Gost
Ovde napisite najsimpaticnija udvaranja koje ste doziveli ili vi licno ili ste culi da ih je neko drugi doziveo.
8)
Nema vise pricice
8)
Nema vise pricice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baby Kate:hm...ja sam jednom isla ulicom i neki mali blesavi pas je dotrcao do mene i poceo da me vuce za nogavicu ispustajuci pri tom neke cudne zvukove, ja sam ga zbunjeno gledala jer nisam mogla da ga se otresem, a onda je njegov gazda, simpatican mladic, prilazeci ka nama viknuo psicu :"FUJ TO!!!" :shock:
Onda mu je u trenutku postalo neprijatno, a meni smesno...
Baby Kate:hm...ja sam jednom isla ulicom i neki mali blesavi pas je dotrcao do mene i poceo da me vuce za nogavicu ispustajuci pri tom neke cudne zvukove, ja sam ga zbunjeno gledala jer nisam mogla da ga se otresem, a onda je njegov gazda, simpatican mladic, prilazeci ka nama viknuo psicu :"FUJ TO!!!" :shock:
Onda mu je u trenutku postalo neprijatno, a meni smesno...
random_cloud_form:snezna ti si od onih klasicnih kretenki za tastaturom sto se reklamiraju preko prica o korpiranju. kao ti si neka riba, smesno. ne smaraj svojim prikrivenim masturbatorskim sadrzajima.
tvoj nick s haldnocom, te sibir, svi te vole zele, al ti si kao hladna i okrutna.
i jos uz sve to jos i kraljica, eeee zalim te retarde sto se primaju na takve pacenice
a da sam i ja bio u tom busu egipcaninu bih na engleskom porucio -
bezi od takvih u kairo covece, bezi koliko te noge nose, bezi i ne okreci se sine
random_cloud_form:snezna ti si od onih klasicnih kretenki za tastaturom sto se reklamiraju preko prica o korpiranju. kao ti si neka riba, smesno. ne smaraj svojim prikrivenim masturbatorskim sadrzajima.
tvoj nick s haldnocom, te sibir, svi te vole zele, al ti si kao hladna i okrutna.
i jos uz sve to jos i kraljica, eeee zalim te retarde sto se primaju na takve pacenice
a da sam i ja bio u tom busu egipcaninu bih na engleskom porucio -
bezi od takvih u kairo covece, bezi koliko te noge nose, bezi i ne okreci se sine
Mislis procitao?Steffan:Ovo je definitivno najgore udvaranje koje sam cuo do sada...![]()
introitus:Mislis procitao?Steffan:Ovo je definitivno najgore udvaranje koje sam cuo do sada...![]()
![]()
mackica ns:Eh, davno beše...
Izašli jedan momak i ja sa neke žurke, kao - na svež vazduh; ma, znate te fore :wink:
Kako smo sišli dole, gleda on nešto mesec, pa zvezde, pa tako kao neka romantika, kad odjednom, počinje da se penje uz BANDERU :shock: Studirao je DIF, pa je imao tih sportskih sposobnosti; a ja šokirana, i rolujem; mislim - ne padam ja na te fore - vid' me kako sam jak 8)Ona bandera se drmusa, ja sve mislim - neće valjda da padne i ubije se zbog gluposti, molim ga da siđe i da se ne folira (kakva sam seljanka bila, bila sam ubeđena da se on samo folira
ops: ).
Kad je sišao dole, doneo mi je ogromnu sijalicu sa bandere i rekao - uvek ću ti skidati zvezde sa neba![]()
Onda smo se malo prošetali po okolini, kad odjednom, on preskače ogradu i ulazi u neko dvorište. Vraća se sa ružom 8)
I, još četiri godine posle toga smo jedno drugom 'skidali zvezde sa neba', doduše na malo prizemniji način![]()
Onda smo prestali :? , ali ja moju zvezdu još uvek imam negde![]()