immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam samo iznio cinjenice koje govore da sunce u jarcu daje najjace i najuspjesnije osobe.i nista vise)
Pa da , o tome vam pricam ... samo Sunce u Jarcu ne daje nesto posebno , svi primeri koje si navodio , kada bi uzeli da im analiziramo karte , sigurno nisu bili takvi zbog Sunca u Jarcu , vec zbog nekih drugih stvari koje se povezuju u celinu ... to Sunce mozda moze da doprinese (i to ne nesto posebno) , ali samo ono nije bitno na duze staze ... 8) :-o![]()
![]()
to je tacno ali onda treba ukinuti podjelu na 12 znakova.onda jarcevi nisu ambiciozni,strijelcevi nisu egocentricni,bikovi nisu materijalisti itd.ja se bavio analogijom i uvidio da je istina da sunce u jarcu daje najuspjesnije ljude a vi kako hocete![]()
Ti si navodio primere ljudi , koji imaju karte svoje natalne , a nisi pricao samo o znaku ... Sunce u Jarcu ne daje uspesne ljude , niti neki znak ima rec uspeh u svom opisu , bilo koji ... a da je Jarac kao znak ambiciozan to jeste , ali to nema nikakve veze sa uspehom , duhovnoscu , nagradama etc. 8) :-o![]()
![]()
pa posto si predpostavljam blizanac u horoskopu onda je bolje da ne pocinjes nista jer neces znati da zavrsis![]()
pa vidi.postoje neka pravila u astrologiji.nisu svi znakovi isti.ja ne znam sta sam netacno iznio ovdje.naravno da je svaka osoba kao individua ustvari skup svih 12 znakova razmjestenih na ovaj ili na onaj nacin.ali ovdje je tema najjaci i najsnazniji znak zodijaka i ja se drzim toga iznoseci nepobitne argumente.to sto ti poredis djevice i jarceve mozes na nekoj drugoj temi ali na ovoj ovdje jednostavno to poredjenje bi bilo smjesno.opet ponavljam da nebi ispao ja taj koji se hvalim da svi znakovi imaju mana i vrlina podjednako ali ako govorimo o ambicijama ,moci i izdrzljivosti tu je jarac na 1 mjestu bez omalovazavanja ikoga.jednostavno sam to cuo od ogromnog broja astrologa a znam i iz prakse.naravno i jarac ima veliki broj mana.niko to ne porice.ali ovdje se govori o najjacem znaku u zodijaku.naravno ne misli se na fizicku snagu nego na sve ukupno.
Dosta sa nabrajanjem poznatih Jarčeva.
1.Konkretno,koja je tvoja najbolja osobina Jarca prevagnula?
2.Šta ćeš uraditi ako se zaljubiš opasno u jednu Djevicu?
3.I šta ako sva tvoja djeca budu Djevice?
Daniele tvoje nepoznavanje astrologije ponovo me zasmejava, a sama cinjenica da jedan znak proglashavash najboljim ostavlja me blago receno zabezeknutim. Kada bi jarac bio najjaci znak onda ne bi bilo ikakvih drugih pobednika sem jarceva a kao shto i sam znash svet je pun pobednika u to budi siguran a jarcevi nisu toliko cesto medu njima.
Ne mozesh proglasiti jarceve u svemu naj bez objavljivanja natalne karte, eh koliko sam jarceva sreo koji u toliki emotivni i neambiciozni, da sam bio zgrozen, a opet dosta vishe devica koje su toliko srcane otvorene i prepredene (inace jesmo) da sam bio prijatno iznenaden.
I da se pohvalim, danas sam kao predsednik kluba debatera u shkoli pobedio jednu veoma simpaticnu grupu jarceva....
Toliko o snazi i volji!
Bik moze dugo da izdrzi, ali samo i iskljucivo ako ga nesto dovoljno zainteresuje(u Biku svoje sediste ima Ve planeta uzivanja)...ali jedino Jarac moze da istrpi kao niko i na kraju pobedi( jer su SA i MA u sedistu i egzaltaciji u Jarcu....sto bi znacilo da na kraju lomi sve prepreke)
Obrati paznju SA i MA su u padu u Biku, pa je to znak koji ne voli da trpi ama bas nista...on samo deluje da trpi, dok mu u sustini Venera daje prijatnu i dobrocudnu narav...dok sve ne otera dodjavola(pad MA)
Lav, a posebno Ovan imaju bolju snagu na krace staze...uzmi trku na 100 m ...uvek ce oni pobediti Bika...dok u maratonu Bik moze dobro da prodje, ako ga ne prestigne Jarac u finisu.