Najsnazniji i najjaci znak zodijaka

• Začetnik teme Začetnik teme Dave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Isto...

Sve mora da bude zablindirano (prozori vrata), kad legnem, jer tripujem da će neko da mi se prišunja, tj. nešto. A spavam uvek samo na jednoj strani tela, ili na leđima, jer ne smem da se okrenem ka zidu, tada su mi leđa izložena napadu. I zobg toga što nekad noću telo ima potrebu da se okrene, a ja veštački držim samo na jednoj strani, mislim da mi to sigurno utiče na fozonomiju i građu i zdravlje... z:hm:

Ja sam nasla recept kad ostanem sama kod kuce danima-pas .

U krevet i on i milina.On hrce a ja ga cuvamz:mrgreen:
Mozda bi mogla da se posluzis i ti sa mojim receptom

Ja sam imala mačku (mačke), više nemam.

Ne smem više životinje, previše je bola kad ih nema više...

Ali, meni je kad taj neko zaspi, isto kao i da nema nikog, msm, kako da me zaštiti kad spava.

ALi znači, mnogo ipak smiruje, kad se noću probudiš i vidiš je kako onako slatko spava... One jako slatko spavaju... I onda nekako posmisliš, "ma daj, kad se mačka ne plaši, šta se ja plašim"... Međutim glupavi mozak uvek ima odgovor... "Pa mačka ne zna sve što ti znaš, nesvesna je opasnosti"... z:hm:

Ne znam,volim sve zivotinje i svakoj bih pomogla ako je potrebno ali za macke nisam toliko vezana.
Ne volim njihov koristoljubiv karakter. Ne osecam da imaju dusu,ne vidim nikakvu radost u njima.

Psa smatram za prijatelja,clana porodice.
Vidis im osecanja u ocima,osecas da te vole ,osecas njihovu radost. Zastitice te kad treba,osecaju i nase emocije.

Ovo za mačke je totalno netačno. Imaš pogrešne ideje. Mačka je mnogo verniji prijatelj od psa, imala sam i jedne i druge. Ništa ne može sa mačkom da se meri. Takva odanost i privrženost.

Nema koristoljublja, to je glupost.

Dok pas ume da ujede, i da napada... Mačka nikad nije učinila nažao čoveku.

Ovo za mačke je totalno netačno. Imaš pogrešne ideje. Mačka je mnogo verniji prijatelj od psa, imala sam i jedne i druge. Ništa ne može sa mačkom da se meri. Takva odanost i privrženost.

Nema koristoljublja, to je glupost.

Dok pas ume da ujede, i da napada... Mačka nikad nije učinila nažao čoveku.

Macka nije jer zna da ne moze.
Za svaku reakciju psa (ne)odgovoran je covek.
Pas je izum coveka (na srecu) koje je vremenom postalo njegovo oruzje (na zalost)

Ne slažem se. Može mačka i te kako, možda nisi videla šta mačka može, ali čak i kad je napadnuta, ne vraća.

To su sve tradicionalne gluposti i izmišljotine.

Ali ti imaš naglašenu četvrtu seriju msm i Mesec u prvoj... Pa je logično da voliš taj tip životinje. Mačka nije rakovski tip, ona je nekako individualna, voli slobodu i uči te kako da je i sam ceniš. Pas je previše smarač za moj ukus, a to nije ogledalo odanosti...

Ne slažem se. Može mačka i te kako, možda nisi videla šta mačka može, ali čak i kad je napadnuta, ne vraća.

To su sve tradicionalne gluposti i izmišljotine.

Ali ti imaš naglašenu četvrtu seriju msm i Mesec u prvoj... Pa je logično da voliš taj tip životinje. Mačka nije rakovski tip, ona je nekako individualna, voli slobodu i uči te kako da je i sam ceniš. Pas je previše smarač za moj ukus, a to nije ogledalo odanosti...

sta moze z:mrgreen:

Imam dve macke,da nije ostalih clanova koji ih vole ova jedna bi sigurno dobila pedalu,
a mozda i nogu u glavu z:mrgreen: skace,grebe,proganja ovu drugu macku (inace druga je bez repa-takva je dosla,plasljiva,ko zna sta joj se desilo,ali je ona mirna )
a ova prva..bez komentara
mogu da ih mazim i da se igram sa njima ali me nista ne vezuje za njih

- - - - - - - - - -

sa psima sam odrasla-sa vucjacima..nazalost uginuli su pre nekoliko godina
sada imam dva mesanca,uzeli smo ih sa ulice,kao i ove dve macke

- - - - - - - - - -

bitna mi je vernost-a od macke to nemam

Mačke budu nervozne, kao što bi i svako kada ih zatvore u stanove i ne puštaju.

Mačka nije kriva što poživčani od neadekvatnog tretmana (ne kažem da je slučaj kod tebe to)...

Hah, interesantno, meni lavež komšijskih pasa ide na nerve, pobila bih ih odmah. Meni je to neurotično. Non stop skakanje i lajanje na sve živo. Mačke me smiruju... Moje nikad nisu pravile probleme, dokle god su imale normalne uslove za život.

Dok pas ume da ujede, i da napada....
Чак и најкрволочнији пас неће ујести:

- Бебе
- Пијанце
- Људе са чистим аурама
- Психопате

Све наведене категорије карактерише одсуство страха - пијанци не показују страх, зато што се налазе у стању привремене неурачунљивости, нису свесни околности у којима се налазе, па тако не емитују плашљивост када се нађу поред агресивних керова, психопате немају амигдалу па немају основ/базу за емитовање страха и анксиозности, људи са чистим аурама су се очистили ниских фреквенција оличених у фрустрацијама, страховима, неурозама, а бебе немају развијену свест да се налазе поред опасних животиња. Када одрастао и разуман човек се нађе поред крволочне животиње, с разлогом страхује да ће та животиња моћи да га нападне. Његов страх доводи до појачаних активности знојних жлезда, ослобађања зноја, који иритира псе.

Drugačije shvatamo vernost.

Meni vernost nije kad me neko smara i non stop se ljigavi uz mene. Nego kada ima svoj život, a znam da me voli.

- - - - - - - - - -

Netačno, ima gomila izveštaja kda je pas napao malo dete, a prošle godine sam bar par puta čitala kako je pas zaklao bebu u krevecu.

Pas je krvoločna životinja. Pripitomljeni vuk.

Čopori pasa razjarenih napadaju po ulici, i sama sam bila žrtva (iako sma odrasla sa psima i ne verujem da sam zla veštica)...

- - - - - - - - - -

Evo samo neki od poslednjih izveštaja napada na baš bebe, i to pas koji poznaje bebu.

https://www.google.rs/search?client...mu7DYAhUSyaQKHfzzARoQvwUIJSgA&biw=928&bih=458

Mačke budu nervozne, kao što bi i svako kada ih zatvore u stanove i ne puštaju.

Mačka nije kriva što poživčani od neadekvatnog tretmana (ne kažem da je slučaj kod tebe to)...

Hah, interesantno, meni lavež komšijskih pasa ide na nerve, pobila bih ih odmah. Meni je to neurotično. Non stop skakanje i lajanje na sve živo. Mačke me smiruju... Moje nikad nisu pravile probleme, dokle god su imale normalne uslove za život.

ma ja zivim u kuci,u vecini vremena su u dvoristu,divljaju z:mrgreen:
hvataju ptice a onda ih ja spasavam,tako vecito
a onda kad moj mesanac pit bula to vidi,hvata macke z:mrgreen:

Meni vernost nije kad me neko smara i non stop se ljigavi uz mene. Nego kada ima svoj život, a znam da me voli.

- - - - - - - - - -

Netačno, ima gomila izveštaja kda je pas napao malo dete, a prošle godine sam bar par puta čitala kako je pas zaklao bebu u krevecu.

Čopori pasa razjarenih napadaju po ulici, i sama sam bila žrtva (iako sma odrasla sa psima i ne verujem da sam zla veštica)...

- - - - - - - - - -

Evo samo neki od poslednjih izveštaja napada na baš bebe, i to pas koji poznaje bebu.

https://www.google.rs/search?client...mu7DYAhUSyaQKHfzzARoQvwUIJSgA&biw=928&bih=458
:zstidljivko:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Samo neke rase imaju gene vuka,ljudi su vekovima ukrstali rase i napravili ovo sto danas imamo i hvala im na tome,
pas nije krvolocan vec onakav kakav ga covek napravi,odredjene rase kao sto su pitovi,stafordi,buldozi su pravljeni iz jednog razloga-borbe i
oni genetski imaju predispozicije za agresiju koju ako covek dodatno pojaca svojom dresurom moze biti veliki problem.
isto tako ta agresija moze biti i uklonjena ako covek to zeli.

Copori su razjareni jer su uplaseni i gladni,baceni na ulicu i ostavljeni surovom svetu.
Po snegu,kisi,vrucini..bore se za opstanak.Izbaceni i istraumirani,
Ne mozes psa okriviti vec coveka koji je doprineo takvom zivotu tih pasa.
Covek se rodi zao,zivotinja ne.

- - - - - - - - - -

Baš divno. Ja i kad nisam ljubitelj neke životinje, nikada ne bih dozvolila da se moja omiljena životinja iživljava nad drugom. Ali eto...

ne izivljava se,jure se po dvoristu,moji psi nikad nisu napali macke,
spavaju zajedno
(pricam o svojim mackama,druge ne ulaze u dvoriste)

Nije tačno. Geni ne mogu da nestanu, samo mutiraju. To je i dalje mutirani vuk.

A bio je dokumentarac pre o psima lutalicama.

Ne, oni kada su na ulici, podivljaju, i vraćaju im se instinkti vuka, i skupljaju se u čopore. I ponašaju se kao vukovi. To nije uopšte kućnni pas više, nego opasna divlja zver.

Ne znam da li si videla na šta liči kada razjareni čopori kolju srne i divljač po parkovima i šumama, i kako kidaju branike i gume od auta po bg-u... Užas... U mnogim krajevima ne smeš noću da izađeš na ulicu... Opasni su, i strah je opravdan.

Nema veze, ovo nije tema o tome.

Ja nisam protiv pasa, ali sam protiv veličanja te životinje, jer volim i druge životinje.

- - - - - - - - - -

Pa tebi deluje da se ne iživljava, ali koliko je mačkama prijatno kada ih tvoj pas juri i maltretira... Nemaš osećaja prema njima, jer su one igračke za tvog psa. Sebično. Što i odgovara četvrtoj seriji.

Nije tačno. Geni ne mogu da nestanu, samo mutiraju. To je i dalje mutirani vuk.

A bio je dokumentarac pre o psima lutalicama.

Ne, oni kada su na ulici, podivljaju, i vraćaju im se instinkti vuka, i skupljaju se u čopore. I ponašaju se kao vukovi. To nije uopšte kućnni pas više, nego opasna divlja zver.

Ne znam da li si videla na šta liči kada razjareni čopori kolju srne i divljač po parkovima i šumama, i kako kidaju branike i gume od auta po bg-u... Užas... U mnogim krajevima ne smeš noću da izađeš na ulicu... Opasni su, i strah je opravdan.

Nema veze, ovo nije tema o tome.

Ja nisam protiv pasa, ali sam protiv veličanja te životinje, jer volim i druge životinje.

Imam i ja strah od njih,nemoj da mislis da je meni samoj svejedno da prodjem pored copora
u par navrata su me napali pa sam morala da pricam sa njima z:mrgreen: srecom okrenuli se i otisli.

Volim i ja.Spasavala sam i macke,i pse i ptice ali se najvise vezem za pse.

- - - - - - - - - -

kako ih maltretira ne razumem,tako sto se jure po dvoristu?
Macke su milion puta ogrebale pse,a oni njih nikad nisu povredili.

Pa, rekla si da tvoj pas njih juri...

Mačke uglavnom beže, a pas ih juri. Msm pa bežiš kad te neko smara i maltretira.

Kada pas maše repom, to nije uvek dobar znak. On iskazuje agresivno dominantnu ulogu. I kada juri mačke, on pokušava da dominira. Nije to naivna umiljata igra uvek.

Ok, nismo se razumeli...

Back