Najruzniji avatari.........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da , to :roll: ... o tome vam i pricam ... kao da ne razumete nista sto kazemo ... bilo sta ... zato i proizilaze takve izjave , mislim na Rajkove ove koji ocigledno misli da zna sve moje probleme i koji misli za mene i Alex-a da smo pookli i koji me sazaljeva ... svejedno ... razmisljo sam i potrudicu su da vam smetam sto manje ... ionako su problemi poceli kad sam ja dosao ...
8) :-o :o

immph:
Da , to :roll: ... o tome vam i pricam ... kao da ne razumete nista sto kazemo ... bilo sta ... zato i proizilaze takve izjave , mislim na Rajkove ove koji ocigledno misli da zna sve moje probleme i koji misli za mene i Alex-a da smo pookli i koji me sazaljeva ... svejedno ... razmisljo sam i potrudicu su da vam smetam sto manje ... ionako su problemi poceli kad sam ja dosao ...

Ne vredi ti nista. Jel shvatas da ne mozes nesto da ispravis...sve je s'jebano. Bilo nam je lepo dok je trajalo, drago mi je zbog toga. Neces doprineti nicemu ako se povuces... Sad sledi situacija kao iz filmova, znas ono, vreme je da krenemo dalje, da svako sledi svoje snove...bla bla...

Sad ide Britney-na pesma ...

U took Ur love away 2 fast
Left no chance 2 say Look back
And now I know truth it makes it easier
Maybe when time goes by I'll understand

Lets pretend that I've moved on
and I'll tell myself that life goes on without U
Open my eyes , Look deep inside
I run away , I run away , I run away ...

U give it all away si blind
Pushed me far from U in Ur live
Now I know that tears wont lead 2 loneliness
Maybe when time goes by I'll understand

Lets pretend that I've moved on
and I'll tell myself that life goes on without U
Open my eyes , Look deep inside
I run away , I run away , I run away ...

Ili jos gore , ne daj Boze ... From the bottom of my broken heart ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back