Najsnazniji i najjaci znak zodijaka

• Začetnik teme Začetnik teme Dave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jeste, i jaki aspekti Plutona sa Suncem daju to, čak i kad osoba preživi neke užase, to je ojača, postane kao gorštak...

Pa ima smisla za desetu, žilava kuća Saturna... Mislim, Saturn je simbol toga da je nešto sve jače s godinama. Pa Sunce u Jarcu ili u desetoj sa godinama postaje sve više to Sunce, sad...

Ugaona kuća, pa mnogi to gledaju kao najbitnije...

Pa ima smisla za desetu, žilava kuća Saturna... Mislim, Saturn je simbol toga da je nešto sve jače s godinama.
Чилагер (Сатурн) има исту снагу као средовечни човек (Сунце) или момак од двадесет година (Марс). Дај Медузо, не зезај.

По тој логици, Сунце је јако и у четвртој и у седмој кући.

I ja volim... Obožava fantastiku i epsku fantastiku... Stepen Asc nije voda... :zcool:

- - - - - - - - - -

Чилагер (Сатурн) има исту снагу као средовечни човек (Сунце) или момак од двадесет година (Марс). Дај Медузо, не зезај.

По тој логици, Сунце је јако и у четвртој и у седмој кући.

Da, nego mislim, vremenom postaje sve više to što treba da postane... Pa sad, zavisi u kom znaku je, to će postati... Ali treba mu vreme...

Pa ne znam, daje mu žilavost valjda. Izdržljivost.

A vi ste rekli pre da Sunce simbolizuje četvrtu, kao otac doma...

To za ugaone, msm tako kažu mnogi...

Meni kažu za Mesec da je jak jer je ugaoni... Ja osetim da je jak, ali imam razna objašnjenja... Nisma ga posmatrala do nedavno baš kao ugaoni, jer nije baš na DC... Ali jeste u ugaonoj kući...

Da, (mene rođeni brat pita jesam drogirana, kad me sretne na ulici, kaže "tako izgledaš")... :rotf: Kod mene ima dosta toga na stepenu 11 isto... Čvorovi i Sunce.

- - - - - - - - - -

I ja sma ekstremno plašljiva, ja i bez horora spavam sa upaljenim bar nečim u sobi, ne smem u mraku. Više volim danju da spavam, jer se noću plašim mraka.

Da, (mene rođeni brat pita jesam drogirana, kad me sretne na ulici, kaže "tako izgledaš")... :rotf: Kod mene ima dosta toga na stepenu 11 isto... Čvorovi i Sunce.

Dobro je dok nisu planete na 29:zstidljivko:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

I ja sma ekstremno plašljiva, ja i bez horora spavam sa upaljenim bar nečim u sobi, ne smem u mraku. Više volim danju da spavam, jer se noću plašim mraka.

Ti kao moja kuma,ona vecito spava sa upaljenim svetlima. Osim kad ja dodjem,tad se smiluje i ugasiz:mrgreen:
Ona je Blizanac/Lav

- - - - - - - - - -

Ja moram sa upaljenim tv-om da spavam.
Nema sanse da ugasim i prepustim se mraku i tisini,ko zna sta moze da mi se pojavi iznad glave haha

Da, nego mislim, vremenom postaje sve više to što treba da postane... Pa sad, zavisi u kom znaku je, to će postati... Ali treba mu vreme...
Ако је нпр. у Шкорпији, шта ће постати?

A vi ste rekli pre da Sunce simbolizuje četvrtu, kao otac doma...
..... по традиционалној астрологији. z;)

Ja osetim da je jak, ali imam razna objašnjenja...
Пошто је Меркур владар и знака и подзнака, а смештен је у следујућој (другој) кући, да ли осећаш да је јак?

Isto...

Sve mora da bude zablindirano (prozori vrata), kad legnem, jer tripujem da će neko da mi se prišunja, tj. nešto. (Pogotovo od Intervjua sa vampirom.)

A spavam uvek samo na jednoj strani tela, ili na leđima, jer ne smem da se okrenem ka zidu, tada su mi leđa izložena napadu.

E sad, nekad noću telo ima potrebu da se okrene, a ja veštački držim samo na jednoj strani, mislim da mi to sigurno utiče na fozonomiju i građu i zdravlje... z:hm:

Back