!!!
Početnik
- Poruka
- 29
Ako pogledas moje postove u ovoj temi pod nickom Dave, videces da sam ostavio link koji dokazuje i argumentuje ono sto ja tvrdim.antipod:Dragi Dave
zasto je tebi uopste stalo da dokazes da su Bikovi najjaci znak?
Svaki znak je u nekom podrucju jak, a Bikovi kad uopsteno pricamo mogu da budu jedan od izdrzljivijih znakova.Oni su jaki kroz vreme, nisu jaki u direktnoj akciji kao Ovan ili Lav.
Isto tako Bikovi su vrlo nejaki kad je u pitanju neka mentalna disciplina, osim ako to nisu finansije ili bankarstvo, pa se moras navici da ce te ovde prosto samleti predstavnici vazdusnih znakova kao sto su Blizanci ili Vodolije.
Strelcevi ce se dobro zabavljati, a Vage te sazaljevati zbog prostakluka.
Skorpije takodje nisu najjaci znak...one su preterano manipulativne, da bi to bila prava snaga.Manipulise drugim ljudima, samo onaj koji je uplasen, zar ne? Ipak skorpije su stvarno tate mate u tome
Po meni kad bi gledali po unutrasnjoj snazi, a ta je daleko vaznija od snage drvosece....najjaci znak je ubedljivo Jarac
Ovo je sve bilo samo uopsteno....znaci na primer neko ima naglasene poozaje u karti (puno planeta u Biku, Skorpiji, Jarcu i slicno).
P.S. Ja pre svega nisam mislio na mentalnu snagu (u kojoj su najjaci vadusni znakovi), vec na fizicku. Koliko sam shvatio ti si rekao da su najjaci Lav i Ovan u fizickom smislu, e pa nisu jer je to impulsivnost a ne snaga, ko je impulsivan ne znaci da je najjaci.