UltraZvuk
Domaćin
- Poruka
- 3.670
Znam, to je onaj invalidski, viđao sam jednog po Zrenjaninu. Užas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isetta nije invalidski auto.
Zaista si video komad uzivo?Off the record: Pricha se po charshiji da za Isettu sada placaju pola milke... Zna li neko da li je to istina?
Isetta i nije toliko retka kod nas... A to za pola miliona je neko lupio najstrasnije, ja znam da se 5 komada od kojih mogu mozda dve da se naprave (jedna sigurno) prodaju za 2000 evra.
Model koji je BMW zaista proizvodio ... 1959.
http://microcarmuseum.com/tour/isetta-3wheel-special.html
Novu opel korsu sam zaboravio
![]()
i suzuki ignis
![]()
ovi ultrapopularni ogromni farovi su prilicno grozni
sto vishe gledam sliku ovog bmw-ovog cheda iz 50 i neke to mi se vishe svidja ...
chak toliko da sam matorom i burazu pokazao slike ... te smo dobili ideju da premerimo lift
i da ... zapravo staje.. sto znachi da sam nashao auto koji moze da me doveze do ulaznih vata... o hepi dej
.. o glorius dej ... aj voz lost ... bat nau aj em sejvd ...
znachi ako bi se dogovorio sa komshijom... mogli bi na hodniku sprata nasheg da parkirano 2 komada i josh mesta za bajsove da bude ... i ono ujutru ga ubacim u lift .. spustim u prizemlje ... wrm wrm ...
![]()
sto vishe gledam sliku ovog bmw-ovog cheda iz 50 i neke to mi se vishe svidja ...
chak toliko da sam matorom i burazu pokazao slike ... te smo dobili ideju da premerimo lift
i da ... zapravo staje.. sto znachi da sam nashao auto koji moze da me doveze do ulaznih vata... o hepi dej
.. o glorius dej ... aj voz lost ... bat nau aj em sejvd ...
znachi ako bi se dogovorio sa komshijom... mogli bi na hodniku sprata nasheg da parkirano 2 komada i josh mesta za bajsove da bude ... i ono ujutru ga ubacim u lift .. spustim u prizemlje ... wrm wrm ...
![]()
nije uredu da me vredjash toliko na javnoj raspravi ... ako vec imash tako loshe mishljenje o meni netreba da ga iznosish javno ... ja sad moram report poruke ...Iwan91:e crnogorcino jedna![]()
i ovaj mali tje biti skroz ok .. ispod 300cc motor .. godishnje troshkovi registracije itd tipa 20-30eTebi treba Peel P-50, potrazi klip iz Top Gear na jutubetu![]()