Najsnazniji i najjaci znak zodijaka

• Začetnik teme Začetnik teme Dave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na jednom od proslih postova sam te pitao sta imas protiv Feminizma a ti si odgovorio:"Treći talas feminizma. Znaš li uopšte šta je to?"
Vec tad sam shvatio da si kao i svi Strelci koje poznajem osoba koja je odrasla u svetu koji je kao ruzicasti baloncic od pene gde sija sunce i lete jednorozi sa krilima a posle kise izlazi duga uz zvuke neke ex Yu rok pesme.
Sve u svemu Jarcevi su veci zavodnici od Vaga,Vage su plasticne kratkotrajne i predstavljaju se savrseno sve dok ih malo bolje neupoznas,Jarcevi su savrseno nesavrseni.

Znači, nemaš pojma šta je to treći talas feminizma. Da imaš, i ti bi bio protiv toga, kao što su i mnoge žene protiv trećeg naleta feminizma.

Sad, to što je za tebe samo jedan jedini feminizam u glavi, kao što ti je i jarčev rog da ne kažem gde, nije moj problem.

Odabij na dužinu forumskog potpisa. :mrgreen:

Neću da zamišljam seks sa pilićima :hahaha:

Čitao sam jednom za slučaj lika koji se obesio, onanisao sa omčom oko glave.

Pa to... kosooki imaju kult pravljenja reznjeva skalpelom po glansu... ko evropljani kad se takmiche koj ce da popije vishe...

- - - - - - - - - -

A za omchu... stavish njoj i drkas pa kad ti nadidje, shutnes shamlicu de stoji da se malo koprca :lol:

Čekaj, koji od kosookih? Ako su Japanci, onda me ništa ne čudi.

---

Da mlatara ručicama :mrgreen:

Neke misli naglas napisane : Zadržavanje vazduha prilikom seksa, radi postizanja boljeg orgazma. Eto zanimljive astrološke teme, kako to pretočiti u astrologiji kada se Vazduh kao element ne uzima kao neki faktor prilikom seksa.

Jeste tu Uran u Škorpiji, ali ipak je pitanje. Sada je pitanje koja je rečna riba najbolji afrodizijak.

Hahaha, pročitao sam sad negde, kažu - holeterol iz žumanca najbolji za potenciju. Taman Uskrs.

---

Japanci, koliko genijalni, toliko nenormalni

farting-bag.jpg

Znači, nemaš pojma šta je to treći talas feminizma. Da imaš, i ti bi bio protiv toga, kao što su i mnoge žene protiv trećeg naleta feminizma.

Sad, to što je za tebe samo jedan jedini feminizam u glavi, kao što ti je i jarčev rog da ne kažem gde, nije moj problem.

Odabij na dužinu forumskog potpisa. :mrgreen:

Nisi me razumeo ni prosli put ni sada,nije mi jasno kako to feminizam uopsteno utice na tvoj zivot?Hoces da kazes da je treci talas feminizma odgovoran za probleme u tvom zivotu?Nije rog nego rogovi i na glavi su da se tako figurativno izrazim zbog njih se kao i svaki muski Strelac sklanjas,povlacis,klanjas.

Nisi me razumeo ni prosli put ni sada,nije mi jasno kako to feminizam uopsteno utice na tvoj zivot?Hoces da kazes da je treci talas feminizma odgovoran za probleme u tvom zivotu?Nije rog nego rogovi i na glavi su da se tako figurativno izrazim zbog njih se kao i svaki muski Strelac sklanjas,povlacis,klanjas.

Iš, more.

Kapiraš li sad? Pričamo li istim jezikom? :hahaha:

Iš, more.

Kapiraš li sad? Pričamo li istim jezikom? :hahaha:

Opet si izbegao da odgovoris na pitanje u vezi toga kako to feminizam stetno utice na tvoj zivot.Predpostavljam da je to zbog toga sto ne mozes sebi da dozvolis da potones i moras biti konstantno nasmejan cak mi i u odgovorima stavljas smajlije nije Strelac nikakav opasan znak kao sto si u jednom u predhodnih postova napisao,energija koji predstavlja Strelac je zenstvena pozitivna energija pa kad se dogodi neka teska zivotna situacija a dogodice se i dogadjala se ti se nasmejes a problem ostaje posle jednog dodje drugi a ti se prihvatis alkohola da ne mislis o problemima i filozofiras mladjim generacijama kako je to nekad bilo a zapravo to nekad je bilo u ne tako dalekoj proslosti dok su problemi bili mali i dok ih je bilo malo samo tad je uvek bio neko da ih resava za tebe a ti si uvek uz osmeh slihtao a sad bi da zadrzis osmeh koristeci alkohol i filozofirajuci delis savete mladjima iz svog prebogatog zivotnog iskustva,e vidis meni kao Jarcu to je opravdano ako si zensko rodjeno u znaku Strelca.Bez brige necu ti se vise obracati ako ne bude bilo povoda za to.Jos jedna stvar,ukucao sam to sto toliko postavljas "Jupiter♫
Fairy tail kad se prevede sa engleskog na nas jezik znaci Bajka,u pitanju je japanska Manga serija da budem precizniji crtani.

Ne zna da napiše negaciju u pravilnoj konotaciji, ali zna da kopira link.

Tako je, Strelac je nasmejan lik. Kada mi dođe da se zajebavam s nekim, onda to i radim. Kada sam ozbiljan, ozbiljnijeg ćeš teško pronaći. Ti o znaku Strelca nemaš pojma ništa i budi srećan da nikada ne upoznaš ljutog Strelca.

Kako feminizam utiče na moj život nije svrha ove teme, ali lepo je što si se potrudio da pokažeš koliko si dosadan pišući stvari koje nemaju blage veze s vezom.

Kada te svi ismevaju tu se ne ogleda tvoja snaga, već tvoj blam, a pogotovo neznanje. Takav ne možeš da budeš jačina, ne možeš biti jak, čak ni tvoj pojam jačine ne može da dođe do izražaja s obzirom da ređaš gluposti k'o baba sarmu.

Meni nije do diskusije s tobom ne zato što sam ja nemoćan za to, već zato što ti smrdiš. Da si interesantan barem malčice sa mnom bi imao diskusiju, makar ona bila negativna skroz. Ovako si mi samo smarač i kao smarača te i oslovljavam.

Sada nešto ozbiljnije - Dodatno si pokazao da ne znaš razliku između animea i crtanog filma, no poentu mog potpisa si promašio potpuno iako je bukvalno napisana.

Treća kuća ti je u Ribama? Rekao bih da je tako.

Ne zna da napiše negaciju u pravilnoj konotaciji, ali zna da kopira link.

Tako je, Strelac je nasmejan lik. Kada mi dođe da se zajebavam s nekim, onda to i radim. Kada sam ozbiljan, ozbiljnijeg ćeš teško pronaći. Ti o znaku Strelca nemaš pojma ništa i budi srećan da nikada ne upoznaš ljutog Strelca.

Kako feminizam utiče na moj život nije svrha ove teme, ali lepo je što si se potrudio da pokažeš koliko si dosadan pišući stvari koje nemaju blage veze s vezom.

Kada te svi ismevaju tu se ne ogleda tvoja snaga, već tvoj blam, a pogotovo neznanje. Takav ne možeš da budeš jačina, ne možeš biti jak, čak ni tvoj pojam jačine ne može da dođe do izražaja s obzirom da ređaš gluposti k'o baba sarmu.

Meni nije do diskusije s tobom ne zato što sam ja nemoćan za to, već zato što ti smrdiš. Da si interesantan barem malčice sa mnom bi imao diskusiju, makar ona bila negativna skroz. Ovako si mi samo smarač i kao smarača te i oslovljavam.

Sada nešto ozbiljnije - Dodatno si pokazao da ne znaš razliku između animea i crtanog filma, no poentu mog potpisa si promašio potpuno iako je bukvalno napisana.

Treća kuća ti je u Ribama? Rekao bih da je tako.

Imam prijatelja i poznajem dosta ljudi sa znakom Strelca tako da znam sta pisem i napisacu opet Strelac nije opasan znak,Strelac se sakriva,smeska izmislja,laze,slihta,podmece noge to jest prilagodjava jer je slabog karaktera a slabog je karaktera jer nema nikakvog iskustava a nema nikakvog iskustva zato sto je konstantno zasticen,Jarac je apsolutno suprotno,Jarac ide sam na ostalih 10. pa i kad izgubi krivi sebe i trazi zasto je izgubio i onda se vrati jos jaci sa tim iskustvom jer se kroz poraze ojaca a njih 10. definise Jarca kao negativca ali kad tih 10. izgubi od tog jednog Jarca veze izmedju njih pucaju jer im sujeta nedozvoljava da prihvate da je on jedan pobedio njih 10. niko ne prihvata krivicu i niko nista ne nauci,a Strelac se uzslihta drugoj grupi,Jarcevi su uvek bili broj 1. i najbolji jer dominiraju niko ne pamti one sto pobedjuju(Ovan,Blizanci,Vodolija...) ali svi pamte one sto dominiraju,Strelac je zasticen ceo zivot i onda kad nema vise zastitu ugasi se i zvuci istroseno dok prica zivotna desavanja uz cigare i alkohol,pa ga cak i onda oni koji slusaju stite tako sto mu daju lazna postovanja i ne pricaju da su iz njegove price shvatili da je ceo zivot bio zasticen jer ce potonuti u jos vecu depresivu sto se obicno i desava sa povratkom Saturna,tako je i ovde na forumu ti kao Strelac si dugo bio zasticen a onda sam dosao ja i napisao stvari koje ne zelis da cujes a ti kritiku ne mozes da podneses i nisi navikao da slusas takve stvari jer si ceo zivot bio zasticen a to se najbolje vidi iz toga kako odgovaras a pogotovo iz toga sto gledas crtane filmove i ne samo ti nego Strelac uopste kao znak je zasticen ovde,postoje teme kao sto su Lav,Bik,Zene Vage... samo za Strelceve stoji tema "Zasto ljudi ne vole Strelceve?" trazi se "zasto" da bi moglo da se opravda i napise "Verovatno nas zbog toga ne vole" i onda se vratis u svoj ruzicasti svet prepun letecih jednoroga i japanskih crtanih filmova.
Treca kuca mi je u Devici.

Back