gost 10000
Veoma poznat
- Poruka
- 10.858
koji si ti balkanac
bljaks
a šo to..??.......šo sam rekao koorvetnine...?? pa ima ih na tone.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji si ti balkanac
bljaks
A nenene welcome to trick No2:Vama je stalo da budete pored takvog muskarca..moc..novac pride..sve ostalo je romantika vencanja u iscepanim starkama.

A kako se zove muskarac koji vara zenu...?
Aha. A žene (sve, većina?) to rade i to to znaš jer.....?mooškarci se kratkoročno zadovoljavaju materijalno... ...to su dve-tri stvari šo se tiče materijalnog......stereotip ti je......dobra kola......ladolež posao....a da kaplje kinta......mooškarci....u svom materijalnom...nemaju žene......žene su im im lepe, zgodne, lafice....smorovi...jake...dobre......mooški mozak je jednostavan...mi ne pričamo o tim koorvetinama koje sretnemo i koje nije blam da nam pominju rođenu decu.....pored oca.....konstatoojemo samo....loodača..ima bolesnog sveta....i razočaramo se...al ne pravimo teorioju evoloocije ko treća........od nastanka sveta .........
I u najpogrdnijem tonu, zove re qrvar.Moonja
A kako se zove muskarac koji vara zenu...?
zove se droljac .... i bitanga... šo?...misim, velika je greška šo mooškarci dozvoljavaju da samo oni boodu obeleženi kao stoka....neodgovorni neki beskičmenjaci.....nesposobni...i tako...malo nije fer...

I tako opet ispadoše žene krive za sve vaše nesreće.
koje bre nesrece..spomzoruse eventualno odbacim do shtajge da cekaju onaj jutarnji..mnogo bre gleate pink kulturu i politicarePa nije ova tema iživljavanje, ništa veće od 90% recimo Patkovih, koje umeju baš da dominiraju, mislim, "kako mutirati ženu"a kako bi se mooškarci koorvali da nema koorvi.....u kladionici sa pivom..........lexo...kažem isto ih ima...isto.......i ne kažem ja sad da sam svetac...i bezgrešan...ko šo ovde svaka žena za sebe tvrdi da je svetica..........eo, kladim se da će na ovoj temi da postooju i iživljavaju se samo neke...žene.....
ovde je bar urađena neka analiza sa kojom se ja najiskrenije slažem. Radi se o stereotipima i o tome kako će stvarno i dan danas jedan broj vas da kaže "aaa ja neću da se ženim" ili "oženio sam se zbog bebe a u stvari mi bedak" i da ne nastavljam..... a sve to u svrhu, ali najozbiljnije, da žene ne bi imale vremena videti koliko im brak generalno otežava život. Koji može da deluje kao raj, pre braka, dece i svih obaveza.....E super.Generacije vaših mačaka će vam biti zahvalne na svim rečima napisanim ovde u koje zaista verujete. Ali stvarno.
Ajde nama svima za ljubav ovo isto predoci na zenskom kutku o zenamahehehe
Što mi milo što vidim da si prihvatio moj izraz!
Opusti se, nisam pravila analizu, prosto sam predočila ono što je očigledno. I nisam mislila na ekstremne slučajeve, već prosek. Gomila muškaraca neće da se ženi, kao, već ih žena lovi, kao. A u stvari je njima bolje u braku nego ženi. Ne radi se o sponzorima i sponzorušama. To je druga priča, ali čini se da vama kojima materijalno toliko malo znači, novac nekako nikako da izađe iz glave. Dok nisam došla na forum uopšte nisam razmišljala o novcu kao cilju da nekoga smuvaš, a sada mi je frka da pokažem tipu da mi se sviđa zato što ne želim da misli da ga lovim zbog novca. Ranije mi, pošto o tome ne mislim, nije tako nešto ni padalo na pamet. Stvarno ste čudni.

zove se droljac .... i bitanga... šo?...misim, velika je greška šo mooškarci dozvoljavaju da samo oni boodu obeleženi kao stoka....neodgovorni neki beskičmenjaci.....nesposobni...i tako...malo nije fer...
Šta isto? Aj predoči ti. Mislim, vi mene bunite. Kako to ova situacija može da se obrne, uopšte?Ajde nama svima za ljubav ovo isto predoci na zenskom kutku o zenama![]()
Je li žene govore da je brak klopka i da ih muškarci "love u brak" dok su one ludački nezavisne i željne slobodnog seksa? (Mada i ovakvih pojava ima, lai to je kontriranje, ja govorim stereotipno).Dakle ovako. Mislim da je priča oko braka najveća muška podvala i svaka vam čast. Majstorski to radite, već vekovima.
Brak je institucija koja više prija muškarcima. To je dokazano. Žena je ta koja se vezuje za kuću i decu. Petljanje muškaraca po kući je minimalno u odnosu na žene i osim u retkim slučajevima žena nosi sav teret ili barem 80% tereta.
Muškarac radi. Radio je i pre braka. I žena radi.
On ima pravo na utakmice i odmore, a ona...
Deca odah kod mame idu kada im nešto treba, retko je da idu radije ocu. Zašto? Zato što je ona od početka više uz njih.
Ali nije to tema. Dakle, muškarci od majki prelaze na žene. A kao, neka ih je upecala, naterala da se ožene. Zašto bi neka razumna žena sebe stavljala u okove, a oni jadni beže i bivaju okovani? A kakvi su okovi? Samo što ne smeju ( ne bi trebalo) da krešu sa strane. E neverstva obrazlažu tim upecavanjem i uvlačenjem u tzv. okove. Žene se vekovima pecaju kao šarani na te priče.
Prava istina je da muškarci svojom propagandom uvlače žene u brak, a onda kukanjem daju sebi pokriće za varanja u braku. Odlično smišljeno i sprovedeno u delo. Svaka čast.
Dragi muškarci, priznajte da sam u pravu. Nije vama u braku uopšte loše. Samo volite da glumite Kalimera.![]()
Šta isto? Aj predoči ti. Mislim, vi mene bunite. Kako to ova situacija može da se obrne, uopšte?Je li žene govore da je brak klopka i da ih muškarci "love u brak" dok su one ludački nezavisne i željne slobodnog seksa? (Mada i ovakvih pojava ima, lai to je kontriranje, ja govorim stereotipno).

sve stade u dva reda
pogledaj malo teme, pogotovo ovde na SM, kilometri redova June, kilometri..... sve o qrvama i sponzorušama i "emancipovanim brkatim kravama" i srpskim seljankama, rekoše me oženjiiitiii to rekoše pa slagaaaašeeee 
Pa to sto si napisao ....qrvetine...ima ih na tone......muski tako olako daju "epitet" zenama.....zar time upravo ne potvrdjujes ono muskarci mogu sve i sta hoce....a zene ne....otkuda pravo muskarcu da diskriminise zenu u bilo kom pogledu,i da joj postavlja moralna nacela....zasto imate pravo na vecu moralnu slobodu bez osude....ko vama dozvoljava a nama zenama brani i osudjuje....
A zašto bi to bio moj posao?sve stade u dva reda
pogledaj malo teme, pogotovo ovde na SM, kilometri redova June, kilometri..... sve o qrvama i sponzorušama i "emancipovanim brkatim kravama" i srpskim seljankama, rekoše me oženjiiitiii to rekoše pa slagaaaašeeee
![]()
ja sam ispljuvo muskarce na milion tema a treca tera samo jednu te istu pricu..ako njoj pije vodu neka..ali barem jedan post da vidim njen da kaze nesto realno..ne mora protiv.