Najsnazniji i najjaci znak zodijaka

• Začetnik teme Začetnik teme Dave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nestasna Ameba:
@Milica kamilica
Ne durim se, nemam zasto, nit sam Skorpija nit sam Bik, a oba znaka, kao uostalom i sve ostale znake, cenim. Ali mi je vec stvarno tragicno sto se ovde sve "prednosti" Bika uporedjuju s "manama" Skorpija. Razumem da su ta dva znaka suprotna u zodijackom krugu (kao Vodolija i Lav), ali nemojte banalizovati stvari.

@Fantom78
Heh, kad to kazes (za podznak Bik), onda mi je donekle jasno zasto ovako izgledam :lol: Sala mala, ali jedno pitanje za tebe, posto si ocigledno strucan. U podznaku sam Ovan, ali kroz poslednji stepen Ovna mi prolazi Asc., tako da mi je ostatak prve kuce u Biku. Mars (vladalac Ovna) mi je u Raku u 4. kuci i u kvadratu je sa Asc., a Venera u 11. kuci u konjunkciji sa Suncem. Kako to utice na moj fizicki izgled?
Loše !!! Takav RAZUĐEN život, po raznim kućama, uzima svoj danak i ostavlja posledice i na izgled i lepotu !!! :lol:

Nestasna Ameba:
@Milica kamilica
Ne durim se, nemam zasto, nit sam Skorpija nit sam Bik, a oba znaka, kao uostalom i sve ostale znake, cenim. Ali mi je vec stvarno tragicno sto se ovde sve "prednosti" Bika uporedjuju s "manama" Skorpija. Razumem da su ta dva znaka suprotna u zodijackom krugu (kao Vodolija i Lav), ali nemojte banalizovati stvari.

@Fantom78
Heh, kad to kazes (za podznak Bik), onda mi je donekle jasno zasto ovako izgledam :lol: Sala mala, ali jedno pitanje za tebe, posto si ocigledno strucan. U podznaku sam Ovan, ali kroz poslednji stepen Ovna mi prolazi Asc., tako da mi je ostatak prve kuce u Biku. Mars (vladalac Ovna) mi je u Raku u 4. kuci i u kvadratu je sa Asc., a Venera u 11. kuci u konjunkciji sa Suncem. Kako to utice na moj fizicki izgled?
Paaa ovako. Ako budes isla na dzoging, aerobik ili teretanu zategnuces guzu, uvuci ce ti se stomak, podici grudi, ispraviti drzanje, povratiti samopouzdanje i svi ce te voleti, zeleti, ocajavati i prolivati suze za tobom a ako sedis kuci za racunarom rasirice ti se dupe, pustices stomak, grudi do pupka, izgubiti oci i iskriviti kicmu i svi ce te ubedjivati kako je lepo i ima smisla platonska ljubav, musko-zensko prijateljstvo, (i sledece je nagore) da te dozivljavaju kao sestru (ako je perverzan ili pacenik imas srece, napadni odmah, ko zna kad ce ponovo pojaviti sledeci)... :) :D :p ;-)
Cao Nestasna Amebo. Izvini za ovo, naisao mi dobar talas za zezanje, pa sam ga iskoristio kroz strelca (dobronamerno ali netakticno) ;-)
Mi smo bica svesnog (sunce, merkur) podsvesnog (mesec) i nesvesnog (venera, mars).
Ono sto utice na nasu podsvest tj emocije (mesec) okupira nasu paznju tj. aktiviramo ego i intelekt (sunce, merkur) a ispoljavamo kroz nas ascedent (vrsta znaka, planete u njemu i dispozitori) Ponekad prvi poticaj moze da dodje iz nesvesnog preko mirisa, dodira...(venera, mars) Ne znam sta je sa tvojim mesecom?
Ono sto je zanimljivo kod tebe da su obe licne nesvesne (znaci i telesne) planete u sklopu ascedenta kao dispozitori, a tvoje sunce je u vodolijama.
Imam cesto jedno pravilo sa vodolijama u znaku. Muskarci nisu gotovo nikad tipicne muskarcine nego su nekako uvek vise ljudi a isti slucaj vazi i za zene da nisu tipicno zenstvene (ljudskost dominira u odnosu na polnost) a jos ti su obe licne planete polnosti i nesvesnog (citaj i telesne) (mars, venera) izmesane u tvom nastupu i telu. Ovo je po meni prilicna problematika musko zenskog principa i njegovog izrazavanja pa cak i samog izgleda coveka. Ali kao vodolija ne sumjnam da si nasla izlaz i ovog, i nekako vise verujem u tvoju veneru jer je otisla gore, kuca prijateljstva i zastite, konjukcija sa suncem i smatram da teba da forsiras veneru (pa i zensko si, zar ne?) marsa pokusaj da obuzdas (nije ti prijateljski nastrojen)... jel se svadjas sa ukucanima ili mnogo crncis oko kuce ili nesto trece?
AAAAIIIIII !!!!! Bas sam ga preterao ovog puta! POZDRAV! :-?

Fantom78:
Paaa ovako. Ako budes isla na dzoging, aerobik ili teretanu zategnuces guzu, uvuci ce ti se stomak, podici grudi, ispraviti drzanje, povratiti samopouzdanje i svi ce te voleti, zeleti, ocajavati i prolivati suze za tobom a ako sedis kuci za racunarom rasirice ti se dupe, pustices stomak, grudi do pupka, izgubiti oci i iskriviti kicmu i svi ce te ubedjivati kako je lepo i ima smisla platonska ljubav, musko-zensko prijateljstvo, (i sledece je nagore) da te dozivljavaju kao sestru (ako je perverzan ili pacenik imas srece, napadni odmah, ko zna kad ce ponovo pojaviti sledeci)... :) :D :p ;-)
Cao Nestasna Amebo. Izvini za ovo, naisao mi dobar talas za zezanje, pa sam ga iskoristio kroz strelca (dobronamerno ali netakticno) ;-)
Mi smo bica svesnog (sunce, merkur) podsvesnog (mesec) i nesvesnog (venera, mars).
Ono sto utice na nasu podsvest tj emocije (mesec) okupira nasu paznju tj. aktiviramo ego i intelekt (sunce, merkur) a ispoljavamo kroz nas ascedent (vrsta znaka, planete u njemu i dispozitori) Ponekad prvi poticaj moze da dodje iz nesvesnog preko mirisa, dodira...(venera, mars) Ne znam sta je sa tvojim mesecom?
Ono sto je zanimljivo kod tebe da su obe licne nesvesne (znaci i telesne) planete u sklopu ascedenta kao dispozitori, a tvoje sunce je u vodolijama.
Imam cesto jedno pravilo sa vodolijama u znaku. Muskarci nisu gotovo nikad tipicne muskarcine nego su nekako uvek vise ljudi a isti slucaj vazi i za zene da nisu tipicno zenstvene (ljudskost dominira u odnosu na polnost) a jos ti su obe licne planete polnosti i nesvesnog (citaj i telesne) (mars, venera) izmesane u tvom nastupu i telu. Ovo je po meni prilicna problematika musko zenskog principa i njegovog izrazavanja pa cak i samog izgleda coveka. Ali kao vodolija ne sumjnam da si nasla izlaz i ovog, i nekako vise verujem u tvoju veneru jer je otisla gore, kuca prijateljstva i zastite, konjukcija sa suncem i smatram da teba da forsiras veneru (pa i zensko si, zar ne?) marsa pokusaj da obuzdas (nije ti prijateljski nastrojen)... jel se svadjas sa ukucanima ili mnogo crncis oko kuce ili nesto trece?
AAAAIIIIII !!!!! Bas sam ga preterao ovog puta! POZDRAV! :-?
Ma, kakvi !!! Umeš ti i bolje, više i jače !!! :lol:

Комшо, а ти то желиш да испаднеш фаца пред публиком?

Па, што ниси одмах рекао. Сад ћемо одмах да порадимо на твом егу :lol:

Оно прво шти си ми рекао једноставно је унивезална истина за све, па и за мушкарце, тј. и за тебе.
Остатак се нисам ни трудила да прочитам јер си наставио да филозофираш, опет си сувише кренуо да уопштаваш и да просипаш метафизику, чини ми се. О.К је то за оне који имају времена да седе сааатима пред компјутером и да читају...

Али, знам ја да си се ти то онако за своју душу расплинуо...

Nestasna Ameba:
Комшо, а ти то желиш да испаднеш фаца пред публиком?

Па, што ниси одмах рекао. Сад ћемо одмах да порадимо на твом егу :lol:

Оно прво шти си ми рекао једноставно је унивезална истина за све, па и за мушкарце, тј. и за тебе.
Остатак се нисам ни трудила да прочитам јер си наставио да филозофираш, опет си сувише кренуо да уопштаваш и да просипаш метафизику, чини ми се. О.К је то за оне који имају времена да седе сааатима пред компјутером и да читају...

Али, знам ја да си се ти то онако за своју душу расплинуо...

"Комшо, а ти то желиш да испаднеш фаца пред публиком?"
(To sa facom pred publikom ti je cista projekcija) Tu zelju sam odavno ostvario...

"Па, што ниси одмах рекао. Сад ћемо одмах да порадимо на твом егу :lol:"
Persiras sebi, ima vas vise ili...?

"Оно прво шти си ми рекао једноставно је унивезална истина за све, па и за мушкарце, тј. и за тебе."
Da.

"Остатак се нисам ни трудила да прочитам јер си наставио да филозофираш, опет си сувише кренуо да уопштаваш и да просипаш метафизику,"
Pa nije ti astrologija kopanje kanala! (treba ti i inteligencija i iskustvo i zelja)

"чини ми се. О.К је то за оне који имају времена да седе сааатима пред компјутером и да читају..."
Trazis, dobijes a onda to nipodastavas. ZASTO TRAZIS KAD NEMAS VREMENA DA CITAS?

OVO DOLE JE TVOJ TEKST A JA SAM (VELIKIM SLOVIMA) DODAO ONO STO OCIGLEDNO FALI:
"Heh, kad to kazes (za podznak Bik), onda mi je donekle jasno zasto ovako izgledam Sala mala, ali jedno pitanje za tebe, posto si ocigledno strucan. U podznaku sam Ovan, ali kroz poslednji stepen Ovna mi prolazi Asc., tako da mi je ostatak prve kuce u Biku. Mars (vladalac Ovna) mi je u Raku u 4. kuci i u kvadratu je sa Asc., a Venera u 11. kuci u konjunkciji sa Suncem. Kako to utice na moj fizicki izgled?"
AKO MI UCINIS TO DA SE POTRUDIS, ANALIZIRAS I NAPISES NECU PROCITATI JER NEMAM VREMENA I JOS CU SE SPRDATI KAKO TI JE TEKST DUGACAK...

"Али, знам ја да си се ти то онако за своју душу расплинуо...[/QUOTE]"
Da. A to se ponekad nisko koristi...

Dragi Dave

zasto je tebi uopste stalo da dokazes da su Bikovi najjaci znak?

Svaki znak je u nekom podrucju jak, a Bikovi kad uopsteno pricamo mogu da budu jedan od izdrzljivijih znakova.Oni su jaki kroz vreme, nisu jaki u direktnoj akciji kao Ovan ili Lav.

Isto tako Bikovi su vrlo nejaki kad je u pitanju neka mentalna disciplina, osim ako to nisu finansije ili bankarstvo, pa se moras navici da ce te ovde prosto samleti predstavnici vazdusnih znakova kao sto su Blizanci ili Vodolije.

Strelcevi ce se dobro zabavljati, a Vage te sazaljevati zbog prostakluka.

Skorpije takodje nisu najjaci znak...one su preterano manipulativne, da bi to bila prava snaga.Manipulise drugim ljudima, samo onaj koji je uplasen, zar ne :D? Ipak skorpije su stvarno tate mate u tome

Po meni kad bi gledali po unutrasnjoj snazi, a ta je daleko vaznija od snage drvosece....najjaci znak je ubedljivo Jarac :D

Ovo je sve bilo samo uopsteno....znaci na primer neko ima naglasene poozaje u karti (puno planeta u Biku, Skorpiji, Jarcu i slicno).

To su vec sire postavke astrologije...ako te zaista zanima sta `ocu da kazem.Ako si se nesto nasao uvredjen u onom sto sam napisao nemoj vise da me gnjavis, nije bilo licno :D

Ali na primer...imas vise planeta u zemlji, a neka od njih je licna(Sunce, Mesec, vladar Ascedenta ) i to na primer u Jarcu.Naravno da si ti onda vise Jarac makar ti podznak bio leprsava Vaga.

Znaci u pitanju je gomilanje elemenata...ali posto ovde ne mozemo da tumacimo pojedinacno sve karte, ja cu da pisem uopsteno, o arhetipovima.

Back