Paaa ovako. Ako budes isla na dzoging, aerobik ili teretanu zategnuces guzu, uvuci ce ti se stomak, podici grudi, ispraviti drzanje, povratiti samopouzdanje i svi ce te voleti, zeleti, ocajavati i prolivati suze za tobom a ako sedis kuci za racunarom rasirice ti se dupe, pustices stomak, grudi do pupka, izgubiti oci i iskriviti kicmu i svi ce te ubedjivati kako je lepo i ima smisla platonska ljubav, musko-zensko prijateljstvo, (i sledece je nagore) da te dozivljavaju kao sestru (ako je perverzan ili pacenik imas srece, napadni odmah, ko zna kad ce ponovo pojaviti sledeci)...

;-)
Cao Nestasna Amebo. Izvini za ovo, naisao mi dobar talas za zezanje, pa sam ga iskoristio kroz strelca (dobronamerno ali netakticno) ;-)
Mi smo bica svesnog (sunce, merkur) podsvesnog (mesec) i nesvesnog (venera, mars).
Ono sto utice na nasu podsvest tj emocije (mesec) okupira nasu paznju tj. aktiviramo ego i intelekt (sunce, merkur) a ispoljavamo kroz nas ascedent (vrsta znaka, planete u njemu i dispozitori) Ponekad prvi poticaj moze da dodje iz nesvesnog preko mirisa, dodira...(venera, mars) Ne znam sta je sa tvojim mesecom?
Ono sto je zanimljivo kod tebe da su obe licne nesvesne (znaci i telesne) planete u sklopu ascedenta kao dispozitori, a tvoje sunce je u vodolijama.
Imam cesto jedno pravilo sa vodolijama u znaku. Muskarci nisu gotovo nikad tipicne muskarcine nego su nekako uvek vise ljudi a isti slucaj vazi i za zene da nisu tipicno zenstvene (ljudskost dominira u odnosu na polnost) a jos ti su obe licne planete polnosti i nesvesnog (citaj i telesne) (mars, venera) izmesane u tvom nastupu i telu. Ovo je po meni prilicna problematika musko zenskog principa i njegovog izrazavanja pa cak i samog izgleda coveka. Ali kao vodolija ne sumjnam da si nasla izlaz i ovog, i nekako vise verujem u tvoju veneru jer je otisla gore, kuca prijateljstva i zastite, konjukcija sa suncem i smatram da teba da forsiras veneru (pa i zensko si, zar ne?) marsa pokusaj da obuzdas (nije ti prijateljski nastrojen)... jel se svadjas sa ukucanima ili mnogo crncis oko kuce ili nesto trece?
AAAAIIIIII !!!!! Bas sam ga preterao ovog puta! POZDRAV! :-?