Najsnazniji i najjaci znak zodijaka

• Začetnik teme Začetnik teme Dave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
10destiny:
Drugari,
Stvarno ste preterali...Tema nije o dokazivanju najjaceg i najsnaznijeg znaka VREDJANJEM, vec argumetnima. Svako ima svoje misljenje i to je sasvim normalno i u redu! Ja smatram da je to moj znak, pa sta?! Jel' zbog toga treba da vredjam i ponizavam ostale? Stvarno vas ne razumem...
Dave, ti se brzo naljutis i uvredis i odgovaras sa MNOGO "niskim" recima, a to dovoljno govori o tome koliko si JAK (kao jedan Bik)...
Apollo i ti podrzavas ovakve bljuvotine?! ...
Pope, svaka cast za prihvatanje uvrede, vidi se da ovo kapiras kao "zezanje", ali ne podrzavaj onako bezvredne reci!

Do kuckanja:D

Ne smatram ovo za zezanje, nego za običnu budalaštinu. Mislim na astrologiju. Ako se uzmu u obzir svi aspekti kad je ko i gde rođen, gde su bile tačno planete i ostalo, dolazi se do mnoooogo kombinacija karaktera. I podvlačiti ih sve pod tuce grupa je glupo. Uzmite samo svoj znak i nabrojte ljude koje znate da su pokarakteru isti, nemojte mi samo reći da su svi bikovi isti, svi strelčevi isti i sl. Neko generalizovanje ne dolazi u obzir. U svačemu ima izuzetaka, pa i kod bikova. Uvek se nađu i volovi, koji liče na bika, ali je razlika drastična! Stvar je u tome što oni ni ne znaju za tu razliku!:wink:

Što se tiče reči na račun moje keve, ne obraćam pažnju na to, nisu me dotakli da bih se uzbudio. Nisu vredni toga. A volim da ih palim!:lol: Vidiš kako se primaju!:lol: :lol:

Back