*Anchy*
Ističe se
- Poruka
- 2.631
Ne kapiram uopšte zašto ljudi mrze gayeve? Pa dajte, i oni su ljudi od krvi i mesa! Uostalom, to je samo sexualno opredeljenje! To je ko kad bih ja mrzela vođenu što obožava MJ!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
heheheSHARGAREPA:Ne kapiram uopšte zašto ljudi mrze gayeve? Pa dajte, i oni su ljudi od krvi i mesa! Uostalom, to je samo sexualno opredeljenje! To je ko kad bih ja mrzela vođenu što obožava MJ!!!

katy:1.Govorim o izboru sexualnosti, aman!!!!Postoje te glupave vrste, ili kako vec....bi, lez, gay,st8,homosex...i jos drugih sinonima, naziva i vrsta....
Dakle, ono sto sam rekla je da je on prvo bio nesto izmedju(zene i muskarci) a sada se opredelio samo za muskarce, i to je njegov izbor!Nista lakse, ne shvatam gde gresim???
2.Nisam rekla da je dobro sto ljudi ne prihvataju homosex!!!Rekla sam da postoje takvi ljudi, i da bude spreman na prozivke sa njihove strane!!!!!!!!!!!!Ja sam recimo vveliki protivnik bisexualnosti, lezbojstva i homosexsualnosti, ali protiv Alexa nemam apsolutno nista!!!!!!!!!

sta ti jeSHARGAREPA:
?????SHARGAREPA:A što je to najgore, izvini? To što je neko gay ne znači ni da je kreten, ni da je prso, ni da je lud... On meni i nije neki drug, ali ću ga sad braniti jer uopšte niste ni ti, ni xavi u pravu! Zašto je on sad, pa prso, keve vam???????
... 8) :-o

Ma, što aleksandra ne voli gayeve!Little Susie:sta ti je?????

Alex 777:E ajde sad malo da me prozivate i vredjate. Taman da me jos vise gurnete u depresiju. Ajde, molim vas, kaznite me, ja sam gay, ja ne treba da zivim, nemam prava da volim i da me vole, treba da crknem kao najgori kriminalac...![]()

ljubavi nije tako.ja te volim takvog kakvog jesi!!!shvati,ti si super!i svi te volimoAlex 777:E ajde sad malo da me prozivate i vredjate. Taman da me jos vise gurnete u depresiju. Ajde, molim vas, kaznite me, ja sam gay, ja ne treba da zivim, nemam prava da volim i da me vole, treba da crknem kao najgori kriminalac...![]()
Alex 777:E ajde sad malo da me prozivate i vredjate. Taman da me jos vise gurnete u depresiju. Ajde, molim vas, kaznite me, ja sam gay, ja ne treba da zivim, nemam prava da volim i da me vole, treba da crknem kao najgori kriminalac...![]()

:-@@@@@@@@@@@@@Alex 777::-@@@@@@@@
lol!!!aleksandra_93:ma neeeeemoj da si tuzan
nema to veze sa tobom.....
ja znam jednog gaya iz nase skole......on je za neke gay samo zato sto se puno druzi sa devojcicama.......lol
ovako ja neam nista protiv njega...iako je malo dosadan
na primer ja ne volim pe.dere koji se proseravaju nesto i tako te gluposti
i jos toga al mrzi me da razmisljam
?????katy:Little susie ima najruzniji avatar
pa daAlex 777:E ajde sad malo da me prozivate i vredjate. Taman da me jos vise gurnete u depresiju. Ajde, molim vas, kaznite me, ja sam gay, ja ne treba da zivim, nemam prava da volim i da me vole, treba da crknem kao najgori kriminalac...![]()