HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
sumnjam i da je autor sam znao sta hoce ali da nije to napisao,ne bi izdrzao, na bulju bi progovorio!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

HEMI 426:Ok....pelceru ()
ajde da napravimo mali test
da vidimo ko je ista ikada shvatio od tvojih poredjenja i primera, moze?
Oni koji nisu shvatili:
1. HEMI 426
2.
3.
4.
5.
Oni koji su shvatili:
1.Nesha taxista
2.fernando
3.
4.
5.
molio bi celu ekipu sa foruma da ucestvuje u ovoj interesantnoj anketi.hvala!

UltraZvuk:Ај да резимирамо - сви ћемо се сложити да су КРАЉЕВИ у наказности источноевропски аутомобили (Шкоде, руске наказе типа ЗАЗ, итд.). Ту и тамо улети неки екпериментални модел водећих произвођача који је хтео да направи бум... па је направио контра-бум (Мултипла например).
Молим вас да ме допуните у резимеу... или ме просветлите.
Желео бих да направимо разлику између ружних и обичних (безличних) возила, јер су то две одвојене категорије (по мени лично, и јапанци а и амери из 70-тих су у тој категорији). Оно што је свакако реално да су сви имали својих испада. Неко више, неко мање, па ајде да направимо неку статистику. Ајмо редом... почнимо од Фиат-Алфа-Ланча групе (да кренем по својој омиљеној групацији, да не буде да сам пљунуо некога). Сабраћемо све наказе појединих брендова па извући закључак ко је шампион... Русе не рачунамо. Они су ван класе.
Мултипла. Има ли још који тако ружан?
Šta sleduje? Nekome se nečiji stavovi ne dopadaju pa hajde da ga najurimo! 2:2 je inače, kad smo već kod toga.luci:ja kapiram sta covek govori... amerikanci po njemu dugo prave kola ali su ostali na istom nivou kao tad a japancu koji su jedna neverovatno napredna nacija su posle svega nekoliko godina pravljenja kola postali maheri u tome sto rade....![]()
p.s. hemi ja kapiram i tebe i tebe i podrzavam jer za razliku od jominija to znas o cemu pricas...
sto se tice banovanja 2:1 da ga banujemo dakle po demokratiji sleduje....
Moram primetiti da su Amerikanci tu pokazali ogromnu dozu samokritičnosti (za razliku od tamo nekih ...), jer je većina izabranika upravo odatle.fernando:Američka osiguravajuća kompanija Hagerty, specijalizovana za rad sa kolekcionarima starih automobila, organizovala je među svojim osiguranicima zanimljivo ispitivanje. Mušterije, koje bi po pravilu trebale biti odlični poznavaoci automobila, birali su automobile najružnijeg dizajna svih vremena. U anketi je učestvovalo 2500 Hagerty mušterija, a rezultati se pretežno odnose na automobile koji su bili ili su još uvek dostupni na američkom tržištu.
Naš Yugo se visoko plasirao i zadobio čak drugo mesto na listi najružnijih automobila, odmah iza AMC Pacer-a. U jednom od komentara za Yugo se kaže da je to auto „koji se raspada pri vožnji“. Kliknite ovde da biste pogledali galeriju 10 izabranih najružnijih automobila zajedno sa komentarima učesnika ispitivanja.
AMC- American Motors Corporation,Wisconsin
nesha taxista:Šta sleduje? !
fernando:Američka osiguravajuća kompanija Hagerty, specijalizovana za rad sa kolekcionarima starih automobila, organizovala je među svojim osiguranicima zanimljivo ispitivanje. Mušterije, koje bi po pravilu trebale biti odlični poznavaoci automobila, birali su automobile najružnijeg dizajna svih vremena. U anketi je učestvovalo 2500 Hagerty mušterija, a rezultati se pretežno odnose na automobile koji su bili ili su još uvek dostupni na američkom tržištu.
Naš Yugo se visoko plasirao i zadobio čak drugo mesto na listi najružnijih automobila, odmah iza AMC Pacer-a. U jednom od komentara za Yugo se kaže da je to auto „koji se raspada pri vožnji“. Kliknite ovde da biste pogledali galeriju 10 izabranih najružnijih automobila zajedno sa komentarima učesnika ispitivanja.
AMC- American Motors Corporation,Wisconsin
додао би само ко уме да возиjugo uopste nije bio toliko ruzan kad je izasao.. problem je u tome sto se dizajn nije menjao od kad je izasao a to je bilo pitaj boga kad.... inace uopste nije toliko nepouzdan... to zna svako ko ga vozi...
не слажем се са тобом, хоћеш да кажеш да хонда, мицубиши и тојота немају ни један леп модел ? Јесте да су укуси различити али си мало престрогJapanci, osim dva tri nissana, nemaju nista lepo, uglavnom belicna vozila
nesha taxista:Šta sleduje? Nekome se nečiji stavovi ne dopadaju pa hajde da ga najurimo! 2:2 je inače, kad smo već kod toga.
Marauder:Ja ti garantujem da 99.99% onih koji su glasali nemaju pojma za ijedno auto izvan Amerike. Garantujem ti takodje da Yugo uopste nebi bio na listi da se nije prodavao u Americi.
Jer me bas niko ne moze ubediti da je recimo AMC Matador i posebno Chevrolet Corvair (koji je by the way bio ogroman hit) ruzniji od Japanskih automobila tokom 1970ih i 1980ih, a da ne govorim Rusa i tog perioda.
a rezultati se pretežno odnose na automobile koji su bili ili su još uvek dostupni na američkom tržištu
HEMI 426:Vidi, mi ( ja ) se patimo sa jominijem godinama ( bukvalno ). za to vreme, nije manifestovao ni najmanji pomak u znanju ili mogucnosti koncipiranja dalje od onoga sa cime je dosao na ovaj forum. predhodni moderator ga je proganjao, sto nije u redu ali je covek samo izgubio zivce.
kako je vreme prolazilo brdo ljudi je proslo kroz forum i ponosim se sa tim sto sam mnogima od njih objasnio i priblizio amerikance ( ili bilo sta drugo o sta poznajem ), sto znaci da sam im lepo objasnio sustinu materije. ja se profesionalno godinama bavim automobilima, cela mi je ekipa automobilska, kad ujutru ustanem i kad uvece legnem ja mislim na automobile, znam brdo ljudi i ucesnik sam na dosta ozbiljnih automobilskih foruma na kojima zastupam iste stavove i pricam iste price, ali samo ovde i samo sa jominijem u okviru cele moje automobilske "karijere" sam dosao u situaciju da nekog nazovem budalom u diskusiji i da mi njegov stav ( pogotovo iznosenje istog ) bude smesno! par ljudi sa ovog foruma me zna licno i zna sta radim, gde i kako i koja mi je reputacija i da sam apsolutno ne konfliktna osoba koja samo jako voli automobile.
da si citao neke starije postove, primetio bi vise pokusaja objasnjavanja jominiju, crtanja i detaljisanja koji su bili uzaludni a covek je posle svih ovih godina nastavio da mudruje i prica bez argumenata.....
nisam da se banuje, nikako, nije zasluzio ali sam da se urazumi i skoncentrise ako je ikako moguce, ako si dobar sa njim, utici na njega, svi te molimo!!! :wink:
Za Yugo se slažem, Ruse takođe, ali neće biti da ne poznaju japanska kola kad ih je tamo prodato bar 1000 puta više nego Yuga.Marauder:Ja ti garantujem da 99.99% onih koji su glasali nemaju pojma za ijedno auto izvan Amerike. Garantujem ti takodje da Yugo uopste nebi bio na listi da se nije prodavao u Americi.
Jer me bas niko ne moze ubediti da je recimo AMC Matador i posebno Chevrolet Corvair (koji je by the way bio ogroman hit) ruzniji od Japanskih automobila tokom 1970ih i 1980ih, a da ne govorim Rusa i tog perioda.
Kao recimo ovaj:
![]()