najsimpaticnija udvaranja

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hm...ja sam jednom isla ulicom i neki mali blesavi pas je dotrcao do mene i poceo da me vuce za nogavicu ispustajuci pri tom neke cudne zvukove, ja sam ga zbunjeno gledala jer nisam mogla da ga se otresem, a onda je njegov gazda, simpatican mladic, prilazeci ka nama viknuo psicu :"FUJ TO!!!" :shock:
Onda mu je u trenutku postalo neprijatno, a meni smesno...

setila sam se jedne price da su se mladic i devojka smuvali tako sto je ona svirala na klaviru HOUSE OF THE RISING SUN i on otisao tamo da vidi ko to svira i zaljubio se i tako... sinoc bila na radiju ta stvar pa sam se sva raznezhila...!

Baby Kate:
hm...ja sam jednom isla ulicom i neki mali blesavi pas je dotrcao do mene i poceo da me vuce za nogavicu ispustajuci pri tom neke cudne zvukove, ja sam ga zbunjeno gledala jer nisam mogla da ga se otresem, a onda je njegov gazda, simpatican mladic, prilazeci ka nama viknuo psicu :"FUJ TO!!!" :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Baby Kate:

:lol: :lol: :lol: :lol: STRAVA !!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meni se jednom desila jako blesava stvar! Bila sam kod mog totalno blesavog cika zube... On radi u ordinaciji sa jos dva doktora! Ja sam bila na jednoj stolici usta punih kojekakvih tampona :oops:, cevcica, tubica i slicnog :x a kod doce do mene je dosao i seo simpatican decko. Ipak u tom momentu zaista nisam imala inspiracije za bilo koje muvanje :cry: jer me je sve bolelo....
Ali ne lezi vraze doca pocne da proziva, ispostavi se da smo i ja i on stari pacijenti i da doce sve znaju o nama. Pa vidis Sale ona je skoro imala bolan raskid, pa vidis zove se isto Branka kao tvoja bivsa, pa vidis kako divne oci ima(doca me je uvek zezao za oci) bla bla... Sale fino ustane i dodje do nas :oops: i krene spiku... Nazovi ti mene ludim, nisam ovo radio nikad ranije, pretpostavljam da ti je neprijatno bla bla bla..... MA JOK SUPER MI JE !!!
Sve u svemu ja sam mogla samo da umrem od smeha a i to tesko jer me vec hvatala anestezija, a usta su mi i dalje bila puna:( ... Ipak zuba mu je fino dao broj na insistiranje :!: Elem decko je super, culi smo se, bili zajedno ali kratko i ostali super i dan danas.....

Leto, diskoteka na otvorenom (klinci smo bili)i prilazi mi decko.Kaze - hej, svidjas se mom najboljem drugu! Ja tu pocnem da se osvrcem i kao - pa dobro, gde je? On ce na to blago stidljivim glasom - pa znas kako, covek je sam sebi najbolji drug.....

Moj drugar je graficki dizajner, bavi se crtanjem stripova u slobodno vreme...
elem otkine za jednom devojkom, i dogovori se da se nadje sa njom tacno u x sati kod x klupe itd.
Ona dodje tacno na dogovoreno mesto u dogovoreno vreme i nju na klupi ceka strip... Kako krene da ga cita iskapira da svaka slika u stripu odgovara bliskoj buducnosti... npr. scena u stripu gde vozac u sve uniformi prilazi devojci... i stvarno joj pridje vozac i odveze je na drugo mesto, gde se nastavlja radnja u kontinuitetu sa stripom,pa voznja camcem... i dovodi je do mog drugara... dok je kraj u stripu otvoren, tj. strip je nedovrsen.Nista se nije desilo izmedju njih jer ocigledno je muvao pogresnu devojku. Nije znala to da ceni... :?

Da l’ je simpaticno, ne znam, znam da sam se bila isprepadala kad mi se to desilo. To je bilo pre 2-3 godine, u decembru, predvece.
Bila sam u kopirnici i vracala se do gimnazije i osecala sam da me neko prati. Ubrzala sam korak, ali me je taj neko sustigao i uhvatio za rukav, tako da sam mislila da ce me pitati koliko ima sati.
Ali, kad sam se okrenula – sevnuo je blic.
Bila sam potpuno zatecena. Sta da kazem?
On je progovorio umesto mene, bio je to simpatican mladic od mozda svojih 25 godina.
“E, izvini sto sam te uplasio, ali morao sam da te slikam. Hajde stani ovako, stavi kosu iza uha da ti se vidi mladez… Tako, tako… e, super. Mnogo dobro izgledas. Mogu li jos jednom da te slikam, celu figuru? Stani ovako…”.
A sve to ispred moje gimnazije, na 15 metara od mojih iz odeljenja! :shock:
A svo vreme sam se okretala i trazila Skrivenu kameru, mislila sam da je neko zesce zezanje u pitanju…
Pitam ga ja: “Ali… Zasto to radite? Odakle ste me to pratili”
“Video sam te jos u kopirnici, pa sam pozurio da te stignem. A zasto ovo radim… Pa, volim da slikam lepe stvari.”
LEPE STVARI!!? :shock: Uvreda milenijuma…
“Sta studiras?”
“Idem u muzicku gimnaziju”
“Izgledas starije” (zasto svi muskarci misle da devojke padaju na ovu recenicu? Ja znam da je mene ocarao jedan decko koji mi je rekao da je mislio da imam 16-17 godina kad sam imala 19. Veliki uspeh.)
Kaze mi on: “A je l’ mozes da mi das broj svog telefona, voleo bih da izadjemo”
“Ne zelim da ti dam.” :?
“Ali, zasto…”
“Ne moze…”
“Dobro, hvala ti, drago mi sto sam te upoznao.”

Prica je prilicno jeziva, zar ne? Nisam mogla da se oporavim nekoliko sati posle toga…
Inace, imam i pricu iz autobusa o nekom Egipcaninu koji, navodno, radi u ambasadi i zeli, kaze, da bude moj decko (a mislio je da sam udata, iako sam tad imala 18 godina). More mars!
On meni: “You know, you are very beautiful” “Yes, I know”. Sa takvima mozes samo tako…. I pitao me da li bih volela da idem u Kairo… Ma, idi, sve trcim…

snezna ti si od onih klasicnih kretenki za tastaturom sto se reklamiraju preko prica o korpiranju. kao ti si neka riba, smesno. ne smaraj svojim prikrivenim masturbatorskim sadrzajima.
tvoj nick s haldnocom, te sibir, svi te vole zele, al ti si kao hladna i okrutna.
i jos uz sve to jos i kraljica, eeee zalim te retarde sto se primaju na takve pacenice
a da sam i ja bio u tom busu egipcaninu bih na engleskom porucio -
bezi od takvih u kairo covece, bezi koliko te noge nose, bezi i ne okreci se sine

random_cloud_form:
snezna ti si od onih klasicnih kretenki za tastaturom sto se reklamiraju preko prica o korpiranju. kao ti si neka riba, smesno. ne smaraj svojim prikrivenim masturbatorskim sadrzajima.
tvoj nick s haldnocom, te sibir, svi te vole zele, al ti si kao hladna i okrutna.
i jos uz sve to jos i kraljica, eeee zalim te retarde sto se primaju na takve pacenice
bezi od takvih u kairo covece, bezi koliko te noge nose, bezi i ne okreci se sine

Koji si ti jadnik....
Ne moras verovati....
Ne moras ni citati moje poruke.
Ne moras govoriti...
Samo cuti... Ucinio bi veliku uslugu normalnim ljudima.

Tvoj postupak je toliko.. bedan, da nemam reci za tvoje ponasanje...

Ne zanima me sta mislis o meni, niti sam ja osoba na kojoj mozes leciti SVOJE komplekse, zato me postedi svojih pateticnih zakljucaka. Jadnice...

p.s. moj nick nije aluzija na moju nedodirljivost, vec posledica cinjenice da mi je Snezna_kraljica omiljena bajka. A bolje da ne pocnem pricu o tome koliko volim Rusiju i Sibir. Zato - ne pricaj o stvarima koje ne znas, nisi dovoljno upucen ni pametan.

random_cloud_form:

Ovo je definitivno najgore udvaranje koje sam cuo do sada... :P

Eh, davno beše...
Izašli jedan momak i ja sa neke žurke, kao - na svež vazduh; ma, znate te fore :wink:
Kako smo sišli dole, gleda on nešto mesec, pa zvezde, pa tako kao neka romantika, kad odjednom, počinje da se penje uz BANDERU :shock: Studirao je DIF, pa je imao tih sportskih sposobnosti; a ja šokirana, i rolujem; mislim - ne padam ja na te fore - vid' me kako sam jak 8) :roll: Ona bandera se drmusa, ja sve mislim - neće valjda da padne i ubije se zbog gluposti, molim ga da siđe i da se ne folira (kakva sam seljanka bila, bila sam ubeđena da se on samo folira :oops: ).
Kad je sišao dole, doneo mi je ogromnu sijalicu sa bandere i rekao - uvek ću ti skidati zvezde sa neba :D
Onda smo se malo prošetali po okolini, kad odjednom, on preskače ogradu i ulazi u neko dvorište. Vraća se sa ružom 8)

I, još četiri godine posle toga smo jedno drugom 'skidali zvezde sa neba', doduše na malo prizemniji način :)
Onda smo prestali :? , ali ja moju zvezdu još uvek imam negde :)

images

:D
Da, to je to; hvala mP :wink:

mackica ns:
Eh, davno beše...
Izašli jedan momak i ja sa neke žurke, kao - na svež vazduh; ma, znate te fore :wink:
Kako smo sišli dole, gleda on nešto mesec, pa zvezde, pa tako kao neka romantika, kad odjednom, počinje da se penje uz BANDERU :shock: Studirao je DIF, pa je imao tih sportskih sposobnosti; a ja šokirana, i rolujem; mislim - ne padam ja na te fore - vid' me kako sam jak 8) :roll: Ona bandera se drmusa, ja sve mislim - neće valjda da padne i ubije se zbog gluposti, molim ga da siđe i da se ne folira (kakva sam seljanka bila, bila sam ubeđena da se on samo folira :oops: ).
Kad je sišao dole, doneo mi je ogromnu sijalicu sa bandere i rekao - uvek ću ti skidati zvezde sa neba :D
Onda smo se malo prošetali po okolini, kad odjednom, on preskače ogradu i ulazi u neko dvorište. Vraća se sa ružom 8)

I, još četiri godine posle toga smo jedno drugom 'skidali zvezde sa neba', doduše na malo prizemniji način :)
Onda smo prestali :? , ali ja moju zvezdu još uvek imam negde :)

cekaj cekaj, nesto mi je tu nelogicno, kako je mogao da skine sijalicu nocu kad je sijalica vruca i ne moze da se pipne. nemoj sad reci da sijalica nije radila. jer to je jos gore, posto kakva je to pacenicka zvezda ako ne sija.
mozda je pokusao, ali je definitivno nije skinuo, tako da, zaista nema osnova da dodatno razradjujes i kitis pricu, verovatnije da se on samo uspentrao metar-dva iznad tla i to je bilo sve. smesna si. ovim naravno ne napadam niti dovodim u pitanje njegovu kreativnost i trud, vec tebe. a ko je bio inicijator raskida 4 god kasnije?

Back