Najsnazniji i najjaci znak zodijaka

• Začetnik teme Začetnik teme Dave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
peach:
pa zar kamikaze nisu najhrabrije i najsnaznije?:lol:

ok,mozda ovnovi nisu savrseno drustvo za zajednistvo...ali,o sebicnosti i narcisoidnosti bikova bi se tek moglo..."samo nek' je meni udobno,a vi se snadjite" el da?;-)

ps.i meni je merkur u lavu,so what?:roll:
Bik to "udobno" podeli sa svojim partnerom/partnerkom, a Ovan jedva obezbedi za sebe, a ti posto si Lav, valjda treba da znas da si ti najveci NARCIS u zodijackom krugu.

P.S. Merkur u Lavu daruje silovite misli i izražavanje s puno strasti i drame. Čovek s tim položajem veoma je zabavan govornik koji preuveličava i preteruje da bi ukrasio svoje izlaganje. Uživa da drži tuđu pažnju, i često su ljudi s Merkurom u Lavu glumci ili profesori koji se odlikuju lepom, strastvenom naracijom.

Dave:
Bik to "udobno" podeli sa svojim partnerom/partnerkom, a Ovan jedva obezbedi za sebe, a ti posto si Lav, valjda treba da znas da si ti najveci NARCIS u zodijackom krugu.

P.S. Merkur u Lavu daruje silovite misli i izražavanje s puno strasti i drame. Čovek s tim položajem veoma je zabavan govornik koji preuveličava i preteruje da bi ukrasio svoje izlaganje. Uživa da drži tuđu pažnju, i često su ljudi s Merkurom u Lavu glumci ili profesori koji se odlikuju lepom, strastvenom naracijom.

Huh,
to i slicna subjektivna tumacenja merkura u Lavu , mislim na "preuvelicavanje i preterivanje" i ostale negativne etikete koje sam procitala u tumacenjima na raznim mestima, su ustvari vise ogledalo, odnosno projekcija...odnosno nacin na koji drugi vide osobe ovakvog ponasanja, a ustvari mislim da to nije tacno uopste...
uostalom znam po sebi....
ja na primer ljudima zaista tako delujem, istina je, mada mi je to poslednja namera na svetu i nista ne kitim i ne preuvelicavam, samo pokusavam da slozim svoje veoma haoticne misli na najbolji nacin, da bi me drugi razumeli...onda se totalno zapetljam u objasnjavanje objasnjenja itd, i to na kraju ispadne prekomplikovano, prekitnjasto, cesto nerazumljivo i predugacko :-)
ALI BEZ MOJE NAMERE DA ISPADNE TAKO

Postoji velika razlika izmedju onoga sto je neko unutra , odnosno inicijalnih namera onoga ko prica i tudjeg vidjenja istog....razlika izmedju onoga sto stvarno Jeste i onoga kako to drugi Vide!

Ako bilo ko ne razume sta sam napisala, probacu ponovo , samo recite :? ;) :lol:

Naravno , razni astrolozi imaju razlicita tumacenja, i nasla sam mnogo pozitivnih tumacenja za Merkur u Lavu...probacu da to nadjem i da iskopiram ovde... :-D

a u cemu je razlika u "najjaci" i "najsnazniji"

???

to je tako suptilno ... kao snaga je fizichka?
pa dajte statistiku...dizachi tegova, luchki radnici...el su bikovi uglavnom?

inace covek je na drugoj temi propagirao 13 znakova, malo je u kontradikciji.....

Dave:

e ja imam merkura u lavu.

ima li neko merkutra u leopardu???

ja nisam govornik tj nisam se iskazala, nemam tu ulogu na repertoaru mozda sam skriveni talenat.

molim te dejv, posto vidim da si najupuceniji, da li bi mi preporucio kojom karijeromda se bavim i da li cu imati muskarce ili cu biti monahinja? podatke imas vec na temama

beba_toronto:
Huh,
to i slicna subjektivna tumacenja merkura u Lavu , mislim na "preuvelicavanje i preterivanje" i ostale negativne etikete koje sam procitala u tumacenjima na raznim mestima, su ustvari vise ogledalo, odnosno projekcija...odnosno nacin na koji drugi vide osobe ovakvog ponasanja, a ustvari mislim da to nije tacno uopste...
uostalom znam po sebi....
ja na primer ljudima zaista tako delujem, istina je, mada mi je to poslednja namera na svetu i nista ne kitim i ne preuvelicavam, samo pokusavam da slozim svoje veoma haoticne misli na najbolji nacin, da bi me drugi razumeli...onda se totalno zapetljam u objasnjavanje objasnjenja itd, i to na kraju ispadne prekomplikovano, prekitnjasto, cesto nerazumljivo i predugacko :-)
ALI BEZ MOJE NAMERE DA ISPADNE TAKO

Postoji velika razlika izmedju onoga sto je neko unutra , odnosno inicijalnih namera onoga ko prica i tudjeg vidjenja istog....razlika izmedju onoga sto stvarno Jeste i onoga kako to drugi Vide!

Ako bilo ko ne razume sta sam napisala, probacu ponovo , samo recite :? ;) :lol:

Naravno , razni astrolozi imaju razlicita tumacenja, i nasla sam mnogo pozitivnih tumacenja za Merkur u Lavu...probacu da to nadjem i da iskopiram ovde... :-D

shta ti si vec treca...izgleda da je to simptom forumasha...

znaci skribomani po forumu - merkur u lavu

a zhderonje?????

krvolok:
Pogledaj u FRIŽIDER, ako tamo nije, onda je u konjukciji sa ŠPAJZOM !!!
P. S. što si se navrzla na uDava, el što je rumen i bucmast ??? :lol:

ma nije bucmast bash je sexy.
mistichan je svidja mi se to

joj sve sam opet jela.....trazhila sam merkur u piletini.....nije ni u majonezu

: ) malo eklektichem sada... hint - vini pu i iarov rodjendan : ) ko je chitao???

bezosecajna sam moram da se ispovedam popu a ne smem da ga salecem po hodniku satana mi ne da da pricam s njim molim vas oterajte satanu. inace imate dobre obrede cetvrtkom

da li sam ja pacenik.

piski mi se a vama? da li astrolog moze da predvidi chasove gladi i piskenja i u skladu sa tim organizujezhivot? koja je zimnica najbolja za koji znak?

Dave:
Kokosko, stavio sam link na kojoj je lista karakteristika.......................... obicno se prvo klikne na link ako hoses da ga otvoris, ili nisi dovoljno sposobna da ga nadjes........................... m.u.t.a.v.a.?

nisi stavio link, ne znas ni sta radis, osim sto si seksualno poremecen, i neuracunljiv si
naravno da bih kliknula da si ga stavio...ali nazalost...moram da te razocaram...
popricaj sa svojim lekarom o tome

Back