Najruzniji avatari.........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
udarna vest na dnevniku 2027 godine:

Heteroseksulaci ponovo pokušali da održe str8 paradu u glavnom gradu beogradskog pašaluka više hiljada građana sprečilo održavanje te manifestacije gde je došlo do velikih sukoba između hetero grupacije, sa normalnim stanovništvom, policija pokušala da spreči nerede, ali je zdrav razum pobedio i ta parada bluda i nemorala je u stratu rasturena.
U gradu se već danima na udranim mestima na bilbordima nalaze promotivni plakati seksulane manjine koja sebe naziva str8 populacijom, sa propagandnom porukom "LJUBAV ZA SVE" gde se u nedoličnom zagrljaju nalaze, (ZAMISLITE MOLIM VAS) MUŠKARAC I ŽENA !!???

Predsednik beogradskog pašaluka Gospodin Žarko Korać osudio pokušaj ove manjinske grupacije da diskredituje našu državu , i naruši ugled koji pašaluk uživa u zemljama evropske unije, sada kada smo na pragu ulaska u krug najrazvijenijih evropskih zemalja i kada se još kao jedini uslov za ulazak u uniju postavlja davanje nezavisnosti opštinama čukarica i palilula.
gospodin Korać je izjavio da se ova država decenijama borila za ulazak u uniju evropskih država da je ispunila skoro sve uslove i da jednoj modernoj i razvijenoj državi kao što je beogradski pašaluk, nisu potrebni zaostali pripadnici društva koji propagiraju hetero brakove, rađanje dece i osnivanje hetero porodica, koji svojim ponašanjem na javnom mestu šire nemoral i kvare našu omladinu, i šalju svetu jednu ružnu poruku da su HETEROSEKSUALCI OK !!!!???
Žarko Korać je takođe izjavio da će se država svim sredstvima boriti da se ovakve ružne scene sa beogradskih ulica ne ponove i da slike koje smo danas imali prilike da gledamo u našem glavnom ( i jedinom) gradu neće ponovo obilaziti svet i izazivati negativne slike o našoj zemlji jer duga na našj zastavi simbolizuje jednu normalnu zajednicu i tako treba i da ostane.

Xavi , dete ... ma koliko velika bila moja zelja da lepo pricam sa tobom ti ne citas moje postove i odgovaras na njih necime na sta sam ja vec odgovorio ... tako da ako ce se nastaviti to ja u klin ti u plocu , a ne normalna diskusija , meni ne preostaje nista drugo sem da se povucem iz nje ... i koliko god zeleo da citiram homosexualca sa mog avatara citiracu Michael Jackson-a ... ovaj citat se odnosi na tvoj post iznad ... tj. na ono sto si zeleo da kazes ...

:" Am I SCARY 4 U baby , Am I SCARY 4 U ?
Am I SCARY 4 U baby , AM i SCARY 4 u , so tell me I am SCARY 4 U baby ?

I don't wanna talke about , I don't wanna talk about !!!
I don't wanna talk about it !!! I don't wanna talk about !!!

Is that SCARY 4 U baby ? Is it SCARY 4 U , I'm tired of being abused , U know Ur scaring me 2 , I think that evil is U , Am I SCARY 4 U baby ?"

Ko shvati , shvatio je ... isto je kao kod MJ ... kad ljudi ne razumeju nesto na pravi nacin tj. njega i homose onda proizilaze ovakvi tvoji postovi ...

8) :-o :o

Ma daj molim te ... plasite se pedera ko da se ***** postaje :roll: ... Boze me sacuvaj , informisite se malo , popricajte lepo bar sa jednom od homosexualnih osoba o tome ... ali ne , vi ne znate nista o tome , a filozfirate sta ce biti u buducnosti ... i onda mi kazes da cu da shvatim ... ti , koga znas ko je gay , sem Alex-a , i to si saznao pre neki dan ?

Ali odakle ti znas ... Alex je oduvek bio ovakav , nije on puko odjednom ... znas ono sa devojkom sto smo ti pricali ... Alex mogu da kazem sad ... e pa to mu je bio decko ...
I vredjas ga , ispada da ne zna sta radi i da je puko ... odakle ti znas , odakle to znas ... lepo je Lucky odustala od raspravljanja sa vama koji ne znate nista o tome ...

Pa vidis znam ... imao sam drugaricu koja je gay ... poono smo se druzili i ona je oduvek bila takva ... oduvek od kada je znam ... to je jedna osoba koju znam , druga je Alex , zatim Goran , zatim Petar ... mislim aj necu da ti nabrajam ne vredi kad ih ne znas ... u tome je i stvar , upozna li ti nekad neku osobu koja je gay u zivotu , procita li neki naucni rad na tu temu , pogleda li neka istrazivanja , bar neku emisiju na tv-u ? I mani me tih izvlacenja : " Vazno da ti sve znas" ... 8) :-o :o

Оде тема у скроз другом правцу...Ако ти се дискутује о томе отвори тему на другом подфоруму,а можемо и на пвт о томе...Глупо је више да спамујемо овде...Ја имам своје мишљење,ти своје...

Xavi:
Оде тема у скроз другом правцу...Ако ти се дискутује о томе отвори тему на другом подфоруму,а можемо и на пвт о томе...Глупо је више да спамујемо овде...Ја имам своје мишљење,ти своје...

Tema je ionako otvorena da papaj@ kaze Vodjenoj da je ruzna dok joj je bila slika na avataru ... 8) :-o :o

Xavi:

Nije to toliko u pitanju misljenje koliko su u pitanju cinjenice ...

immph:
Ma daj molim te ... plasite se pedera ko da se ***** postaje :roll: ... Boze me sacuvaj , informisite se malo , popricajte lepo bar sa jednom od homosexualnih osoba o tome ... ali ne , vi ne znate nista o tome , a filozfirate sta ce biti u buducnosti ... i onda mi kazes da cu da shvatim ... ti , koga znas ko je gay , sem Alex-a , i to si saznao pre neki dan ?

THE PEDDERCINA HAS SPOKEN!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back