S
SINDI
Gost
citam , citam ,citam..opasan ovaj ruski dejv-bik..pravi dasa...
dave..zasto si tako agresivan?
dave..zasto si tako agresivan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš stvarno, a o tom navedenom ASPEKTU nismo ni razmišljali !!!gigule:zato što je mlad, nadobudan i nevaspitan ...
a ovde nema moderatora...
Linda Goodman je Ovan....light_blue:Inace Linda GUdmen je vodolija....pa...ne bih dalje
Kiss svima od mene vodolije
Seic tebi posebno,vodolijo moja!
P.S.Linda je ovnove navela kao najjaci znak!
Vidis da svi hoce da se svadjaju samnom... Niko ne odgovara na temu, zato se tako ponasam! Hocu da odgovore na temu, naravno, da obrazloze to sto su rekli itd. (ako me razumes) Onda bih ja lepo komunicirao!SINDI:citam , citam ,citam..opasan ovaj ruski dejv-bik..pravi dasa...
dave..zasto si tako agresivan?![]()
Sada i tebi dokazujem da mogu pristojno da se izrazavam: ovo je tema o najjacim znakovima zodijaka, ako si vec dosao ovde napisi tvoje misljenje o tom znaku (o kom ti mislis da je najjaci), ne da me vredjas (posto ce moja uvek biti zadnja u tom slucaju!)...gigule:zato što je mlad, nadobudan i nevaspitan ...
a ovde nema moderatora...
Normalno da ce egocentrik Ovan navesti sebe kao najjaceg...light_blue:Inace Linda GUdmen je vodolija....pa...ne bih dalje
Kiss svima od mene vodolije
Seic tebi posebno,vodolijo moja!
P.S.Linda je ovnove navela kao najjaci znak!
I ja znam da je Lina Ovan. Ne znam otkud light-blue informacija da je Linda Vodolija.Apollo:Linda Goodman je Ovan....
Lucky Luck:Dobro pope, ne pratim svo zbivanje na temi, ali vidim da je uspeshno okrenuo sve protiv sebe, pritom ga ljudi ne ignorishu, nego dobrovoljno dolaze na temu da se zivciraju. Ako to nije talasanje...
iako sam skorpija u podznaku ne mislim da je skorpija naj najDave:Imam, zato sto puno ljudi toliko seru o Skorpijama kako su oni u svemu naj naj! To nije fer prema ostalim znacima!
![]()
Ne postoji najnegativniji znak! Negativni znaci su zemljani i vodeni (Bik, Rak, Devica, Skorpija, Jarac i Ribe).kristina_ko:iako sam skorpija u podznaku ne mislim da je skorpija naj naj
u ostalom,koliko ja znam,koliko ja znam skorpije se karakterisu kao najnegativniji znak,mada se ja sa njima super slazem!!!!!
Dave:Ne postoji najnegativniji znak! Negativni znaci su zemljani i vodeni (Bik, Rak, Devica, Skorpija, Jarac i Ribe).
Mislila si verovatno na to da su Skorpije sklone misticizmu, mracnim stvarima i pitanjima zivota i smrti, tu su najjaci...
Nisu u bukvalnom smislu negativni. Negativno znaci to da su vise receptivni nego aktivni, a pozitivni znaci zodijaka (vazdusni i vatreni) su pozitivni, odnosno aktivni.SINDI:uvidela sa dejv da umes i normalno da komuniciras..pa bih te molila da mi objasnis kako su to zemljani i vodeni znaci negativni![]()

Pokazao bih ti ja kako sam AKTIVAN, ali si toliko ruzna da te ne bih kresnuo ni da sam slep........ :-xNestasna Ameba:Naravno, uDave je sad otkrio da NIJE AKTIVAN, sto ce reci da je PASIVAN, drugim recima PRIMA covek, ali... profesija je to, kako sam kaze, "dobro placena"![]()
Triba!Antea:Triba li uopće reć koji? :-D
ŠkorpionDave:Triba!

Nije......................Antea:Škorpion![]()
Sta da ti kazem......................Nestasna Ameba:uDave, evo ti kolege![]()