Najveća podvala.

Vama je stalo da budete pored takvog muskarca..moc..novac pride..sve ostalo je romantika vencanja u iscepanim starkama.
A nenene welcome to trick No2:

"Žene se lože na novac, pa zato ja moram da radim i zaradim mnogo (zato mi treba najnoviji sportski automobil, a kod malo bliže mi sorte najnovije Nike), zato ja poludim na pomen plate od 20000, ne zato što mojoj skromnoj dušici treba više, nego zato što mi >>>valja izdržavati porodicu<<< a nijedna me neće hteti kao golju (zato što nemam para, ne zato što sam jednostavno neinteresantan ženama)."

I tako opet ispadoše žene krive za sve vaše nesreće.

Ako pogledaš malo po temama ovde (kad je već glupo da navodim druge izvore) primetićeš da se prosečna žena zadovoljava daleko manjom platom od prosečnog muškarca. E podvala je skrivena u tome što će muško žene da ubeđuje kako on po stanju stvari i treba više da zarađuje :shock: ali pazi zašto..... zato što se "žene lože na novac i moć" :lol:

mooškarci se kratkoročno zadovoljavaju materijalno... ...to su dve-tri stvari šo se tiče materijalnog......stereotip ti je......dobra kola......ladolež posao....a da kaplje kinta......mooškarci....u svom materijalnom...nemaju žene......žene su im im lepe, zgodne, lafice....smorovi...jake...dobre......mooški mozak je jednostavan...mi ne pričamo o tim koorvetinama koje sretnemo i koje nije blam da nam pominju rođenu decu.....pored oca.....konstatoojemo samo....loodača..ima bolesnog sveta....i razočaramo se...al ne pravimo teorioju evoloocije ko treća........od nastanka sveta .........
Aha. A žene (sve, većina?) to rade i to to znaš jer.....?

a kako bi se mooškarci koorvali da nema koorvi.....u kladionici sa pivom..........lexo...kažem isto ih ima...isto.......i ne kažem ja sad da sam svetac...i bezgrešan...ko šo ovde svaka žena za sebe tvrdi da je svetica..........eo, kladim se da će na ovoj temi da postooju i iživljavaju se samo neke...žene.....

zove se droljac .... i bitanga... šo?...misim, velika je greška šo mooškarci dozvoljavaju da samo oni boodu obeleženi kao stoka....neodgovorni neki beskičmenjaci.....nesposobni...i tako...malo nije fer...

hehehe
Što mi milo što vidim da si prihvatio moj izraz! :p:lol:
Opusti se, nisam pravila analizu, prosto sam predočila ono što je očigledno. I nisam mislila na ekstremne slučajeve, već prosek. Gomila muškaraca neće da se ženi, kao, već ih žena lovi, kao. A u stvari je njima bolje u braku nego ženi. Ne radi se o sponzorima i sponzorušama. To je druga priča, ali čini se da vama kojima materijalno toliko malo znači, novac nekako nikako da izađe iz glave. Dok nisam došla na forum uopšte nisam razmišljala o novcu kao cilju da nekoga smuvaš, a sada mi je frka da pokažem tipu da mi se sviđa zato što ne želim da misli da ga lovim zbog novca. Ranije mi, pošto o tome ne mislim, nije tako nešto ni padalo na pamet. Stvarno ste čudni.

a kako bi se mooškarci koorvali da nema koorvi.....u kladionici sa pivom..........lexo...kažem isto ih ima...isto.......i ne kažem ja sad da sam svetac...i bezgrešan...ko šo ovde svaka žena za sebe tvrdi da je svetica..........eo, kladim se da će na ovoj temi da postooju i iživljavaju se samo neke...žene.....
Pa nije ova tema iživljavanje, ništa veće od 90% recimo Patkovih, koje umeju baš da dominiraju, mislim, "kako mutirati ženu" :think: ovde je bar urađena neka analiza sa kojom se ja najiskrenije slažem. Radi se o stereotipima i o tome kako će stvarno i dan danas jedan broj vas da kaže "aaa ja neću da se ženim" ili "oženio sam se zbog bebe a u stvari mi bedak" i da ne nastavljam..... a sve to u svrhu, ali najozbiljnije, da žene ne bi imale vremena videti koliko im brak generalno otežava život. Koji može da deluje kao raj, pre braka, dece i svih obaveza.....

Kako bi se qrvali da nema qrvi? Nije u tome fora..... ona je qrva, on je samo tamo neki koji ima veze sa qrvom, on sam po sebi ne može biti qrva nego qrvar..... onaj koji ima posla sa qrvama.

hehehe
Što mi milo što vidim da si prihvatio moj izraz! :p:lol:
Opusti se, nisam pravila analizu, prosto sam predočila ono što je očigledno. I nisam mislila na ekstremne slučajeve, već prosek. Gomila muškaraca neće da se ženi, kao, već ih žena lovi, kao. A u stvari je njima bolje u braku nego ženi. Ne radi se o sponzorima i sponzorušama. To je druga priča, ali čini se da vama kojima materijalno toliko malo znači, novac nekako nikako da izađe iz glave. Dok nisam došla na forum uopšte nisam razmišljala o novcu kao cilju da nekoga smuvaš, a sada mi je frka da pokažem tipu da mi se sviđa zato što ne želim da misli da ga lovim zbog novca. Ranije mi, pošto o tome ne mislim, nije tako nešto ni padalo na pamet. Stvarno ste čudni.
Ajde nama svima za ljubav ovo isto predoci na zenskom kutku o zenama:ok:

zove se droljac .... i bitanga... šo?...misim, velika je greška šo mooškarci dozvoljavaju da samo oni boodu obeleženi kao stoka....neodgovorni neki beskičmenjaci.....nesposobni...i tako...malo nije fer...

Pa to sto si napisao ....qrvetine...ima ih na tone......muski tako olako daju "epitet" zenama.....zar time upravo ne potvrdjujes ono muskarci mogu sve i sta hoce....a zene ne....otkuda pravo muskarcu da diskriminise zenu u bilo kom pogledu,i da joj postavlja moralna nacela....zasto imate pravo na vecu moralnu slobodu bez osude....ko vama dozvoljava a nama zenama brani i osudjuje....

Ajde nama svima za ljubav ovo isto predoci na zenskom kutku o zenama:ok:
Šta isto? Aj predoči ti. Mislim, vi mene bunite. Kako to ova situacija može da se obrne, uopšte? :think: Je li žene govore da je brak klopka i da ih muškarci "love u brak" dok su one ludački nezavisne i željne slobodnog seksa? (Mada i ovakvih pojava ima, lai to je kontriranje, ja govorim stereotipno).

Dakle ovako. Mislim da je priča oko braka najveća muška podvala i svaka vam čast. Majstorski to radite, već vekovima.
Brak je institucija koja više prija muškarcima. To je dokazano. Žena je ta koja se vezuje za kuću i decu. Petljanje muškaraca po kući je minimalno u odnosu na žene i osim u retkim slučajevima žena nosi sav teret ili barem 80% tereta.
Muškarac radi. Radio je i pre braka. I žena radi.
On ima pravo na utakmice i odmore, a ona...
Deca odah kod mame idu kada im nešto treba, retko je da idu radije ocu. Zašto? Zato što je ona od početka više uz njih.
Ali nije to tema. Dakle, muškarci od majki prelaze na žene. A kao, neka ih je upecala, naterala da se ožene. Zašto bi neka razumna žena sebe stavljala u okove, a oni jadni beže i bivaju okovani? A kakvi su okovi? Samo što ne smeju ( ne bi trebalo) da krešu sa strane. E neverstva obrazlažu tim upecavanjem i uvlačenjem u tzv. okove. Žene se vekovima pecaju kao šarani na te priče.
Prava istina je da muškarci svojom propagandom uvlače žene u brak, a onda kukanjem daju sebi pokriće za varanja u braku. Odlično smišljeno i sprovedeno u delo. Svaka čast.
Dragi muškarci, priznajte da sam u pravu. Nije vama u braku uopšte loše. Samo volite da glumite Kalimera. ;)

Pa, naravno, kad su oni večita deca. I, kao i deca probaju dokle mogu da idu sa bezobrazlukom. Jednostavna stvar - pokažeš mu gde su granice (kao i kod dece, sa ljubavlju, ali energično), pa ako se složite, eto dobrog braka, ako ne, daleko mu lepa kuća (mislim braku - sa njim možeš da se igraš do mile volje i bez braka).

Što se propagande tiče, jel' neko čuo da dečacima kažu: "kad budeš tata", ka što devojčicama govore kad budeš mama?

Šta isto? Aj predoči ti. Mislim, vi mene bunite. Kako to ova situacija može da se obrne, uopšte? :think: Je li žene govore da je brak klopka i da ih muškarci "love u brak" dok su one ludački nezavisne i željne slobodnog seksa? (Mada i ovakvih pojava ima, lai to je kontriranje, ja govorim stereotipno).

Da vidimo sta je to ocigledno za zene..narocito me zanima iz treceg ugla..prosto nemam komentar na ovo sto pisete

To nešto kao treće oko, možda postoji ali ga malo ko poseduje :lol:

Šta je očigledno za žene? Očigledno je, recimo, da se najveći broj žena neće osećati preterano loše ako ih muž izdržava, jer je stereotipno "normalno" da on njoj daje pare, dok je obrnuta situacija za nju frustrirajuća. Podrazumevam da ovde ne postoji beba u priči. Jesi li zadovoljan?

A zašto bi to bio moj posao? :lol: sve stade u dva reda :lol: pogledaj malo teme, pogotovo ovde na SM, kilometri redova June, kilometri..... sve o qrvama i sponzorušama i "emancipovanim brkatim kravama" i srpskim seljankama, rekoše me oženjiiitiii to rekoše pa slagaaaašeeee :lol:

Pa to sto si napisao ....qrvetine...ima ih na tone......muski tako olako daju "epitet" zenama.....zar time upravo ne potvrdjujes ono muskarci mogu sve i sta hoce....a zene ne....otkuda pravo muskarcu da diskriminise zenu u bilo kom pogledu,i da joj postavlja moralna nacela....zasto imate pravo na vecu moralnu slobodu bez osude....ko vama dozvoljava a nama zenama brani i osudjuje....

j ne znam o čemu pričaš...moralne principe je izmislila jedna aseksooalna institoocija....formalno ...i ta načela su uvedena da se ne bi tolerisalo nešto što je nenormalno...ili nemoralno...i nema veze sa sexooalnošću...to je kao samo tamo neki pasoos......važna je ljoobav i tako ti pamfleti...znaš to........a ...znaš iono...kad neko stalno ima dežoornog krivca....i upire prst u mooškarca....a pri tom je i žena...onda je pitanje....čime je to sve izazvano...........misim, jel tima tu argoomenta nekog...ja bih rekao da nema...

priznajem
nekada smo (generalno, kao muškarci) imali više žena, a onda smo podvalili sami sebi... i ženi, koja je preopterećana... treba imati po jednu za svaku prostoriju, dvorište, spoljne poslove, a ne ovako... nema smisla

A zašto bi to bio moj posao? :lol: sve stade u dva reda :lol: pogledaj malo teme, pogotovo ovde na SM, kilometri redova June, kilometri..... sve o qrvama i sponzorušama i "emancipovanim brkatim kravama" i srpskim seljankama, rekoše me oženjiiitiii to rekoše pa slagaaaašeeee :lol:

A sad je to posao..pa ocete i pare za to :lol:ja sam ispljuvo muskarce na milion tema a treca tera samo jednu te istu pricu..ako njoj pije vodu neka..ali barem jedan post da vidim njen da kaze nesto realno..ne mora protiv.

Back