Najsnazniji i najjaci znak zodijaka

• Začetnik teme Začetnik teme Dave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šta biste rekli za moju kombinaciju: Škorpija/Lav, Mo u Ovnu, dispozitor svega u Devici. Koliko sam jaka? :mrgreen:

Rekli bi da si divna, da si najača, najpametnija, najerotičnija i sve naj naj.

- - - - - - - - - -

S konopci na grbinu :mrgreen: Sav mirišem na naftu :mrgreen: Lako zapaljiv :mrgreen:

Inače, posmatram saobraćaj. To je jedan posao. Drugi posao je video editing. Taj je bolje plaćen. Treba skupiti novac za audio opremu, a od naših plata slaba vajda.
Kolega editor, audio se voli prevashodno zbog muzike, pa tek se onda posmatra tehnologija reprodukcije zvuka. Ljude sa skromnim sistemima ali velikim poznavanjem muzičkog opusa više cenim no one koji slušaju samo zvuk i teže ka njegovoj perfekciji odvajajući na hiljade evra tek tako.

Marlone, samo sam tvoj ironičan odgovor čekala.

Devica me shebala, većinom nemam volje.

Nije ironija, 'leba mi...nemas volje jer si paaa kako kazes mlada... sve će ti godine nadograditi i bićeš jednog dana mudra i pametna netipčna škorpija... u prevodu prava žena.

Samo se mani zvezda, nisu one za čoveka, veruj.

- - - - - - - - - -

Da, nisam reko ništa poz za sco... one lepo stare i to im je verovatno najvažnija odlika kojoj se ponekad i sam zadivim.

Muskarci rodjeni u znaku Ribe moraju da nose maske da bi izdrzali u "ovom" svetu i realnost koja ih svakodnevno okruzuje,muskarac rodjen u znaku Ribe ce sve uciniti da sebe prikaze mucenikom i tako prikrije to sto je lenj i sto se stalno zali,tunjavi,metiljavi i lenji.

Ствар је у уништавању.
Код Риба буквално важи оно...
"Оно што те не убије ојачате!"

Снага Рибе долази из њене рањивости и ту своју рањивост искоришћава на овај или онај начин.
Рибе лење? Откуд ти то? Оне су само селективне према свему.

Осим тога , ко је спомињао да је мушки представник овог знака јачи? :per:

Poslednja izmena:
Dzaba me provociras treba ti vise truda xD mnogo vise.Ne znam po cemu to cenis dal je neko emotivac ili ne,reci mi da i ja znam? Nisam ja nigde ni krenuo da bi se vracao nazad. :D
Da rak,cik procitaj unazad :p kad vec spominjes te korake unazad..

:D Pa da si jak, ostao bi pri svojoj prvoj izjav.:p
Znači, dobro sam rekla..Rak....a vidim i kalkulišeš...možda rak/devica,m?:p

- - - - - - - - - -

Ma, samo zezam..:lol: Opušteno.Uživaj.

Ne znam na koju prvu izjavu mislis? :think: Tako device analiziraju a ne vage,zato i ne verujem preterano u horoskop : D.
Izgleda da sam ti ja rekao moju dobitnu kombinaciju,ili si negde procitala..ili ti je eventualno neko rekao,sto je manje verovatno,al pogodila si i podznak da.Bravo za ti.

Ne znam kako to kalkulisem i u cemu? :rotf:
Uvek opusteno//

Ne znam na koju prvu izjavu mislis? :think: Tako device analiziraju a ne vage,zato i ne verujem preterano u horoskop : D.
Izgleda da sam ti ja rekao moju dobitnu kombinaciju,ili si negde procitala..ili ti je eventualno neko rekao,sto je manje verovatno,al pogodila si i podznak da.Bravo za ti.

Ne znam kako to kalkulisem i u cemu? :rotf:
Uvek opusteno//

Ma jok, ništa od navedenog....samo razbacila pasulj..:p :lol:
....na izjavu gde me obaveštavaš da nećeš učestvovati u spamanju teme.
A.ja samo učestvujem u razgovoru...:D

- - - - - - - - - -

Radoznalost je isto vrsta kalkulacije.:lol:

Back