The Life Architect
Aktivan član
- Poruka
- 1.404
Dakle, tema je jasna, navedite maksimum 30 najvećih Srba današnjice, a kada mislim na današnjicu, mislim na žive legende u oblastima sporta, medicine, obrazovanja, nauke, umetnosti...
Ukoliko ova tema zaživi, možda uskoro bude napravljena uz podršku moderatora i sveobuhvatnija tema sa anketom gde bi odabrali glasanjem stvarno najuspešnije po mišljenju forumaša...
Evo, ja ću početi, komentare neću bar zasad ostaviti, ali bi bilo dobro da u narednim postovima i uopšte na temi svako obrazloži makar ukratko svoj stav i mišljenja zašto baš misli da su te ličnosti za njega najznamenitije i najuspešnije Srpske ličnosti današnjice.
Dakle:
Novak Đoković,
Jasmina Vujić,
Dragan Bjelogrlić,
Miroslav Lazanski,
Emir Kusturica,
Boris Malagurski,
Bora Đorđević,
Branislav Ivanović,
Zdravko Šotra,
Siniša Pavić,
Saša Đorđević,
Dejan Bodiroga,
Željko Obradović,
Dušan Ivković,
Miodrag Stojković,
Vlade Divac,
Slobodan Trkulja,
Vladimir Lazarević,
Vanja Grbić,
Milorad Čavić...
Dodaću još nekoga ako se budem setio, imam više od 10 opcija u glavi, a ne bih da nekog zaboravim, tako da, ostatak liste zajedno sa mojim komentarom iste, ubrzo... dotad, red je na Vas...
Ukoliko ova tema zaživi, možda uskoro bude napravljena uz podršku moderatora i sveobuhvatnija tema sa anketom gde bi odabrali glasanjem stvarno najuspešnije po mišljenju forumaša...

Evo, ja ću početi, komentare neću bar zasad ostaviti, ali bi bilo dobro da u narednim postovima i uopšte na temi svako obrazloži makar ukratko svoj stav i mišljenja zašto baš misli da su te ličnosti za njega najznamenitije i najuspešnije Srpske ličnosti današnjice.
Dakle:
Novak Đoković,
Jasmina Vujić,
Dragan Bjelogrlić,
Miroslav Lazanski,
Emir Kusturica,
Boris Malagurski,
Bora Đorđević,
Branislav Ivanović,
Zdravko Šotra,
Siniša Pavić,
Saša Đorđević,
Dejan Bodiroga,
Željko Obradović,
Dušan Ivković,
Miodrag Stojković,
Vlade Divac,
Slobodan Trkulja,
Vladimir Lazarević,
Vanja Grbić,
Milorad Čavić...
Dodaću još nekoga ako se budem setio, imam više od 10 opcija u glavi, a ne bih da nekog zaboravim, tako da, ostatak liste zajedno sa mojim komentarom iste, ubrzo... dotad, red je na Vas...