Malo skromnosti i produhovljenosti nedostaje Jarčevima.

Jedna stijena uvijek ostaje u mjestu,i obično je zaobilaze ili razaraju dinamitom.
vjerovatno nemas bas nekog iskustva sa jarcevima.ne mogu da vjerujem da neko moze da kaze da nismo produhovljeni.mislim da se uz strijelceve najvise upravo mi bavimo spiritualnim i apstraktin stvarima.opste je poznato da su prvih 6 znakova zodijaka od ovna do djevice okrenuta vise materijalnom a sljedecih 6 od vage do riba duhovnom.P.YOGANANDA jedan od najvecih gurua svih vremena je bio jarac.procitaj malo njegova razmisljanja.sta je MARTIN LUTER KING bio nego duhovni vodja.da ne nabrajam dalje.sto se skromnosti tice naravno da ne mozemo nekada da budemo skromni kada vidimo ko sve uzima pravo da se hvali kao na primjer kada jedna djevica kaze da eto ko oni spadaju u jace znakove.jarac je po prirodi veliki realista i smetaju mu tako nerealne i glupe izjave pojedinaca.a sto se tice razaranja stijena to je naprosto nemoguce.ako razorimo citavu litosferu na cemu cemo da stojimo

odleticemo u kosmos.zato jarac predstavlja cvrstinu,stabilnost,dugotrajnost i naravno vjecnost.rekao sam vec da kada covjek umre istruhne mu naravno sve osim kostiju.posto jarac kao znak vlada tim isti kostima tako i jarcevi ostaju za sva vremena.a sto se djevica tice stvarno ne zelim vise da trosim rijeci.odgovorno tvrdim da je to kada se sve sabere i oduzme najslabiji znak u horoskopu.jednostavno oni postoje da cine ustupke drugim jacim znacima u zodijaku i da im nekim sitnim finesama pomognu da dodju do ciljeva.jednostavno imaju jako slab ego i tu im se ne moze pomoci.ali ne mogu svi da budu ambiciozni i uspjesni poput jarceva ili ovnova.imaju valjda i te promijenjive djevice nekih kvaliteta.da im je malo hrabrosti i lucidnosti vise mozda bi se i culo za nekog od njih