osecaju komotno i vlasnicki..danas kada se mnogo toga promenilo i kada brak kao institucija sve vise gubi na znacaju i ide ka tome da nestane..osecaju se ugrozeno i za to optuzuju zene

a zbog čega žene ulaze u brak... ako se osećaju nekomotno i pod vlašću
ko optužuje?
nek nestane - ako je tako suđeno.
klasična ženska tema na savremenom - u kojoj pokušavaju da nam dokažu kako smo loši
jesmo, šta da se radi : )

Pa jeste. To ti je kao ova tema. Činjenica. Sad je samo stvar toga ko sme i želi da prizna, a ko se pravi blesav.

Opet ću da ponovim da nisam primetio da njeni postovi nešto odskaču u superiornosti...(btw - u kom smislu verbalna superiornost ?) Ali ipak mi se sviđaju...nekako su realniji, ne prose.rava se kao mnoge tetke ovde...malo je realnija, prizemnija u pozitivnom smislu... A da je superiorna...? :think:
Al' eto ako si baš zapela, od svega što si navela, evo neka bude da se pravim blesav... Znači - pravim se blesav...:lol:

Derer, ne smeta mi fudbal. To sam navela pošto je prvenstvo, pa mi palo na pamet. Volim muškarce koji prate sport i nikada svom mužu neću žvakati zbog sporta. To je za mene seksi.
Što se dece tiče, nisu vezana za mamu zbog trudnoće, već brige oko deteta. Svako ko je bio u porodicama sa malom decom može da posvedoči koliko su majke sa decom, a koliko očevi. Opet, postoje izuzeci, pa se očevi više brinu ili čak jednako. Ipak, na žalost to nije čest slučaj. Očevi su uvek tu, ali je majka ta koja je glavna u brizi.
A konce žena vuče zato što joj muž dozvoljava, pošto mu tako prija. Što neko reče, muškarci su deca. Da ne parafraziram. Imate na temi taj odgovor.

Vidi..ovo sto pises je tuzna prica iskreno..takvo razmisljanje da su sve zene sveta kao nase ugnjetavane iz publike sve za ljubav i dovodi do toga da se trebate dokazivati uz pivo i gledanje fudbala..da li cete nauciti neko jelo skuvati pre braka..biti dobra majka..tako se postavljate i zasto ocekujete da vas muskarci tretiraju drugacije.

mudro. : )
nema na čemu
A evo ti gde sam saznala da sam verbalno superiorna. Tema je ovde negde pri vrhu, "Muškarci kriju kad ih žene biju"..... da ne bude posle da je do solidarnosti ili tako nečega :mrgreen:

One su sklonije psihološkom nasilju.
............................................................................................
Muškarci su, verbalno, slabiji pol i oni ne umeju da istraju u svađama.
............................................................................................
PSIHOLOZI razlikuju muške i ženske metode u rešavanju problema. Svi su saglasni da žene bolje barataju rečima.
- Muškarci su u svađama slabiji pol - kaže Jovanović.

A evo ti gde sam saznala da sam verbalno superiorna. Tema je ovde negde pri vrhu, "Muškarci kriju kad ih žene biju"..... da ne bude posle da je do solidarnosti ili tako nečega :mrgreen:
ne slažem se, mi smo stoici - kao što rekoh
ne qukamo, i ne žalimo se
a i ne grupišemo se, konkurencija smo jedni drugima...
ne veruj baš svakom... pitaj mene :D

Vidi..ovo sto pises je tuzna prica iskreno..takvo razmisljanje da su sve zene sveta kao nase ugnjetavane iz publike sve za ljubav i dovodi do toga da se trebate dokazivati uz pivo i gledanje fudbala..da li cete nauciti neko jelo skuvati pre braka..biti dobra majka..tako se postavljate i zasto ocekujete da vas muskarci tretiraju drugacije.
Podelio si društvo na muškarce i žene. Društvo jeste to koje pravi probleme a ovde, konkretno, pravi ih ženama. I m i ž treba da se malo drugačije postavljaju, ali se neke stvari pre toga trebaju priznati. Kako da rešimo problem koji faktički ne postoji?

Oženio sam s jer sam voleo tu ženu. I dalje je volim... Nisam narcis, ali ja ne umem da kuvam, a neko mora... Roditelji ne treba da nam kuvaju, jer roditelji ruše brak...ponekad nesvesno... U braku mi je onako - ležerno fino... Ma mmora da sam ja staromodan... Pa da...znam šta je - južnjak sam, a mi smo poznati kao konzervativci, što bi rekli - zatucani...:lol: Što sam pa ugrožen u braku...? :eek: Imam zdravo, lepo i pametno dete, zgodnu ženu za čijom figurom se mnooogo njih okreće...znači jedan sklad i umerenost...

a zbog čega žene ulaze u brak... ako se osećaju nekomotno i pod vlašću
ko optužuje?
nek nestane - ako je tako suđeno.
klasična ženska tema na savremenom - u kojoj pokušavaju da nam dokažu kako smo loši
jesmo, šta da se radi : )

Ko kaze da ste vi losi..naprotiv..samo treba da prihvatite istinu..zene ulaze u brak zbog svog potomstva da ga zastite..tu se osecaju sigurnije za razliku od zivota u coporu..

Jeste, loši ste. Može mnogo da se radi na tome. :)

Šalim se.

Evo zašto se neke žene udaju, neke poput mene. Zato što se zaljube u nekoga, upoznaju ga i vide da su njegove vrline jače od njegovih mana, shvate da žele sa njim decu i život i veruju da će zajedno moći da reše probleme na koje budu nailazili i da sve bude kako valja. Brak, u tom slučaju, predstavlja sigurnost i sreću. Ja jesam za brak. Imam potrebu da pripadam nekome i da meni neko pripada, odnosno da budemo deo neke zajednice. Ne želim da sama idem kroz život. Sada imam porodicu i neke članove familije i prijatelje sa kojima sam bliska i to je jedna zajednica. Brak će biti još jedna.
Dakle, nije moje otvaranje teme želja da vas napadnem i da napanem brak, već vašu potrebu da se opirete (rečima) i govorite zbilja ružne stvari za žene (svoju ženu), a u stvari vam prija više nego što njoj može da prija, uzevši sve u obzir. Žene se retko žale. Mada ima onih koje kukaju da hoće da se udaju a onda već prve godine braka ogovaraju svekrvu i muža, kao da ih je neko bio po ušima.
Hmmm, ima li smisla?

Opet ću da ponovim da nisam primetio da njeni postovi nešto odskaču u superiornosti...(btw - u kom smislu verbalna superiornost ?) Ali ipak mi se sviđaju...nekako su realniji, ne prose.rava se kao mnoge tetke ovde...malo je realnija, prizemnija u pozitivnom smislu... A da je superiorna...? :think:
Al' eto ako si baš zapela, od svega što si navela, evo neka bude da se pravim blesav... Znači - pravim se blesav...:lol:

cmok :)

Oženio sam s jer sam voleo tu ženu. I dalje je volim... Nisam narcis, ali ja ne umem da kuvam, a neko mora... Roditelji ne treba da nam kuvaju, jer roditelji ruše brak...ponekad nesvesno... U braku mi je onako - ležerno fino... Ma mmora da sam ja staromodan... Pa da...znam šta je - južnjak sam, a mi smo poznati kao konzervativci, što bi rekli - zatucani...:lol: Što sam pa ugrožen u braku...? :eek: Imam zdravo, lepo i pametno dete, zgodnu ženu za čijom figurom se mnooogo njih okreće...znači jedan sklad i umerenost...
Mislila sam na ugrozenost nestajanjem braka kao takvog ..uz ogradu..ja spadam u one koji ne veruju u brak..ne razmisljam o njemu kao takvom..o suzivotu sa muskarcem da ali ne u braku..

Poslednja izmena:
Jeste, loši ste. Može mnogo da se radi na tome. :)

Dakle, nije moje otvaranje teme želja da vas napadnem i da napanem brak, već vašu potrebu da se opirete (rečima) i govorite zbilja ružne stvari za žene (svoju ženu), a u stvari vam prija više nego što njoj može da prija, uzevši sve u obzir. Žene se retko žale. Mada ima onih koje kukaju da hoće da se udaju a onda već prve godine braka ogovaraju svekrvu i muža, kao da ih je neko bio po ušima.
Hmmm, ima li smisla?

ja nisam rekao ništa ružno za žene sa kojima sam bio - nikada. to bi bilo kao da sam govorio ružno o sebi, jer deo njih je utkan u mene.
mislim da se radi o pokušaju da se optuži muška populacija - generalno
a to nije lepo
pogotovo ne na našoj parceli 4uma

Gde si ti to video? :shock: Mada, šta i ja pitam. Ti svaki post drugačije tumačiš, a opet na potpuno nerazumljiv način da bih mogla da pretpostavim kada je tvoja pogreška nastala. Nisam uopšte spominjala ugnjetavanje i kuvanje. Žene se ne žale na svoju ulogu majke. Ovo što sam rekla za fudbal nije da bih se dodvorila nekome, jednostavno volim sport i ljude koji uživaju u sportu. To je jako lepa stvar na planeti. O kuvanju uopšte ne razmišljam. I da ne idem u svoje viđenje ovoga što si napisao, pošto može da se pretvori u raspravu, a nemam nameru da se raspravljam.

Back