Najruzniji avatari.........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
milenche94:
a kakav je moj?

Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

immph:
Odvratna recenica ... evo ja cu ti pojasniti ...

1. Nije njegov izbor , niti je izbor ...
2. Posledice nemaju veze sa mozgom ... kao kad spomenes crnac u losem kontekstu isto je kao i kad spomenes ***** u losem kontekstu ...
8) :-o :o

1.Po cemu nije izbor???Cim ima vise vrsta sexualnosti, na njemu je da odabere...Ja mogu da budem lezbs a i ne moram...to su mogucnosti, a moj izbor je....da ostanem normalna(da ne budem lez)....ako ti se ne svidja "izbor" onda mozemo reci "opredeljenje", mada, to je isto....
2.Kakav sad los kontekst???Rekla sam samo kako stvari stoje....postoje ljudi koji ce ga razumeti, a i oni koji ce ga isprozivati....tako da sa tim jednostavno mora da se nosi ( ukoliko zeli da svoje "opredeljenje" izlozi javnosti, a koliko vidim, to je vec uradio)...

p.s. Zasto se nas dvoje nikada ne kapiramo i stalno prepiremo???

@tema-Najruzniji avatar je Ronaldo...

1. Nije izbor po tome jer se pederima dize samo na muskarce ... jel ti jasno ... sad drugacije je to od slucaja do slucaja , ali je ovo najveci slucaj ... a ti ne mozes da boodes lezbos jer se na palis na devojke ... jel , nikad se nisi uzbudila ili imala osecanja u tom smislu prema nekoj ? ... mozes ti da ih je.bes , al nisi gay ... mozes da sv.rsis i kad se trljas o sto pa te stolovi ne privlace sexualno ... poenta je da moras da boodes privucen sexualno ... i ako se oni sexualno privuceni samo osobama istog pola onda ne vidim gde je tu izbor o kome govoris ... sem ako ne zelis da boodoo nesrecni zato sto to nekima smeta i da budu sa osobama prema kojima ne osecaju nista ... a to je zanemarivanje i nije fer niti prema pederima niti prema osobama sa kojima bi bili ...

2. Pa stvari stoje da ima i ljudi koji su rasisti ... a jel je to dobro ??!!??

P.S. NIje to nista cudno ... samo , ne znam ... savet , bez ljutnje ... razmisli malo dooblje ...

katy:
Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
fuj ti na ovu pedofilnu lutku što se mazi... :lol:

milenche94:
fuj ti na ovu pedofilnu lutku što se mazi... :lol:

uf :roll: , jos jedan praznoglavi punoglavac koji ce mi pricati pricu o pedofilu i istim glupostima kojih sam se naslusala za dva zivota :roll:
Kad nadjes neki drugi naziv za doticnog gospodina, mozes s pravom da kazes da mi je avatar najruzniji....ovako, vise je postalo monotono slusati decje pricice o pedofiliji i plasticnim operacijama....dakle, nadji pravi razlog zbog koga mislis da mi je avatar ruzan!!!

immph:
1. Nije izbor po tome jer se pederima dize samo na muskarce ... jel ti jasno ... sad drugacije je to od slucaja do slucaja , ali je ovo najveci slucaj ... a ti ne mozes da boodes lezbos jer se na palis na devojke ... jel , nikad se nisi uzbudila ili imala osecanja u tom smislu prema nekoj ? ... mozes ti da ih je.bes , al nisi gay ... mozes da sv.rsis i kad se trljas o sto pa te stolovi ne privlace sexualno ... poenta je da moras da boodes privucen sexualno ... i ako se oni sexualno privuceni samo osobama istog pola onda ne vidim gde je tu izbor o kome govoris ... sem ako ne zelis da boodoo nesrecni zato sto to nekima smeta i da budu sa osobama prema kojima ne osecaju nista ... a to je zanemarivanje i nije fer niti prema pederima niti prema osobama sa kojima bi bili ...

2. Pa stvari stoje da ima i ljudi koji su rasisti ... a jel je to dobro ??!!??

P.S. NIje to nista cudno ... samo , ne znam ... savet , bez ljutnje ... razmisli malo dooblje ...

1.Govorim o izboru sexualnosti, aman!!!!Postoje te glupave vrste, ili kako vec....bi, lez, gay,st8,homosex...i jos drugih sinonima, naziva i vrsta....
Dakle, ono sto sam rekla je da je on prvo bio nesto izmedju(zene i muskarci) a sada se opredelio samo za muskarce, i to je njegov izbor!Nista lakse, ne shvatam gde gresim???
2.Nisam rekla da je dobro sto ljudi ne prihvataju homosex!!!Rekla sam da postoje takvi ljudi, i da bude spreman na prozivke sa njihove strane!!!!!!!!!!!!Ja sam recimo vveliki protivnik bisexualnosti, lezbojstva i homosexsualnosti, ali protiv Alexa nemam apsolutno nista!!!!!!!!!

immph:
A delovao je tako NORMALNO ... cak mu nista nije ni falilo ... nego eto ... ovo je nesto najgore :| ... 8) :-o :o
A što je to najgore, izvini? To što je neko gay ne znači ni da je kreten, ni da je prso, ni da je lud... On meni i nije neki drug, ali ću ga sad braniti jer uopšte niste ni ti, ni xavi u pravu! Zašto je on sad, pa prso, keve vam???????

SHARGAREPA:
A što je to najgore, izvini? To što je neko gay ne znači ni da je kreten, ni da je prso, ni da je lud... On meni i nije neki drug, ali ću ga sad braniti jer uopšte niste ni ti, ni xavi u pravu! Zašto je on sad, pa prso, keve vam???????
slazem se!alex je zlato,zar je njegov izbor tako strasan?!
pa jel hocete u evropu?
pa,onda morate prihvatiti gayeve.ja protiv njih nemam nista.i alex nije prsao...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back