najsimpaticnija udvaranja

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro, nije sijala sijalica :roll: , kao da je tako smešan detalj važan u svemu ostalom :roll:
Važno je da su sijale zvezde u našim okicama :D :P
I moja zvezda nije bila paćenička :x
Stvarno si loš :roll: I ne razumem zašto je važno šta se desilo posle četiri godine; tema je najsimpatičnije udvaranje i ovo je bilo definitivno najlepše udvaranje koje sam ja doživela.

A, 'ajde sad ti ispričaj kako si ti kreativan, ili kada si zaslužio da neko nešto slično za tebe uradi.
Sve i da želiš da 'zakitiš' svoju priču, ne bi mogao, jer ti je verovatno i mašta na nuli :P
I onda deli po forumu pretpostavke ko je smešan, i koga i zbog čega prozivaš 8)

Oproštajna žurka (drugarica odlazi na, za početak, dve godine zdravstvenog rada u Italiju) i tip zamoli za ples, i šta ću, cimne me za ruku i ja ustanem, prigrli me i glasno odvali - e, ovo sam čekao celo veče: tango, sa srcem na desnoj strani! Ostatak igre mi je, naravno, šaputao na uvo objašnjenje - kada se dvoje privlače, onda srce jako kuca, pa saigrač oseti te otkucaje, što je, logično, na suprotnoj strani od svog srca.
A pošto su onda sevali blicevi, tj. snimali nas, mogu misliti kakve će tek fotke biti, kad igramo usne uz uvo, posle onakve izjave za narod! :lol:
A tračeve sam već delimično čula. 8)

random_cloud_form:
mackica ns:
Eh, davno beše...
Izašli jedan momak i ja sa neke žurke, kao - na svež vazduh; ma, znate te fore :wink:
Kako smo sišli dole, gleda on nešto mesec, pa zvezde, pa tako kao neka romantika, kad odjednom, počinje da se penje uz BANDERU :shock: Studirao je DIF, pa je imao tih sportskih sposobnosti; a ja šokirana, i rolujem; mislim - ne padam ja na te fore - vid' me kako sam jak 8) :roll: Ona bandera se drmusa, ja sve mislim - neće valjda da padne i ubije se zbog gluposti, molim ga da siđe i da se ne folira (kakva sam seljanka bila, bila sam ubeđena da se on samo folira :oops: ).
Kad je sišao dole, doneo mi je ogromnu sijalicu sa bandere i rekao - uvek ću ti skidati zvezde sa neba :D
Onda smo se malo prošetali po okolini, kad odjednom, on preskače ogradu i ulazi u neko dvorište. Vraća se sa ružom 8)

I, još četiri godine posle toga smo jedno drugom 'skidali zvezde sa neba', doduše na malo prizemniji način :)
Onda smo prestali :? , ali ja moju zvezdu još uvek imam negde :)

cekaj cekaj, nesto mi je tu nelogicno, kako je mogao da skine sijalicu nocu kad je sijalica vruca i ne moze da se pipne. nemoj sad reci da sijalica nije radila. jer to je jos gore, posto kakva je to pacenicka zvezda ako ne sija.
mozda je pokusao, ali je definitivno nije skinuo, tako da, zaista nema osnova da dodatno razradjujes i kitis pricu, verovatnije da se on samo uspentrao metar-dva iznad tla i to je bilo sve. smesna si. ovim naravno ne napadam niti dovodim u pitanje njegovu kreativnost i trud, vec tebe. a ko je bio inicijator raskida 4 god kasnije?

pa randome budi dzetlmen.Neka dama ispadne opasna riba.Za to i sluzi forum.

Evo ga još jedan
36_11_16.gif

A za šta služi ova tema
4_15_3.gif

mackica ns:
Ali, kako sam samo mogla da poverujem da je sijalica zvezda. I to ona što ne radi
36_19_1.gif

Evo, sad sam naučila nešto, i nikada više neću pasti na takvu priču 8) :P

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nije muvanje,ali simpa gest:

visim sa bivsim deckom u kaficu i skakucem oko njega jer zraci pozitivnom energijom. on odbija moje skakutanje, tj. suvise je umoran za bilo sta. kad smo se kasnije kolima vracali kuci ja ga napadam da je bio strasno hladan na moje skakutanje, a on se samo okrene i ovlas me cmoki u usta... i onda smo se rastali jer smo vec bili pred mojom kucom

Bili smo na ekskurziji u Francuskoj.Jedno vece smo svi izasli i sve devojke skockane maximalno.Ja sam stala kod jednog izloga i zaljubila se u jednu tasnicu koja je kostala oko 120 evra!Tada mi je jedan nepoznati decko prisao i pitao me na engleskom da li mi se dopada i ja sam rekla da.A on je ladno upao u onaj butik i kupio tu torbicu i neke cool mindjuse.I ja sta cu,dam mu br.moba i posle smo izasli.I niko mi nije verovao...

random_cloud_form:
snezna ti si od onih klasicnih kretenki za tastaturom sto se reklamiraju preko prica o korpiranju. kao ti si neka riba, smesno. ne smaraj svojim prikrivenim masturbatorskim sadrzajima.
tvoj nick s haldnocom, te sibir, svi te vole zele, al ti si kao hladna i okrutna.
i jos uz sve to jos i kraljica, eeee zalim te retarde sto se primaju na takve pacenice
a da sam i ja bio u tom busu egipcaninu bih na engleskom porucio -
bezi od takvih u kairo covece, bezi koliko te noge nose, bezi i ne okreci se sine

A ceo forum : "To LAVE"

Back