Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
Lol...Ovo mi se svidja !!!katy:do tada, odoh sa tyricom da se igram skolice,,,,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lol...Ovo mi se svidja !!!katy:do tada, odoh sa tyricom da se igram skolice,,,,
immph:
Billie Jean:Joooooooooooooooooo,bre,ljudovi !!!Samo se nesto dzapate !!! Onako slozno forumsko drustvo smo bili,a vidi sada...Auuuuuuuuuuuuuu !!!
Ljubi tebe Billie Katyce !!! "MWA"katy:Pa, sta ces Billie kad si ti jedina normalna ostala ovde...
Pa ne znam...Mozda samo preterujete malo u nekim stvarima,to je sve !!! Ali ja nikako ne smatram da ste budale !!!immph:
Billie Jean:Ljubi tebe Billie Katyce !!! "MWA"![]()
Awwwwwwwww !!! Hvala Katyce !!! :blush:katy:Ljubi i cerkica tebei tatica naravno
tatica ti salje jedan veliki poljupcic u ustasca i u obrascic
Billica je najbolja!!!!

Xavi:Кад човека пубертет хвата,одма се за ситнице вата,уместо да ствари неке схвати и срећу за себе ухвати...
Hahaha...E,to !!!Xavi:Кад човека пубертет хвата,одма се за ситнице вата,уместо да ствари неке схвати и срећу за себе ухвати...

immph:Da , to... o tome vam i pricam ... kao da ne razumete nista sto kazemo ... bilo sta ... zato i proizilaze takve izjave , mislim na Rajkove ove koji ocigledno misli da zna sve moje probleme i koji misli za mene i Alex-a da smo pookli i koji me sazaljeva ... svejedno ... razmisljo sam i potrudicu su da vam smetam sto manje ... ionako su problemi poceli kad sam ja dosao ...
8) :-o![]()
![]()

immph:
Ili jos gore , ne daj Boze ... From the bottom of my broken heart ...
8) :-o![]()
Ajde da je samo jedna !!!Xavi:Оде тема у к'рац...