Najruzniji automobili

Novu opel korsu sam zaboravio

new_opel_corsa_3.jpg

i suzuki ignis

suzuki_ignis.jpg

ovi ultrapopularni ogromni farovi su prilicno grozni

Isetta i nije toliko retka kod nas... A to za pola miliona je neko lupio najstrasnije, ja znam da se 5 komada od kojih mogu mozda dve da se naprave (jedna sigurno) prodaju za 2000 evra.

U pravu si, drugar je jedan strashno lupio... Sada sam pogledao na e-bay-u, pochetna cena za komad ( prodaje neki Nemac deset komada ) je 19.23 evra... I niko nije ponudio vishe. :super:

sto vishe gledam sliku ovog bmw-ovog cheda iz 50 i neke to mi se vishe svidja ...
chak toliko da sam matorom i burazu pokazao slike ... te smo dobili ideju da premerimo lift
i da ... zapravo staje :) .. sto znachi da sam nashao auto koji moze da me doveze do ulaznih vata... o hepi dej :) .. o glorius dej ... aj voz lost ... bat nau aj em sejvd ...
znachi ako bi se dogovorio sa komshijom... mogli bi na hodniku sprata nasheg da parkirano 2 komada i josh mesta za bajsove da bude ... i ono ujutru ga ubacim u lift .. spustim u prizemlje ... wrm wrm ...
:)

http://microcarmuseum.com/tour/whattadrag.html
evo i varijante kad ti se na semaforu shiri neki chobanin (ceca, viki, miki, citirekords na zvuchnika, napred brojanica i/ili ikona i slichno uglavnom prodali njivu u rodnom kraju i doselili se u beograd, kese sa djubrem bacaju kroz prozor, jerbo su navikli - slichnost sa odredjenim posetiocima foruma je sasvim sluchajna) sa ''novim'' ( 2001 ? uvezen na cg table i slichno) BMW audi ili slichno ... ...

Meni je prethodna Opel corsa bila mnogo lepša od ove nove. Nova ima nekako buljave farove ko neki vanzemaljac, linija je nekako bezvezna i sva je nekako glomazna za mali gradski auto. A i već je proglašena za ženski auto...

Jel bila ovde nova laguna?

Renault_Laguna_GT_1_Large.jpg

2008-Renault-Laguna-Back.jpg

Prva je izgledala ok. Svaki sledeći model sve ružniji. Uz ozbiljan redizajn prednjeg i zadnjeg dela moglo bi nešto da se napravi.

Poslednja izmena:
sto vishe gledam sliku ovog bmw-ovog cheda iz 50 i neke to mi se vishe svidja ...
chak toliko da sam matorom i burazu pokazao slike ... te smo dobili ideju da premerimo lift
i da ... zapravo staje :) .. sto znachi da sam nashao auto koji moze da me doveze do ulaznih vata... o hepi dej :) .. o glorius dej ... aj voz lost ... bat nau aj em sejvd ...
znachi ako bi se dogovorio sa komshijom... mogli bi na hodniku sprata nasheg da parkirano 2 komada i josh mesta za bajsove da bude ... i ono ujutru ga ubacim u lift .. spustim u prizemlje ... wrm wrm ...

Tebi treba Peel P-50, potrazi klip iz Top Gear na jutubetu ;)

e crnogorcino jedna :D

Back