Najsnazniji i najjaci znak zodijaka

• Začetnik teme Začetnik teme Dave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i trougao bi se postideo:
kakav si ti iskompleksirani jadnik zgadio mi se forum zbog tebe ,sta ti covece zamisljas sebi da si...gmazu jedan izlazi sa ovog foruma,skrnavis astrologiju i ne pominji bikove vise ne verujem da si bik a ako i jesi onda sam ja neki drugi znak :evil:
Ma, jeste, ali malo modifikovan u ODREĐENOM delu organizma ( sem glave ! ), pa je sada i fizički ono što narod zove : VO !!! :lol:

Dave:
................................. ne bih rekao da sam je upropastio ................................. POBEDIO SAM .................................. niko od vas nije dokazao suprotno (zato sto bi to bila laz) .....................................................................................................................
............................ sta vise da kazem ................................ jedino da te pitam: Sto si stavila za nick ime "Samantha Jouns"? ...................................

zato sto je Samantha u horoskopu BIK u seriji sex&city :)

Bikovi NISU TVRDOGLAVI! Oni su chisto realni i precizni. Tako da kad bik nesto kaze, verujte da je dobro razmislio, proverio, pa onda zauzeo cvrst stav. To moze da lici na tvrdoglavost, ali ipak nije. Oni jednostavno stoje iza onog sto kazu, osecaju ili misle. To samo govori o njihovoj iskrenosti i pouzdanosti.
Jaki jesu, Jaka je njena mirnoca i flegmaticnost. Dok se skorpije pretvaraju da su bezbrizne i mirne (jer imaju 10 maski koje menjaju po potrebi), bik to zaista jeste.
Bik je strpljiv, uporan, tolerantan, realan. nikad se ne duri. Naljuti se jednom ili dva puta u zivotu (al kad se naljuti, bezite....!). Odan je prijatelj i supruznik. U stanju je da podnese stoicki svaku muku jer je veoma izdrzljiv. Ipak njegova osecanja su snazna i duboka, pa onog koga voli cesto veze uz sebe jer ima izrazenu i posesivnost (cesto prisvaja sve, i u govoru kaze recimo... moja firma iako samo radi u necijoj firmi)...
To da je lenj i tezak za promene.. jeste.. Ali i to je samo zato jer mu je gubljenje vremena npr. ici u neke mitinge za tamo neka unistavanja kesica od jogurta jer mu je besmisleno i glupo... Radije ce da lenjuje u svojoj fotelji uz zvukove omiljenog pevaca.. (voli bik i muziku).
Izuzetno su lepi bikovi (Venera im je podarila bas super izgled).
Na kraju samo treba reci i da bik ima neverovatan smisao za humor!!! Sali se na svoj racun, i to cini od srca... To ga cini tako ljudskim, to ga tako ocovecuje...tako da ga prijatelji veoma vole.
Sta reci nakraju... ZAISTA, BIK JE NAJSNAZNIJI ZNAK!

Da Bik je najverovatnije najaci znak u horoskopu (mislim na klasicno musku fizicko-muskulaturnu strukturu) ALI KAD SE NADJE U PODZNAKU!!!
Npr. Uradio sam horoskop prvaku Srbije iz biciklizma (brdska voznja) On je ribe, bik, strelac a vladar 1 kuce venera mu je u 10 (faca:) kuci u vodoliji u kvadratu sa plutonom u skorpiji u 6 kuci (svakodnevni posao i napor) NARAVNO DA SE NAMUCIO I ISKIDAO DA BI TO POSTIGAO... Nosila ga je masta ribe, pokretni entuzijazam strelca i to se sve pretstavilo kroz materijalnog bika ciji je vladar otisao u 10 kucu... To je osnova!
Ali moram da primetim da je kljuc ipak venera iz 10 polja u kvadratu sa plutonom iz 6 polja kluc njegovog (mukotrpnog) uspeha.
Ipak je to neka vrsta zategnutog odnosa bik-skorpija (vidim da se prepucavate) :D 8-)

Fantom78:
Da Bik je najverovatnije najaci znak u horoskopu (mislim na klasicno musku fizicko-muskulaturnu strukturu) ALI KAD SE NADJE U PODZNAKU!!!
Npr. Uradio sam horoskop prvaku Srbije iz biciklizma (brdska voznja) On je ribe, bik, strelac a vladar 1 kuce venera mu je u 10 (faca:) kuci u vodoliji u kvadratu sa plutonom u skorpiji u 6 kuci (svakodnevni posao i napor) NARAVNO DA SE NAMUCIO I ISKIDAO DA BI TO POSTIGAO... Nosila ga je masta ribe, pokretni entuzijazam strelca i to se sve pretstavilo kroz materijalnog bika ciji je vladar otisao u 10 kucu... To je osnova!
Ali moram da primetim da je kljuc ipak venera iz 10 polja u kvadratu sa plutonom iz 6 polja kluc njegovog (mukotrpnog) uspeha.
Ipak je to neka vrsta zategnutog odnosa bik-skorpija (vidim da se prepucavate) :D 8)
Čemu muke oko overe ZDRAVSTVENE KNJIŽICE ?!? :shock: Sa OVIM tekstom i potvrdom da si ga baš sasvim sam i potpuno trezan napisao, možeš DIREKTNO i u neku USKO specijalizovanu ustanovu, i to bez većih formalnosti !!!

Nestasna Ameba:
"Dok se skorpije pretvaraju da su bezbrizne i mirne (jer imaju 10 maski koje menjaju po potrebi), bik to zaista jeste."

Sto su vam Skorpije toliko trn u oku?! Ostavite ih na miru i ne kvarite mi lepu sliku o Bikovima.

Uzdravlje!
Ma jok, kakav trn u oku. To je naprosto tako. Skorpije se pretvaraju da su hladne. One imaju toliko kvaliteta, nema sta, to je poznato... ali nikako da nadju istinski mir koji svaki bik posjeduje. Odnosno, BIK JE SVE ONO STO BI SKORPIJA ZELELA DA BUDE, A SKORPIJA JE SVE ONO STO BI BIK ZELEO DA BUDE. Ali prije bi obadva ova znaka bukvalno umrla, nego sto bi ovo priznala!
Pozdrav Amebice, i ne duri se!

@Milica kamilica
Ne durim se, nemam zasto, nit sam Skorpija nit sam Bik, a oba znaka, kao uostalom i sve ostale znake, cenim. Ali mi je vec stvarno tragicno sto se ovde sve "prednosti" Bika uporedjuju s "manama" Skorpija. Razumem da su ta dva znaka suprotna u zodijackom krugu (kao Vodolija i Lav), ali nemojte banalizovati stvari.

@Fantom78
Heh, kad to kazes (za podznak Bik), onda mi je donekle jasno zasto ovako izgledam :lol: Sala mala, ali jedno pitanje za tebe, posto si ocigledno strucan. U podznaku sam Ovan, ali kroz poslednji stepen Ovna mi prolazi Asc., tako da mi je ostatak prve kuce u Biku. Mars (vladalac Ovna) mi je u Raku u 4. kuci i u kvadratu je sa Asc., a Venera u 11. kuci u konjunkciji sa Suncem. Kako to utice na moj fizicki izgled?

Back