- Poruka
- 215
Sto si ti dosla na ovu temu? Isto da me pljujes?LPhoklica:Bre, što si tvrdoglav... jel to snaga?
Noup.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto si ti dosla na ovu temu? Isto da me pljujes?LPhoklica:Bre, što si tvrdoglav... jel to snaga?
Noup.
Dave:Sto si ti dosla na ovu temu? Isto da me pljujes?
10destiny:Drugari,
Stvarno ste preterali...Tema nije o dokazivanju najjaceg i najsnaznijeg znaka VREDJANJEM, vec argumetnima. Svako ima svoje misljenje i to je sasvim normalno i u redu! Ja smatram da je to moj znak, pa sta?! Jel' zbog toga treba da vredjam i ponizavam ostale? Stvarno vas ne razumem...
Dave, ti se brzo naljutis i uvredis i odgovaras sa MNOGO "niskim" recima, a to dovoljno govori o tome koliko si JAK (kao jedan Bik)...
Apollo i ti podrzavas ovakve bljuvotine?! ...
Pope, svaka cast za prihvatanje uvrede, vidi se da ovo kapiras kao "zezanje", ali ne podrzavaj onako bezvredne reci!
Do kuckanja![]()
Vidiš kako se primaju!

Lucky Luck:Chestitam Dejv, konachno je neko uspeo da ustalasa ovu ubudjalu krstaricu. To naravno ne znachi da sam promenio mishljenje da je rak, i samo rak naj jachi, lepshi, sharmantniji itd, itd. znak u horoskopu.
Dave:Tvoje misljenje nisi ni poslala, a zalis se kako ne prihvatam tudja misljenja! Ako je neko sramota za Bikove, onda si to ti!
Ko, jel JA ?!? :shock:Samantha Jouns:Ja se ne nerviram uopste,....nisam ja kriva sto neko nije u stanju da pruhvati tudja misljenja...i jos mi se tu Kurci kako je BIK u horoskopu..sramota za NAS BIKOVE!!!
A ti sto se nejavljas na pp a?
vitez koja 
krvolok:Ko, jel JA ?!? :shock:
Pa, za sada, ne vidim neku posebnu motivaciju, ali ako treba, ODMAH ću doći, ŽELJA dame je za mene : ZAPOVEST !!!![]()
Ma ko je tebe terao da dolazis na ovu temu, ajde pali seljancuro!!!Samantha Jouns:Sta ti hoces bre???Ostavi nas na miru...idi radi nesto korisno umesto sto dolazis na ovaj forum.....
Hvala. Samo obrazlozi tvoje misljenje.Lucky Luck:Chestitam Dejv, konachno je neko uspeo da ustalasa ovu ubudjalu krstaricu. To naravno ne znachi da sam promenio mishljenje da je rak, i samo rak naj jachi, lepshi, sharmantniji itd, itd. znak u horoskopu.
Vidis li ti da ih nema!A_W:neko bi konacnao mogao da zakljuca ovu temu !!!!! stvarno nema smisla!!!!
ovde ima moderatora? nema? ima?nema?
Samanthice, ako nisam neshto propustio ili pogreshno svatio, TI dolazish na ovaj forum.Samantha Jouns:Sta ti hoces bre???Ostavi nas na miru...idi radi nesto korisno umesto sto dolazis na ovaj forum.....
Hahaha, da, Lucky, slobodno samo pogrešno interpretiraj nečije reči i razmeći se da si samo jednu knjigu o sunčevim znacima pročitao i da si usput posisao svu pamet astrologije, bla, bla, trutj.. I, ETO TI OBRAZLOŽENJA, po uDav(e)ovoj definicijiDave:Hvala. Samo obrazlozi tvoje misljenje.
P.S. Vidite da mogu lepo da komuniciram..........
Lucky Luck:Samanthice, ako nisam neshto propustio ili pogreshno svatio, TI dolazish na ovaj forum.
(Imash veoma lep nick)
Ti lupas k'o otvoren prozor..........Nestasna Ameba:Hahaha, da, Lucky, slobodno samo pogrešno interpretiraj nečije reči i razmeći se da si samo jednu knjigu o sunčevim znacima pročitao i da si usput posisao svu pamet astrologije, bla, bla, trutj.. I, ETO TI OBRAZLOŽENJA, po uDav(e)ovoj definiciji![]()
A ja se inache veoma dobro slazem sa BikovimaSamantha Jouns:Ma ja sam mislila da je nesto ozbiljno za Bikove kad ono.....a ti? Racicu?
E matora drtino..........Samantha Jouns:Ma ja sam mislila da je nesto ozbiljno za Bikove kad ono.....a ti? Racicu?
Lucky Luck:A ja se inache veoma dobro slazem sa Bikovima
Lucky Luck:nije da se nisam trudio, ali ovde su sve teme vishe manje o horoskopu???