Shadow of dark
Ističe se
- Poruka
- 2.900
niidza tvoj je bzvz 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

meni se svidzatoma_gts:sta se svadjate...moj je najbolji....![]()
![]()
![]()

milenche94:a kakav je moj?
immph:

Little Susie:nije nego je tvoj!na tvom on skida kosulju!!!!
aj imam 20 spotova,intervjue..i snimanje black or white spota..na kraju se svi ukljucujuci i mikicu gadjaju tortama![]()
immph:
tvoj je savršen-gledala sma sinoć utakmicu...kako je lijep u pi*** materinu :shock:Niidza:a moj kakav je?
-mislim na ronalda 
fuj ti na ovu pedofilnu lutku što se mazi...katy:Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

immph:
milenche94:fuj ti na ovu pedofilnu lutku što se mazi...![]()
immph:1. Nije izbor po tome jer se pederima dize samo na muskarce ... jel ti jasno ... sad drugacije je to od slucaja do slucaja , ali je ovo najveci slucaj ... a ti ne mozes da boodes lezbos jer se na palis na devojke ... jel , nikad se nisi uzbudila ili imala osecanja u tom smislu prema nekoj ? ... mozes ti da ih je.bes , al nisi gay ... mozes da sv.rsis i kad se trljas o sto pa te stolovi ne privlace sexualno ... poenta je da moras da boodes privucen sexualno ... i ako se oni sexualno privuceni samo osobama istog pola onda ne vidim gde je tu izbor o kome govoris ... sem ako ne zelis da boodoo nesrecni zato sto to nekima smeta i da budu sa osobama prema kojima ne osecaju nista ... a to je zanemarivanje i nije fer niti prema pederima niti prema osobama sa kojima bi bili ...
2. Pa stvari stoje da ima i ljudi koji su rasisti ... a jel je to dobro ??!!??
P.S. NIje to nista cudno ... samo , ne znam ... savet , bez ljutnje ... razmisli malo dooblje ... 8) :-o![]()
![]()
A što je to najgore, izvini? To što je neko gay ne znači ni da je kreten, ni da je prso, ni da je lud... On meni i nije neki drug, ali ću ga sad braniti jer uopšte niste ni ti, ni xavi u pravu! Zašto je on sad, pa prso, keve vam???????immph:
ahakaty:Videla sam samo fotke sa snimanja....onaj mali Mekali i Majkl i jos neki ljudovi....svi su se gadjali tortama![]()
slazem se!alex je zlato,zar je njegov izbor tako strasan?!SHARGAREPA:A što je to najgore, izvini? To što je neko gay ne znači ni da je kreten, ni da je prso, ni da je lud... On meni i nije neki drug, ali ću ga sad braniti jer uopšte niste ni ti, ni xavi u pravu! Zašto je on sad, pa prso, keve vam???????